Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

V-Rally 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• V-Rally 2

Witam. Chcę wam zaprezentować grę o, której wiedzą chyba wszyscy, którzy mieli PSX`a
    Mowa tu o V-Rally 2 czyli drugiej części serii zręcznościowych rajdów wydanych na PC i PSX`a
    Możemy ścigać się między innymi w Argentynie, Finlandii, Włoszech oraz Portugalii.
    Gra oprócz samochodów klasy WRC takich jak Peugeot 206 i Ford Focus, posiada auta niższych klas czyli 2.0 L i 1,6 L. Posiada też bonusowe samochody do odblokowania, takie jak Audi Quatro oraz Renault Alpine.
    Oprócz trybu mistrzostw, czyli od checkpointa do checkpointa na czas, zawarte są też próby czasowe i tryb Arcade. W trybie Arcade jeżdzą na trasie oprócz nas boty, a wyścigi są na okrążenia
    Dla tych dla, których to będzie za mało twórcy opracowali prosty edytor tras w, którym możemy zmieniać wysokość, lokacje, porę dnia i samo ułożenie zakrętów.
    Możliwa jest rozrywka na 2 graczy.
    Oprawa graficzna wyciska z PSX ostatnie soki. Wysokiej jakości textury i dopracowane modele razem z oświetleniem zależnym od pory dnia, daje jak na swoje czasy rewelacyjny efekt. Dodając do tego dobrą ścieżkę dźwiękową, dostajemy świetną grę.
    I to intro, kto widział ten wie o co chodzi!
    Oceniam na 9/10!
    Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Re: V-Rally 2

A jest w niej model zniszczeń?

Komentarz

Nie widać go niestety, ale same uszkodzenia samochodu są np. silnik się psuję, auto ściąga z drogi, ale tylko w trybie Mistrzostw, bo w trybie Arcade nie ma zniszczeń w ogóle.

Tryb Arcade na PC:
      [youtube:7ka0cbaa]https://www.youtube.com/watch?v=edfpU8W4bls[/youtube:7ka0cbaa]

Tryb Mistrzostw na PSX`ie:
      [youtube:7ka0cbaa]https://www.youtube.com/watch?v=8fNbLHF4N8Y[/youtube:7ka0cbaa]

Komentarz

aaaa... to do d**y. Zniechęciłeś mnie do niej

Komentarz

Ta gra jest z czasów PSX`a, wtedy nie byli tak zaawansowani Mało gier na PSX`a miało model zniszczeń dobry Gran Turismo do 4 nie ma modelu zniszczeń (nie wiem jak z 5 i 6), a warto w V-Rally 2 zagrać bo naprawdę fajnie się gra
          I to intro <3
          [youtube:t9r820yh]https://www.youtube.com/watch?v=0-UsLem-OVw[/youtube:t9r820yh]

Komentarz

Pogrywałem dwa lata temu na telefonie, przyzwoita gierka ale bez rewelacji. Wolę CMR2
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ale Colin Mcrae Rally 2 na PSX miał model zniszczeń

Komentarz

Zamieszczone przez jedlin12
                Ale Colin Mcrae Rally 2 na PSX miał model zniszczeń
                Tak, ale nie było wiele takich gier, a V-Rally ma wg mnie fajniejszy model jazdy i grafikę

Komentarz

Gra ma tyle zajebistości w sobie że nadal ją odpalam na PS3,model zniszczeń owszem był,lampy się tłukły itp.Gra naprawdę jest obszerna ma wiele typów,kilka klas,w tym wiele unikatów(jest parę monstrów z grupy B)
                  Do tego ta niezniszczalna czarna płytka,moja ma dobre 10-12 lat i hula jak nówka

Komentarz

Co do potworów z klasy B, który jest twój ulubiony? Mój to Audi Quattro

Komentarz

Peugot 405,z sentymentu,pamiętam jak kiedyś był taki w rodzinie, 1,9d silnik nie do zajechania

Komentarz

A z klasy WRC? Mój to Peugeot 206

Komentarz

Pracuję...
                        X