Ee tam.Wszystkie nfsy od undergrounda to jedno i to samo.Wypicowane,świecące i efekciarskie.Ot takie typowe gry dla dzieci.Z drugiej strony gry właśnie takie powinny być bo to jednak przyciąga.NFS ma swój prestiż i bardzo dynamicznie się rozwija.Mam nadzieję że kiedyś wpadną na pomysł zrobienia gry dla tej mniejszej grupy społecznej która nie tylko chce jeździć wypasionymi autami w blasku neonów
Zrobili. NFSorsche Unleashed. Ostatni prawdziwy NFS. Najlepszy NFS. Tuż przed High Stakes...
Zrobili. NFSorsche Unleashed. Ostatni prawdziwy NFS. Najlepszy NFS. Tuż przed High Stakes
Tak i dlatego napisałem że od undergrounda NFS się popsuł.Zgadzam się że porshe było ostatnim najlepszym.A w high stakes to ja do dzisiaj czasem pogrywam bo niezłe furki ludzie robią z ładnymi teksturami,no i trasy też niczego sobie i to wszystko nieco urozmaica gre
Zrobili. NFSorsche Unleashed. Ostatni prawdziwy NFS. Najlepszy NFS. Tuż przed High Stakes
Tak i dlatego napisałem że od undergrounda NFS się popsuł.Zgadzam się że porshe było ostatnim najlepszym.A w high stakes to ja do dzisiaj czasem pogrywam bo niezłe furki ludzie robią z ładnymi teksturami,no i trasy też niczego sobie i to wszystko nieco urozmaica gre
Taa... modele, jakie można znaleźć są piękne... ale trochę trudno się je podmienia.
Off-top: Zna się ktoś na konwersji formatu 3ds na p3d (Operation Flashpoint). Może akurat ktoś mnie wzpomoże... sam chcę zrobić model Skody Octavii policyjnej...
Oj cyba EA już wyżyny skromności osiągnęła.Takiego skromnego trailera to od lat nie widziałem.Zaintrygował mnie system uszkodzeń.Wyglądało bardzo ładnie.No ale poczekam na jakis gameplay czy coś
Wszystkie gry na trailerach wygladają super. Ale ta no naprawde mi sie podoba... Ale PS2 na bank nie wyjdzie, a na kompa wymagania beda z ksiezyca Ale wygląda to ciekawie
Po dłuższym czasie obcowania z tą grą muszę stwierdzić jedno - DNO.Najlepiej wrócić do MW albo podziemia.
Ale masz zapłon chłopie hłehłe JA to już wiedziałem po 5 minutach gry w ten szit...
Hehe dobre
Wracając do NFS'a - Porsche Unleashed było naprawdę dobrą grą.Tak samo jak Undergroundy i MW.Ale Porsche jest chyba najlepsze z tych wszystkich...
Powracając do tematu - Carbon wydawał mi się głupi, jak grałem chwilę (nawet napisałem że jest głupi ). Teraz pograłem dłużej i jest całkiem fajny, podoba mi się. I szczerze mówiąc, w dupie mam komentarze że NFS jest dla dzieci (Zgedi). A do Kyjgela - carbona można nazwać grą spokojnie.
Co prawda Underground i MW są lepsze, ale Carbon też jest niezły.
Nie ma to jak wejść w skrzyżowanie z prędkością 200 km/h ale to szczegół. NFS jest fajną grą i sam ją lubię, ale gdyby nie ten prymitywny model jazdy...
Bo NFS to gra do rozrywki i dlatego realistyczny model jazdy jest zbędny, takie jest moje zdanie. Chcesz realizmu - grasz w Live For Speed/Gran Turismo i problem z głowy.
Zgedi - twoje twierdzenie że to gry dla dzieciaków jest bezpodstawne, ponieważ mój 22letni kuzyn grał w Undergrounda1 i nie nudził mu się, ponieważ przeszedł całego.
Co do Carbona - mój kolega ma go na PS2 i pożyczyłem to od niego.
Pierwsze wrażenia - gra jest jakoś słabo zrobiona - po pierwsze nie czyta drugiego slota do memorki - miałem tam save'a kolegi, bo on przeszedł gre całą, ale kiedy uruvhomiłem gre z 2 memorkami to chciało mi utworzyćnowy profil, bo nie czyta drugiej memorki...
Po drugie pierwszy raz w życiu musiałem zresetować PS2 - dlaczego? Bo podczas pościgu i wjazdu do tej strefy gdzie szybciej sie zwieksza ten pasek ucieczki gra sie zacięła.
Po trzecie nie mogłem uruchomić wyścigu na podzielonym ekranie, bo gra sie zaciela podczas ładowania...
Jeśli chodzi o samą gre - strasznie krótka - jeszcze je nie przeszedłem bo mało grałem.
Grafika przesadzona - tyle efektów że nie widać samochodu...
Komentarz