Servus. Jestem rozczrowany ta gra przeszedlem ja w 2 dni ok 6 godzin. Takej kaszany to niewidzialem dawno. Wedlug mnie lepsza jest czesc Most Wanted od Carbona, jedyna fajna rzecz to tworzenie zderzaków spojlerów kół itp.
ja tylko widzialem i jak zwykle porazila mnie odpustowo festynowa grafika - nedza jak dla mnie a model jazdy to jakbym jezdzil pudelkiem zapalek po stole......nawet tego nie zaistaluje bieeeedaaaaa
Nie przepadam za Carbonem ale nie można jej tylko ganić.
Wiem, że % same w niej leca, jednak EA wykorzystało też w grze kilka ciekawych patentów.
Jako całość mnie nie porywa
...prezent na święta bożonarodzeniowe 2006. Miałem do wyboru MW i Carbona. I qrde, wybrałem to drugie.
1. Za krótka (dwa dni i gry nie było)
2. Za mało wozów (znaczy się - dużo, ale przez całą karierę jeździłem tylko trzema)
3. Głupia sytuacja - przez nieostrożność nie mógę zdobyć kolejnych Kart Nagród (np. nie stać mnie już, by zapełnić garaż, bo za wyścigi leci tylko po 500$, nie mogę wygrać iluśtam wyścigów obronnych, by odblokować Corvette Crossa - bo nikt mnie już nie atakuje)
4. Jeszcze wiele więcej baboli - wpadam w kolczatki podczas animacji Spowalniaczy, gra się bardzo często zawiesza (brak ŻADNYCH przeróbek)
BTW: Jak odblokować naklejki Specjalne - Zwierzątko 1,2,3,4,5?
Ee tam.Wszystkie nfsy od undergrounda to jedno i to samo.Wypicowane,świecące i efekciarskie.Ot takie typowe gry dla dzieci.Z drugiej strony gry właśnie takie powinny być bo to jednak przyciąga.NFS ma swój prestiż i bardzo dynamicznie się rozwija.Mam nadzieję że kiedyś wpadną na pomysł zrobienia gry dla tej mniejszej grupy społecznej która nie tylko chce jeździć wypasionymi autami w blasku neonów
Komentarz