Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jest lepsze od Gran Turismo...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jest lepsze od Gran Turismo...

dlatego GT5 się robi juz 4 lata.Masz racje przerąbane ile tam jest lagów i bugów

fragment Newsa
    Kazunori pochwalił się, że grał w Forza Motorsport 3. Dodał, że niektóre, podstawowe składniki gry bardzo różnią się od Gran Turismo. Stwierdził, że nie jest zbyt dobrym symulatorem a czuć to, kiedy zacznie się prowadzić samochód w grze.
    Zobaczymy. Niektórzy piszą, że w demo GT5 model jazdy jest gorszy niż w Forzie. Jednak z dema do finalnej wersji mogło się naprawdę dużo zmienić.

Komentarz

Ja tego nie rozumiem ,jak można termin wypuszczenia pełnej GT5-tki przekładać któryś raz z rzędu, pierwsze prace GT rozpoczęły się 1997/98 i pracowało 15 osób, a teraz przy GT5 jest niemal 10 razy tyle, ok. 140 osób, nie wiem , przecież jak ja miałbym obiecywać ,że wyjdzie tego i tego, a potem opóźnienie to kolejne przekładanie terminu, to by mnie wy*ebali.

Proste. No ale cóż, widocznie GT5 wyjdzie 21.12.2012 :mrgreen:

A tak szczerze?

To nic nom . . . . może Ridge Racer 6 i 7 na XBOXa 360 , czy jeszcze PGR4.
      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

GT4 z tego co pamiętam też było przekładane ... Cóż, Polyphony i ich niespełnione obietnice. Juz w GT2 mialy byc m in. zmienne warunki pogodowe
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Apropo NFS-a: Nic do niego nie mam.NFS jest do zabawy a GT mówi samo za siebie.
          Myślę że BDB grą(właściwie symulatorem) jest TouristTrophy.Znacie to? Jest to gra twórców GT. Trasy te same tylko są tam motocykle.Gdy będę wstawiał foty z GT4 wstawię też z TT.

Komentarz

PracujÄ™...
          X