Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Test Drive Unlimited

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

gra nawet nawet ale mnie wkurza to 'okrojenie' dlaczego?? niewch mi ktos powie......

GT odstawione narazie bo własnie w TDU gram no i w Battlefielda 2

Komentarz

Wypalilem te gierke bo slyszalem tylko oh i ah co za wspanial gierka... Nie wiem,moze ze mna juz co sie tak, ale ta gierka to zwykly przecietniak, jak NFSy zreszta... grafika slaba, model jazdy slaby, nie mozna nawet manualnej skrzyni wziac.... Lipa... Wiecie co bedzie jak pojawi sie GT5??? No w sumie ja tez nie wiem co, ale jak widze na poziom konkurencji "(w stosunku do GT") to na dobra sprawe, GT5 Polyphony moze spokojnie wypuscic na Playa 4...
      "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Nie wiem,moze ze mna juz co sie tak, ale ta gierka to zwykly przecietniak, jak NFSy zreszta... grafika slaba, model jazdy slaby, nie mozna nawet manualnej skrzyni wziac.... Lipa...
        Masz racje, ale wydaje mi się, że nie o fizyke jazdy i grafe w tej grze chodziło tylko o frajde z jazdy jak w realu, a to jest dobrze oddane.

Komentarz

no jest dobrze oddane. Zupełnie inaczej to wygląda na kompie, mimo wszystko i tak klęczy... właśnie za tą różnice, takie podzielenie... DYSKRYMINACJA K**** jego mać. że my, userzy PS2 jesteśmy niby gorsi?
          http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!

Komentarz

Możliwości PS2...
            narancs alternativa

Komentarz

Dziwne, jakoś do GT4 wsadzili 700 aut, a do TDU na PS2 nie mogą wsadzić tych kilku Ferrari...
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ci kolesie po prostu nie rozumieją, że niektórzy do grania używaja PS2 a do pracy PC . . . . .myślą sobie, że skoro zrobili grę na kompa z kolorową okładką to już jest Git . . . . .
                Grałem w to i muszę przyznać, że fizyka auta jest wzięta z NFS'a . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
                  Ci kolesie po prostu nie rozumieją, że niektórzy do grania używaja PS2 a do pracy PC . . . . .myślą sobie, że skoro zrobili grę na kompa z kolorową okładką to już jest Git . . . . .
                  Grałem w to i muszę przyznać, że fizyka auta jest wzięta z NFS'a . . . .

Pozdrawiam
                  Problem w tym, że gra chyba wyjściowo była na Xboxa 360, a nie na komputer.

Model jazdy nie jest z NFS, jest o niebo lepszy, ale do doskonałości dużo brakuje.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

bo grę wypuściło Atari , scisle zwiazane z PC raczej. na Xboxie ta gra to odpał, i początkowo wyszła własnie na Xbox'a. Potem PC no i chyba tak na odpie***l zrobili na PS2 potem...

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                      Dziwne, jakoś do GT4 wsadzili 700 aut, a do TDU na PS2 nie mogą wsadzić tych kilku Ferrari...
                      Nie mogą. Nie będę tego po raz 45 tłumaczył, bo już mnie ku..ca trafia.
                      narancs alternativa

Komentarz

na Xboxie ta gra to odpał, i początkowo wyszła własnie na Xbox'a
                        I tu cały problem. Ta gra jest na PC i Xbox 360 w pełnej odsłonie, czyli konsole o klase wyższą i mocniejszą niż PS2, więc nie rozumiem czemu się dziwicie, że jest obcięta Troche logiki.

