O boże... wam sie to podoba w mordee.....ale wieś tuning.Ej Kamil ile ty masz lat?ja w U2 to fajne fury robiłem...ale w MW i Carbonie jest lepszy tuning.
O boże... wam sie to podoba w mordee.....ale wieś tuning.Ej Kamil ile ty masz lat?ja w U2 to fajne fury robiłem...ale w MW i Carbonie jest lepszy tuning.
To dawaj,jak jesteÅ› taki cwany I zobaczymy.Zrobimy ankiete czyje sÄ… lepsze twoje czy moje.
To dawaj,jak jesteÅ› taki cwany I zobaczymy.Zrobimy ankiete czyje sÄ… lepsze twoje czy moje.
przepraszam troche się napaliłem Nie no spoko furki, mają styl :wink: jeszcze raz sorki Kamil
Nie no, sorry, ale 10 postów pod rząd i żadnego ostrzeżenia. Nawet nakazu zmiany... chamskie odzywki...
Zdecydowana większość wozów powinna trafić do tematu "Wiejski Tunning". Ale Hummer (Nie HAMMER jak pisze któryś) jest fajny. Ten Pontiac czy co to tam żółtego było też.
Belegu$ - może z tymi postami masz rację, ale z wiejskim tune to przesadzasz. Nie każdy musi lubieć taki tuning, ale nie musisz od razu komentować, że jest wiejski.
Ode mnie tyle. Co do konkursiku to wpisy dalej aktualne, ale chętnych nie ma...
Komentarz