Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jest lepsze od Gran Turismo...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Co jest lepsze od Gran Turismo...

Moim zdaniem, najlepsza gra to jest GT4 i inne serii GT.Pozdrawiam

Komentarz

Widzisz datę ostatniego posta ???

Komentarz

Lukas ja ci proponuje ignorowac userow, ktorzy nie potrafia sie wpasowac w forum. Tylko ich nakrecasz... Gdyby dalo sie ich nakierowac na wlasciwy tor, to kilka uwag powinno wystarczyc. Sa jednak przypadki nie pozostawiajace watpliwosci, ze nic juz nie da sie zrobic. Szkoda twojego pisania chyba... Jesli dziciak siedzi po polnocy przy kompie to nie naprawisz tego co rodzice zepsuli. Zrezygnuje jak zobaczy ze nikt nie odnosi sie do jego bezwartosciowych wpisow. Oby.

Zamieszczone przez Lukas tam nizej
        ...no nie rozumiem po prostu, czy oni myślą, że będą "fajni"
        Niektorym myslenie jest obce. To z nudow wszystko.
        maruda
        A-spec 17,839 km

Komentarz

Żal, żal, żal . . . . . . . . . . .

Oczywiście masz rację Kauris trzeba sobie to olać, najwyżej potem moderator trochę SPAMU usunie i po kłopocie...
          Swoją drogą to Ja nie wiem skąd tyle archeologów ostatnio nam na forum przybyło, no nie rozumiem po prostu, czy oni myślą, że będą "fajni", czy szukają przyjaciół w internecie czy jak . . . . .
          No, ale mniejsza o to, ja się w każdym razie tym przejmować nie będe

PS.Tutaj, małe info jakby kto nie wiedział z kim mamy do czynienia . . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Zalecam do dwóch rzeczy:
            1. ponownego przeczytania regulaminu.
            2.powrót do tematu.

Dziękuje
            Gram, bo lubię!

Komentarz

Bumek zaproponował powrót do tematu.Myślę że jak ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia w temacie to może go odkopać. Ja może nie ciekawego ale coś mam więc piszę w większości ze względu na to co napisał Bumekps2.Jest coś lepszego od GT!Sami to przyznacie.Na allegro tej gry nie kupicie.Byłą tylko jedna jedyna i pozniej nic.Ja ją kupiłem z ciekawości,myślałęm że to może być cos nowego i...Super.Gra nazywa się Enthusiarofessional Racing.Dostępnych jest 200 samochodów z hakiem.To nie tak dużo ale i nie mało :wink: ,a gra mnie olśniła.Tego się nie da opisać,musicie w to zagrać.Bardzo przypomina GT ale jednak wydaje mi się że jest bardziej realistyczna.Przechyły samochodu pokazywane we wszystkie strony,systemy TCS,esp,wskaznik poślizgu kadego koła i 100 innych.Jezdzi się podobnie jak w GT4 ale jednak troszkę bardziej czuję się prędkość a ustawienia jeszcze lepiej działają na samochód niż w GT4.Oczuwa się wyrazną różnicę prowadzenia samochodów innej marki np.Jaguary miotające tyłkiem po całej drodze .Polecam wam tę grę w stu procentach i mówię:Jeśli nie GT to nic innego jak Enthusia.Samochodów tylko pozornie jest mało.Pomyślcie prawie połowa samochodów w GT to Race Cary,Concepty,DTM,Lemansy i takie tam dziwolągi.Tutaj znajdziecie prawie wszystkie seryjne samochody z GT4 i jeszcze spror Race Carów.Rajdowych samochodów jest też baardzo dużo.Praktycznie w każdej marce.Zagrajcie w tę grę!
              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Masz racje ale ja uważam że w hmm... GT7 powinni wprowadzić zniszczenia bo jeżeli tego nie zrobią to w dalekiej przyszłości może się tak zdarzyć że ktoś przebije GT i wtedy polophony poleci ze sprzedażą w duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuł

Komentarz

duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuł
                  A co to takiego?
                  narancs alternativa

Komentarz

Czyli bardzo

Komentarz

DUŁ - DÓŁ

Widzisz różnicę ? Szymonowi chodziło o ortografię a nie ilość powtórzeń tej samej litery

SFOT

Pozdrawiam

Komentarz

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niepodkreśliło mi tego

Komentarz

dół bo doły-odmiana

A wracając do tematu,gdzieś już słyszałem o tej Enthusii niestety nie miałem okazji pograć. Ale podobno bardzo dobra.

Niektórzy piszą GT rules,kocham GT itp. no fakt ale to bardziej odp. na pytanie którą grę najbardziej lubimy. Fakt GT to moja ulubiona seria ścigałek ale nie odrzucam faktu że mogą być inne,lepsze.

Dlatego nie mylcie pojęć :mrgreen:

Komentarz

Ja w Enthusie grałem i uważam że to bardzo przyjemna gierka ale bardziej podobna da toca race driver 3 niż do GT

Komentarz

Jeśli już się do czegoś czepić Dread, to nie pisze się ruleS tylko ruleZ. Rules z ang. - reguły, zasady :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                                Jeśli już się do czegoś czepić Dread, to nie pisze się ruleS tylko ruleZ. Rules z ang. - reguły, zasady :wink:

Serwer
                                -Mała pomyłka,jedna literka a zmienia cały sens wyrazu.

Haaaa ja też pogram w Enthusie może sposób pozyskania gierki nie będzie szlachetny ale liczy się że będę miał :mrgreen:

PS: patrzyłem trochę na Youtubie ale to nie to samo. Powiedzcie jak ta gra stoi z grafiką? Modele aut wyglądają tak dobrze jak w gt4?

Komentarz

Pracuję...
                                X