Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

need for speed carbon

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: need for speed carbon

Carbon to shit jedyne co w nim fajne to autosculupt gra jest bardzo krótka 8 godzin i po grze.Ludzie z EA mogli się bardziej postarac

Komentarz

Zamieszczone przez TymeQ_
      Carbon to shit jedyne co w nim fajne to autosculupt gra jest bardzo krótka 8 godzin i po grze.Ludzie z EA mogli się bardziej postarac
      Brawo...
      Data ostatniego postu : wrz 02, 2007 1:20 pm

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
        Zamieszczone przez TymeQ_
        Brawo...
        Data ostatniego postu : wrz 02, 2007 1:20 pm

To już twój post jest głupszy, wszyscy wiem, że jest odkopany, jego ma chociaż sens.

A co do Carbona - myślę nad kupnem, chociaż najpierw bym musiał ściągnąć demko bo MW kupiłem i się zawiodłem (na U2 na szczęście nie).
        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
          To już twój post jest głupszy, wszyscy wiem, że jest odkopany, jego ma chociaż sens.

A co do Carbona - myślę nad kupnem, chociaż najpierw bym musiał ściągnąć demko bo MW kupiłem i się zawiodłem (na U2 na szczęście nie).
          Za to twój jest zaj3bisty...

Jak byś nie wiedział post był skierowany do jego osoby, aby mu uświadomić że odkopuje stare tematy... Ale nie wpadłeś na ten pomysł co nie ?

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik

Za to twój jest zaj3bisty...

Jak byś nie wiedział post był skierowany do jego osoby, aby mu uświadomić że odkopuje stare tematy... Ale nie wpadłeś na ten pomysł co nie ?
            Wiem, ale jaki sens ma pisanie takich postów? W każdym razie kończmy bo nam się tu czateria zrobi.
            1+1=10

Komentarz

Wyszukam tematu z 2005 roku o jakiejś grze i napiszę, że jest spier*olone sterowanie

Komentarz

Wiem, ale jaki sens ma pisanie takich postów? W każdym razie kończmy bo nam się tu czateria zrobi.
                Taki że jak raz go ktoś zj3bie to drugi raz tego nie zrobi ? Nie no najlepiej ignorować i niech się bawi w archeologa

Komentarz

Rozwiązaniem problemu jest zamykanie tak starych tematów.
                  Jednak czy to ma sens? Czasem ktoś chce dodać swoje 3 grosze mimo to że dawno nie było ruchu w temacie.
                  Ostatecznie nikomu nie zrobił krzywdy robiąc odkop.

Komentarz

Przede wszystkim takie posty są niepotrzebne - używajcie opcji Raportowania postów Od upominania są modki, ewentualnie w jakimś 1 małym temacie może znalezc się jakiś jeden mały pościk... :mrgreen:
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                    X