Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

need for speed carbon

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• need for speed carbon

Servus. Jestem rozczrowany ta gra przeszedlem ja w 2 dni ok 6 godzin. Takej kaszany to niewidzialem dawno. Wedlug mnie lepsza jest czesc Most Wanted od Carbona, jedyna fajna rzecz to tworzenie zderzaków spojlerów kół itp.

ja tylko widzialem i jak zwykle porazila mnie odpustowo festynowa grafika - nedza jak dla mnie a model jazdy to jakbym jezdzil pudelkiem zapalek po stole......nawet tego nie zaistaluje bieeeedaaaaa

Komentarz

Nie przepadam za Carbonem ale nie można jej tylko ganić.
      Wiem, że % same w niej leca, jednak EA wykorzystało też w grze kilka ciekawych patentów.
      Jako całość mnie nie porywa
      Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Jest jedna fajna sprawa w tym carbonie , a mianowicie laska która na początku mówi o bezpieczeństwie na drogach ! Pierwsza klasa

Komentarz

Całkowicie się z tobą zgadzam
          Jest Boska
          Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Z postaciami dali radę ale trochę mnie podgotowało jak czarny dał mi w gębę i nic nie można było zrobić

Komentarz

Carbon- Total dno, chociaz laska daje rade

Komentarz

Widziałem to jak kolega grał, praktycznie to jest to samo co NFS MW

Moderator Serwer

Komentarz

Gra na dwa wieczory...jedyne co daje radÄ™ to opcja auto sculpt i muscle cars

Komentarz

ona jest za krotka i za latwa i sa oszukane osiagi aut

Komentarz

Dla mnie nie jest to aż takie złe,pograć idzie
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Po dłuższym czasie obcowania z tą grą muszę stwierdzić jedno - DNO.Najlepiej wrócić do MW albo podziemia.
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mam to na PS2...

...prezent na święta bożonarodzeniowe 2006. Miałem do wyboru MW i Carbona. I qrde, wybrałem to drugie.

1. Za krótka (dwa dni i gry nie było)
                          2. Za mało wozów (znaczy się - dużo, ale przez całą karierę jeździłem tylko trzema)
                          3. Głupia sytuacja - przez nieostrożność nie mógę zdobyć kolejnych Kart Nagród (np. nie stać mnie już, by zapełnić garaż, bo za wyścigi leci tylko po 500$, nie mogę wygrać iluśtam wyścigów obronnych, by odblokować Corvette Crossa - bo nikt mnie już nie atakuje)
                          4. Jeszcze wiele więcej baboli - wpadam w kolczatki podczas animacji Spowalniaczy, gra się bardzo często zawiesza (brak ŻADNYCH przeróbek)

BTW: Jak odblokować naklejki Specjalne - Zwierzątko 1,2,3,4,5?

Komentarz

Ee tam.Wszystkie nfsy od undergrounda to jedno i to samo.Wypicowane,świecące i efekciarskie.Ot takie typowe gry dla dzieci.Z drugiej strony gry właśnie takie powinny być bo to jednak przyciąga.NFS ma swój prestiż i bardzo dynamicznie się rozwija.Mam nadzieję że kiedyś wpadną na pomysł zrobienia gry dla tej mniejszej grupy społecznej która nie tylko chce jeździć wypasionymi autami w blasku neonów

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                              Po dłuższym czasie obcowania z tą grą muszę stwierdzić jedno - DNO.Najlepiej wrócić do MW albo podziemia.
                              Ale masz zapłon chłopie hłehłe JA to już wiedziałem po 5 minutach gry w ten szit...

Komentarz

PracujÄ™...
                              X