Komentarz

Re: Test Drive Unlimited

Narzekacie na fizykę jazdy?? Bo ta gra jest stworzona do grania na kierownicy!
                          A do teko zróbcie poziom mistrza i wtedy dostaniecie tryb hard core...masakra

Sorry za odświeżenie. gram dużo na kierownicy i zupełnie inna jazda, szczególnie bez asysty, jak się ma np. Chrysler ME-FOUR Twelwe. Inaczej się trochę pisze ale nie wiem teraz dokładnie. Oglądałem się screeny z PS2, a ja posiadam tę grę na PC, i niestety widać różnicę. ALE PS2 TO KONSOLA SPRZED 8 LAT. Miejcie to na uwadze oceniając gry. Wiadomo, że ta sama gra na PS2 będzie wyglądać gorzej niż na PS3. Dla porównania zobaczcie sobie NFS Pro Street na PS2, a na PS3. Ja też jestem fanem czarnej skrzynki, ale bez przesady. Wiadomo, że kiedyś wyjdą lepsze konsole...
                          na szczęście i niestety

Komentarz

Przepraszam za odkop. Ale gram w TDU od początku istnienia, i powiem tylko tyle ta gra jest świetna.
                            Wiecie dlaczego model jazdy jest do KITU ? Bo zanim dotrzecie do poziomu mistrza gracie na Normal Mode ( NM ) I to jest typowa Arcadówka, hamujesz w miejscu skręcasz jak chcesz i kiedy chcesz. Ale gdy włączycie Hard Core Mode ( HC ) to wszystko się zmienia. Niech ktoś spróbuje wejśc w zakręt jakimś samochodem przy prędkości powyżej 320km/h w ciasniejszy łuk bez ASYSTY !!! Musi być conajmniej odpowiednie nachylenie wejścia i operacja gazem. Wciśniecie gaz to was wyprowadzi w pole, a gdy zamocno przyhamujecie zblokujecie zamocno koła ( jak gracie na manualnym sprzęgle ) Zgaśnie wam wóz i d.pa nic nie zrobicie koła blokniete i lecicie. Nie zawsze ! Ale w niektórych sytuacjach się tak dzieje. Co do grafiki, ja gram na HDR, High detale i 4x wygładzanie krawedzi to wam powiem że gra prezętuje się bardzo wysoko. Dotego dochodzą takie smaczki jak odbicia słońca w kierownicy ( np. Saleen S7 Twin Turbo ) No i jeszcze ten obszar. Ktoś tu mówił że wieje nudą... Jaką grał ten ktoś wogóle Online ? Jeśli tak to albo jest fanatykiem czarnej konsoli, albo łże jak pies Spotykasz ludzi, jezdzicie albo driftujecie jak kto woli :mrgreen: Czyli ja Polecam z całego serca tą gre, no i dochodzi jeszcze Mega Pack czyli dodatkowe 45wózów + 1 motor. Gra staje się przyjemniejsza
                            95% of Game Complete - GT4

Komentarz

Saleen masz rację . Tą starą Corvettą się jechac nie dało na HC ale niestety kartę graficzną albo dźwiękową mam nie kompatybilną z grą więc se nie pogram . ALE za kilkaa lat , jak kupię nowego kompa to nadal będę w to grał . Bardzo mi się podoba . Szkoda że nie ma jazdy w terenie ( ale w 2 już ma byc ) . Masz Mega pack ??

Komentarz

Też sie zgadzam z Saleen'em. Model jazdy na Arcade jest bardzo przyjemny, a na HC to już niemal symulator. Grafika nawet po 2 latach od premiery (na max. detalach) jest całkiem znośna. Obszar miażdży. Szkoda tylko że serwery są troche opustoszałe, ale wyścigi z innymi, bez stawki piniężnej, taki typowy 4fun są świetne. No i ten wspólny drift... Naprawde warto sie w tą gre zaopatrzyc. Co do Megapacka - cena ciut za wysoka jak na zawartość, ale dla fanów gry to element znacznie wydłużający żywotność. Dochodzi sporo nowych, egzotycznych fur (Edonis!!!) i kolejne godziny spędzone na ich testowaniu. Także - polecam, i do zobaczenia On-Line
                                ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Pracuję...
                                X