Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Burnout DOMINATOR

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja kupilem Burnouta Revenge i nie zaluje

Komentarz

Mialem Burnouta Takedown, (pierwszy Burnout w jakiego gralem) i mimo, ze nie ma licencjonowanych aut a wyscigi to totalna abstrakcja, to gra mi sie bardzo spodobala. Potem mialem (i mam ) Revenge - jak dla mnie duzo slabsza. Teraz sciagnalem Burnout Dominator i... lepszy od Revenge ale do Takedown mu daleko... Zatem Takedown still rulez!
      "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Ja mam Burnout revenge jest niezly ale po 2-3 dniach gry znudzil mi sie
        My favourite car: http://www.noneckschevelle.com/images/c ... o%20ss.jpg

Komentarz

Zamieszczone przez MichuV12
          Teraz sciagnalem Burnout Dominator i... lepszy od Revenge ale do Takedown mu daleko...
          NIELEGALE.....

Komentarz

Gry siÄ™ kupuje.
            narancs alternativa

Komentarz

No ba! Ja nie mam przerobionego playa :wink: Co do piratów to tylko wolę się nie wypowiadać.SFOT

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                Gry siÄ™ kupuje.
                Wiesz,szkoda mi tych dwóch stówek na gierkę...Za cene dziesięciu takich gier mogę kupić sobie PS3 aLBO za cęde dwóch - PS2
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                  Gry siÄ™ kupuje.
                  Wiesz,szkoda mi tych dwóch stówek na gierkę...Za cene dziesięciu takich gier mogę kupić sobie PS3 aLBO za cęde dwóch - PS2
                  To nie graj.
                  Na allegro jakoś mało tych gier za 200
                  narancs alternativa

Komentarz

No i ja jeszcze nie widziałem Burnouta żadnego za 2 stówy...
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja się nie wstydzę tego że mam same platinium na półce nowe za 69zł...za 189zł bym gry nie kupił, wole poczekać i potem się zaopatrzyć w dany tytuł niż przerobić mojego ps2slima i wrzucać za złotówkę piraty...Ci co graja na piratach nie wiedzą co to za satusfakcja zrywać folię z pudełka, czytać pachnącą świeżością instrukcję :wink: i wyciągnięcie płytki i obchodzić się z nią jak z jajkiem by nie zrobic ryski. Kocham to.
                      A pirata nagrywasz, wrzucasz, wyrzucasz i nie przejmujesz się niczym że gra się porysuje czy cuś...SFOT

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                        Ja się nie wstydzę tego że mam same platinium na półce nowe za 69zł...za 189zł bym gry nie kupił, wole poczekać i potem się zaopatrzyć w dany tytuł niż przerobić mojego ps2slima i wrzucać za złotówkę piraty...Ci co graja na piratach nie wiedzą co to za satusfakcja zrywać folię z pudełka, czytać pachnącą świeżością instrukcję :wink: i wyciągnięcie płytki i obchodzić się z nią jak z jajkiem by nie zrobic ryski. Kocham to.
                        A pirata nagrywasz, wrzucasz, wyrzucasz i nie przejmujesz się niczym że gra się porysuje czy cuś...SFOT

Amen.
                        Święte słowa.
                        Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

A potem płacz, że się laser w konsoli zje*bał, bo tandetne płyty były, i na złych prędkościach wypalane :wink:

Komentarz

... i 200 zł w plecy... 200zł które mogło pójśc na gierki
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jasne, najlepiej poczekać aż gra stanieje . Chociaż kupić grę za te np 2 stówy to nie jest zły pomysł, bo mi by było ciężko grę za taką cenę odstawić na półkę ;p .
                              Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                                Gry siÄ™ kupuje.
                                To nie graj.
                                Na allegro jakoś mało tych gier za 200
                                No to powiedz mi,ile masz gier oryginalnych.Pozatym niektórzy na tym forum to dorosłi,i zarabiają swoją kasę,to mogą kupować,spoko.Ale ja mam 13 lat i jeszcze nie mam za dużo funduszy.A jak mam to kupuje sobie coś,co mi się przyda,np. karty graficznej od kumpla sobie nie nagram
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X