Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Test Drive Unlimited

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Test Drive Unlimited

Super gierka a'la NFS Underground.Kupa samochodów takich jak:Spyker,Lamborghini,Koenigsegg,Merc SLR,Nissan 350 Z ,R34,AC Cobra,Ford GT czy Pagani Zonda.Ponad 1000 mil dróg i wszystko się dzieje na wyspie Oahu na Hawajach.Wynajmujesz furę na 30 lub 60 MINUT (rzeczywistego czasu) i jeździsz po wyspie szukając sklepu z furami do kupienia.Jak już kupisz furę to potem kupujesz dom z garażem żeby było gdzie trzymać te cacka.A potem to już tylko szukasz wyścigów.W grze jest GPS,który damskim głosem informuje którędy jechać,Są też gliny i płaci się surowe mandaty za wykroczenia.Są tunerzy,sklepy,lakiernie i wynajem aut.Można też podwozić autostopowiczów za punkty.Model jazdy jest raczej arcade'owy ale za to każde auto ma swoje własne wnętrze,które można obejrzeć i ZMIENIĆ (kolorystycznie).Nie ma uszkodzeń,więc można rozbijać się do woli ale trzeba uważać na policję.
    a to link do opisu gierki:
    http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=7188
    Gram w GT już 15 lat

Na PC ta gra wymiata i jest do kupienia w premieroowej cenie ok 90zł, co wg mnie jest taniochą, gra jest super, ja mam na kompie beta wersję

Komentarz

Ja mam te grÄ™ na PS2 - naprawde znakomita gra!
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
        Ja mam te grÄ™ na PS2 - naprawde znakomita gra!
        W takim razie dwa pytania:

1. Grafika - czy choć trochę trzyma poziom tej na PC?
        2. Czy da się grać w Necie - i jeśli tak - to czy tak samo, jak na PC. I ilu jest graczy/jakie lagi.

Komentarz

Belegu$, w necie nie grałem, ale jest napewno jest taka możliwość.
          A co do grafiki na PS2 - nie widziałem tej gry na żywo na kompie, ale patrząc na te screeny z linka z pierwszego postu w temacie, myśle że na PS2 spokojnie trzyma poziom tej z PC.
          Tylko wersja na PS2 jest troche obcięta w stosunku do tej z kompa.
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Fajnie, chyba kupiÄ™ tÄ™ gierkÄ™...

A w jakim sensie obcięta?

Aha - a Porsche i TVR'y sÄ…?

Komentarz

Niestety,wersja na PS2 jest okrojona w stosunku do PC.Można grać on-line,ale nie ma: Ferrari,Porsche,TVR i kilku modeli aut,które są w obu wersjach lecz na PC jest więcej modeli danej marki np.Jest VW ale na PC oprócz Nardo W12 jest jeszcze Golf V a na PS2 nie ma Golfa.I prawdopodobnie nie ma Motocykli albo jeszcze ich nie odkryłem.
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Poza tym niema jeszcze tych misji, że trzeba kogoś dowieźć w dane miejsce w jak najmniejszym czasie i najlepiej bez zarysowania... ale bez tego to itak świetna gierka!
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No to, za przeproszeniem, "dali dupy". Dwie moje ulubione marki aut wyrzucić... ech. Ale chyba i tak kupię...

Komentarz

Gdybym nie widział wersji na PC to by mi się podobała...

Komentarz

Dzisiaj miałem okazje pograć i szczerze nie wiem czym sie tak zachwycacie.Plastikowe gówienko dla dzieci,tak bym określił tą gre.Zadnego wrażenia na mnie nie zrobiła,jedyny plus to że jest spora przestrzeń a tak to wieje nudą

Komentarz

Zamieszczone przez Zgedi
                        Dzisiaj miałem okazje pograć i szczerze nie wiem czym sie tak zachwycacie.Plastikowe gówienko dla dzieci,tak bym określił tą gre.Zadnego wrażenia na mnie nie zrobiła,jedyny plus to że jest spora przestrzeń a tak to wieje nudą
                        Ja mam identyczne wrażenie jak ty. Grałem w to u kuzyna, i po dwóch dziach znudziło mi sie... Jedyne plusy to właśnie ta duza przestrzeń no i te widoki od środka, grafa spoko, troche cukierkowa ale może być, fajne też fury ale za mało Japan Tak pozatym to taka sobie, ale Carbona bije na łeb...
                        NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Ja tez mialem okazje pograc w ta gierke tylkoze na PC. Jest fajna ale jak juz jezdzilem Ferrari Enzo stuningowanym na maks to mi sie znudzila :
                          Test Drive Unlimited ma jescze jedna wade sa tylko 2 marki japonskie nie licza motocykli, chociaz ja widzialem tylko jedna Nissana, podobno jest tez Lexus

Komentarz

hehe-zagrałem 1 dzień i myślałem tak samo jak wy... ale na następny już jeździłem Lambo i nie mogłem się od pada oderwać. Na chwilę obecną na PS2 gram tylko w TDU. Można powiedzieć, że zapomniałem chwilowo o GT4, by odkryć je na nowo
                            http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukujÄ™ moderatora! Pilne!

Komentarz

Z tego co mówicie zdania na temat tej gry są podzielone, ale jak już będzie wrzesień i zakupię nowego kompa to też się wypowiem
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                              X