Mialem Burnouta Takedown, (pierwszy Burnout w jakiego gralem) i mimo, ze nie ma licencjonowanych aut a wyscigi to totalna abstrakcja, to gra mi sie bardzo spodobala. Potem mialem (i mam ) Revenge - jak dla mnie duzo slabsza. Teraz sciagnalem Burnout Dominator i... lepszy od Revenge ale do Takedown mu daleko... Zatem Takedown still rulez!
"If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
Ja się nie wstydzę tego że mam same platinium na półce nowe za 69zł...za 189zł bym gry nie kupił, wole poczekać i potem się zaopatrzyć w dany tytuł niż przerobić mojego ps2slima i wrzucać za złotówkę piraty...Ci co graja na piratach nie wiedzą co to za satusfakcja zrywać folię z pudełka, czytać pachnącą świeżością instrukcję :wink: i wyciągnięcie płytki i obchodzić się z nią jak z jajkiem by nie zrobic ryski. Kocham to.
A pirata nagrywasz, wrzucasz, wyrzucasz i nie przejmujesz się niczym że gra się porysuje czy cuś...SFOT
Ja się nie wstydzę tego że mam same platinium na półce nowe za 69zł...za 189zł bym gry nie kupił, wole poczekać i potem się zaopatrzyć w dany tytuł niż przerobić mojego ps2slima i wrzucać za złotówkę piraty...Ci co graja na piratach nie wiedzą co to za satusfakcja zrywać folię z pudełka, czytać pachnącą świeżością instrukcję :wink: i wyciągnięcie płytki i obchodzić się z nią jak z jajkiem by nie zrobic ryski. Kocham to.
A pirata nagrywasz, wrzucasz, wyrzucasz i nie przejmujesz się niczym że gra się porysuje czy cuś...SFOT
Jasne, najlepiej poczekać aż gra stanieje . Chociaż kupić grę za te np 2 stówy to nie jest zły pomysł, bo mi by było ciężko grę za taką cenę odstawić na półkę ;p .
Wiesz,szkoda mi tych dwóch stówek na gierkę...Za cene dziesięciu takich gier mogę kupić sobie PS3 aLBO za cęde dwóch - PS2
To nie graj.
Na allegro jakoś mało tych gier za 200
No to powiedz mi,ile masz gier oryginalnych.Pozatym niektórzy na tym forum to dorosłi,i zarabiają swoją kasę,to mogą kupować,spoko.Ale ja mam 13 lat i jeszcze nie mam za dużo funduszy.A jak mam to kupuje sobie coś,co mi się przyda,np. karty graficznej od kumpla sobie nie nagram
Komentarz