Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jest lepsze od Gran Turismo...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Udoskonalony Live For Speed po prostu
    narancs alternativa

Komentarz

Ja myślę, że wiele ludzi sięgnie zamiast po GTR to po GT. Nie ze względu na inny wygląd, auta czy inne kwestie, tylko dlatego, że GT to po prostu klasyk wyścigów na konsolę.

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
        Ja myślę, że wiele ludzi sięgnie zamiast po GTR to po GT. Nie ze względu na inny wygląd, auta czy inne kwestie, tylko dlatego, że GT to po prostu klasyk wyścigów na konsolę.

Moderator Serwer
        I mi właśnie się też tak wydaje
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja tak zrobiłem, :wink: i wcale tego nie żałuje, na razie katuje tryb arcade ale wcale mi sie to nie nudzi
          1 3 5
          |-|-|
          2 4 R

Komentarz

I to jest piekne ta gra ma grywalnosc ja w te serie GT juz gram pare ladnych lat
            Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

GT ma w sobie taki magnes, który pomimo wszystko przyciąga ludzi do grania

Komentarz

Ja tez juz dlugo gram w serie gt ale jeszcze jak nie mialem konsoli to gralem na poczciwym pc w gre VIPER RACiNG ta gra jest wyrabana w kosmos tez jest troche mozliwosci Ustawien co daje duze roznice
                i co naj wazniejsze jest super model uszkodzen!!!Polecam

Komentarz

oooo chłopaki z ilu ja ludźmi się "żarłem" o to co jest lepsze.... GT4 czy NFS. Muszę się przyznać że grałem w NFS3 na kompie mając (chyba) 8 lat. Wtedy zaczeła się przygoda z nfs. Pierwszą grą jaką zakupiłem na PS2 był NFSU, cieszyłem się niezmiernie. Później NFSU2. Most wanted nie kupiłem. POWÓD: GT4 . Pożyczyłem na playa MW z ciekawości bo wszyscy moi kumple PC-gracze wielbili tą grę. i stwierdziłem że NFSMW to L-I-P-A. Uważam że GT jest najlepsze, ale.... nie zapomnę NFS3 i Underground'a1.

pozdrawiam
                  PawelMitsu

GT4 + GT Logitech Driving Force Pro 900 = CoÅ› cudownego

Mitsubishi Evolution VIII

94,3% gry

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Co jest lepsze od Gran Turismo...

Zamieszczone przez kawusgtr
                    ...chodzi mi o serię GT... Czy jest jakaś lepsza seria wyścigowa od GT??
                    Moim zdaniem nie ma i dopuki Polyphony wydaje nowe części to nie będzie... Jak wy sądzicie??
                    A to już kwestia subjektywna/Jeden woli realizm jaki daje GT a inny zabawe i efektowność jaką daje NFS.I spór o to co lepsze nie bedzie zakończony dopuki istnieją gusta ludzkie.Poza tym ludzie jak sie was czyta to widać ze pałacie miłością do tej gry i choćby z samego uwielbienia do niej nie jesteście w stanie wskazać niczego leszpego :wink:
                    Jak dla mnie to NFS High stakes jest bardzo grywalnąc grą ale tylko na PC bo można teraz ładne autka pościągać i nieżle ją przerobić,sama w sobie też jest bardzo grywalna

Komentarz

Zamieszczone przez JiMi
                      pokazcie mi inna gra w ktorej moge zmieniac tyle parametrow w zawieszeniu i co wazniejsze w ktorej zmiana tych parametrow daje tak odczuwalna roznice w prowadzeniu...co najfajniesze poprzez zmiane tych parametrow - twardosc wysokosc, zbieznosc ipt mozna calkowicie sobie popsuc fure albo zrobic tak aby smigal jak marzenie
                      Grand Prix Legends oraz Nascar od EA... ale GT4 i tak rulez...

Komentarz

Sprawdźcie ten filmik. Ja częściowo się z nim zgadzam:
                        Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

NIech taki zrobia o NFSie .Nic nadzwyczajnego w tym nie ma.Koleś wytknął to co chyba każdy przez pewien okres grania zdążył zauważyć.Pewnie taki film by nie powstał gdyby nie ten moim zdaniem szpecący napis przy grze "real driving simulation"

Komentarz

GT najlepsze !!!!!! bez dwóch zdań...
                            a co do NFS'a to porsche unleashed/2000 to najlepszy NFS i zarazem ostatni fajny....Bo te pozniej to czyste arcadówy:/

Komentarz

Ta...racja...przeszedłem go całego na kierownicy :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                                Ta...racja...przeszedłem go całego na kierownicy :wink:
                                NFS'a Porshe?? ja tez przeszedłem go całego, ale normalnie ,na klawierce Tylko nie umiałem odkryć 959, GT3, GT2 i 928......te trzy ostatnie odkryłem łatka inaczej nie wiem jak tego dokonac

Komentarz

PracujÄ™...
                                X