Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Hard Truck-18 wheel of steel

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Hard Truck-18 wheel of steel

Mam wszystkie części tej serii gier.W tej grze wcielamy się w postać kierowcy amerykańskiego 18-sto kołowca czyli TIR'a.Jeździmy od miasta do miasta i rozwozimy towary począwszy na owocach i warzywach a skończywszy na odpadach nuklearnych i segmentach rakiet kosmicznych.W zależności od danej części gry interface jest różny ale raczej przejrzysty i zrozumiały.Nie polecam pierwszej części gdyż jest stara i nudna.Za to kolejne części tzn.18 wos convoy,18 wos pedal to the metal,18 wos across america i 18 wos haulin (nowość) są już na poziomie.Na szczególną uwagę zasługuje 18 wos PTTM,do której można ściągnąć dziesiątki ciągników i naczep a także uwaga!!! POLISH PACK,który umożliwia jazdę po polskich,niemieckich,czeskich i rosyjskich trasach,polskie i europejskie ciężarówki, naczepy itp.Pliki są na stronce:
    http://3dartpol.da.ru/
    Gram w GT już 15 lat

Grałem w 18WOS i PttM, fajne gry, ale po pewnym czasie się nudzą :<
    narancs alternativa

Komentarz

Re: Hard Truck-18 wheel of steel

Zgadzam się z szymoniec na początku jest fajnie ale jak przez pewien czas masz włuczyć sie tym zardzewiałym ****** i jeździć te trasy to się robi nudne lepiej włączyć gran turismo

Komentarz

Na PC, bardzo mnie zawsze wciągała, ale teraz nie używam już do grania PC tylko PS2, i tutaj pojawia się moje pytanie: Czy jest może jakaś częśc Harda, na PS2 ?

Pozdrawiam

Komentarz

Na nie nie moge ci odpowiedzieć. ALE WąTPIE

Komentarz

Zamieszczone przez Honda NSX
            Na nie nie moge ci odpowiedzieć
            Dzięki, ale ten post, był nie potrzebny :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Jest ale tak jakby parodia BiG Mutha Tucker(czy jakoś tak)

Komentarz

Truck Racer

Komentarz

A ja z gier "truckerskich" polecam Hard Truck'a 2 - stare ale nadal jare, prawdziwe ciężarówki DAF'a, Scani, Mack'a, ZIL'y, Kamaz'y, Peterbilty... albo remake - King Of The Road. Bardzo fajne gierki

Komentarz

hard truck 2 moim zdaniem najlepszy z wszystkich HT, wciągnął mnie na miesiąc grania co najmniej, ale ma jednego minusa za to że tam samochody nie mają w ogóle zawieszenia, a najlepiej to czuć na dostawczakach i osobówkach.

Komentarz

Jeśli mam cokolwiek powiedzieć na temat HT 18 WOS, to będzie to fakt, że poświęciłem tej grze multum czasu. Chciałem doskrobać się miliona i zobaczyć co się ciekawego wydarzy... Zawiodłem się bardzo mocno... Ci co byli wytrwali, wiedzą o co chodzi... ale polecam, gra jest nienajgorsza. Nie ma nic w sobie z realności prowadzenia ciężarówki ale jakimś sposobem wciąga.

ps: Witam wszystkich na forum, to mój pierwszy post

...endlessly drifting...
                      ....waving in beautiful agony....

Komentarz

Oj grało się kiedyś, grało. Pamiętam, że kiedyś grałem z bratem i właśnie byl do przewiezienia ładunek nuklearny. Po przejechaniu całej trasy i dostarczeniu tego ładunku, do naszego konta wpadło chyba 30000$ chyba, nie pamiętam dokładnie, ale pamiętam, jaką radochę i podnietę mieliśmy z tego.

-----------------------------------------------------

Ale właśnie to jest najgorsze, że po pewnym czasie, te tiry nudzą się. Raz grałem w Pedal to the Metal, z dwa tygodnie, a potem grałem w co innego,ale sejwa zostawiłem, przyda się, kiedy wróci ochota na dalszą podróż...

// edytuj posty

thooorn

Komentarz

Miałem tą pierwszą część i Pedała.Nie sądziłem,że gierka mnie tak wciągnie.Ale fajnie się podróżowało po tych amerykańskich autostradach.Naprawdę niezły symulator Ale po jakimś czasie zabawę popsułem sobie kodami i się znudziła gierka

PS:Fajnie,że ciekawe topic'ki odkopujesz

PS2:Jak chcesz coś dopisać to edytuj poprzedni post,a nie pisz drugiego :wink: To tak dla regulaminu

Komentarz

Tak, wiem, że nie można 2 na raz, chyba, że w odstępie większym niż 48 godzin, ale to rozmowa na inny temat. No ale w końcu o czymś trzeba pisać, no nie? Że tak się wyrażę,"to moja specjalność". No ale forum, to forum.

Komentarz

Pracuję...
                            X