Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jest lepsze od Gran Turismo...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Co jest lepsze od Gran Turismo...

halo! a czy ktoś w ogóle wspominał o grze colin mcrea rally? wg mnie nr. 2 po gt, dalej jest tylko toca

Komentarz

Ja posiadam Colina:

CMR
      CMR2
      CMR3 (demo)
      CMR4 (demo)
      CMR2005

Zniszczenia w 2005 są bardzo realne,testowałem i co?.Brak przednich kół,tylnych opon,karoserii(drzwi,maska,itp),silnik gaśnie co 5 sekund,a podwozie szura po asfalcie
      ale gran turismo jest lepsze

Komentarz

A smakował ktoś Forzy Motorsport 2 ?

Bo mnie strasznie kusie ale ;/ brak xboxa

Komentarz

Zamieszczone przez AlianPl
          A smakował ktoś Forzy Motorsport 2 ?

Bo mnie strasznie kusie ale ;/ brak xboxa
          Forza wymiata, stawiam ją na równi z GT4. Świetna grafika (w HD na 42' TV robi wrażenie konkretne), muzyka jeszcze lepsza, model jazdy nawet bardziej realistyczny, niż w GT, masa wyścigów, zniszczenia wizualne i ich wpływ na model jazdy, polska wersja językowa... Jak wsysnę X360 to ta gra znajdzie się na mojej półce zaraz za Gearsami.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Ta, tylko nie widzisz takiej ważnej kwestii, że GT4 wyszło 2 lata wcześniej niż wspomniana przez Ciebie Forza 2. Ten tytuł powinno się porównywać prędzej do GT5, ale w tym starciu chyba każdy przyzna wyższość GT...(pomijam fanboyów)

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
              Ta, tylko nie widzisz takiej ważnej kwestii, że GT4 wyszło 2 lata wcześniej niż wspomniana przez Ciebie Forza 2. Ten tytuł powinno się porównywać prędzej do GT5, ale w tym starciu chyba każdy przyzna wyższość GT...(pomijam fanboyów)
              Ale zniszczenia już miała Forza pierwsza, która wyszła niedaleko po GT4, jak dobrze pamiętam.
              A właśnie - dopisek o fanbojach świadczy o Twojej nietolerancji, każdy może mieć swoje zdanie. Mówiąc "Forza jest lepsza" automatycznie staję się fanbojem? Właśnie taka logika ("tylko fanboje powiedzą to i to") ujawnia się prawdziwa natura fanboja

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Fanboye są po obu stronach. Wcale nie mówię, że nie toleruje ludzi, którzy mają odmienne zdanie :wink: Nie toleruję ludzi, którzy fanboyami i tyle

Komentarz

gran turismo 1 2 3 4 5 są zjebiste ale to nie to samo co PGR4 tam mamy lepsze dźwięki samochodów i zmienną pogodę a w gt niestety nie ale może w 5 będzie

Komentarz

Autor wątku mógł chociaż napisać czy z serii symulatorów czy zwykłych nie realnych wyścigówek

Jak dla mnie nie ma lepszej samochodówki ani na kompa ani na PS2
                    Karol
                    Piszę poprawnie po polsku

Komentarz

Na razie najlepsze w co grałem to Battle Gear (4?). Ale to automat :wink: Za to świetny :wink:

Komentarz

Live For Speed, gdybym miał S2, bez wątpienia uznałbym tę grę za lepszą od GT.

Powody:

-większy realizm
                        -współpraca z praktycznie każdą kierownicą
                        -gra online
                        -sprzęgło
                        -zniszczenia, możliwość uszkodzenia zawieszenia, lub skrzyni biegów
                        -duże możliwości dostrojenia samochodu
                        -kamera z wnętrza auta
                        i tyle..

Komentarz

Myślę że Gran Turismo to najlepsza seria wyścigówek jaka powstała, i koniec.

Pozdrawiam

Komentarz

Ostatnio grałem na Xboxie360 w PGR4 po prostu cudna gra gdybym miał Xboxa to zdecydowanie wolałbym grać w PGR niż w GT.Po prostu ta gra mnie zauroczyła te drfity wnętrza i cudna grafika chociaż grałem na 32 calach i to jeszcze kineskopowych,ale miałem okazję się przejechać prawie wszystkimi samochodami oczywiscie tylko odblokowanymi ale największą frajdę sprawiły mi drifty i bawienie się gazem np Dodgem Challengerem SRT8 cudne auto.Trasy autentyczne też wykonane wspaniale chociażby Nowy Jork lub Paryż budynki wszystko wykonane wspaniale,czuć też prędkość która jest też odwzorowana świetnie i zgodnie z prawdą np Koeningseg CXX który pojechał 418 km/h czyli chyba tak jak naprawdę.Oczywiscie model jazdy jest odwzorowany doskonale i nie ma tu mowy o chamowaniu na ostatnią chwilę.Co do uszkodzeń są one średnie czyli samochody się niszczą ale nie wpływa to na model jazdy więc z tym jest tylko średnio.Oczywiście należy też wspomnieć o dzwięku silnika który też jest wspaniały każdy jest inny i nawet Lamborghini Murcielago i Gallardo brzmią inaczej chociaż mają podobne silniki więc mogli dać ten sam dzwięk jednak tak nie jest.Ogólnie gra jest wspaniała pod każdym względem i daje jej 11/10

Komentarz

Poczekaj na GT5 :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
                                (...)czuć też prędkość która jest też odwzorowana świetnie i zgodnie z prawdą np Koeningseg CXX który pojechał 418 km/h czyli chyba tak jak naprawdę.(...)
                                Czyli chyba kurna nie

PS. CCX jak już...

Komentarz

Pracuję...
                                X