Re: Test Drive Unlimited
Gralem w TDU przez jakis czas. Jezdzilem bez zadnego wspomagania od samego poczatku. Jazda 1000konnym Saleen'em po serpentynach do najlatwiejszych nie nalezy. Trybu HardCore nie odblokowalem, bo mniej wiecej w polowie gry pojawil sie blad. W pewnym miejscu na mapie gra wywalala. Nie zalezalo to od mozliwosci mojego sprzetu, bo nawet na kompletnym minimum blad sie powtarzal. Niestety. Przez ten odcinek drogi przebiegraly niektore wyscigi.
Gra, pomijajac arcadowy styl jazdy, ktorego nie cierpie, potrafila przykuc mnie do monitora na wiele godzin. Pamietam, jak sam za pomoca mojej 600konnej Corvette Z06 odkrywalem cala mape :mrgreen: Ahhh...
"+"
-samochody, modele i dzwiek
-ogromny teren O'ahu
-zycie w miescie
-fun z jazdy, poczucie predkosci i wolnosci
-fikcyjny tor wyscigowy :mrgreen:
"-"
-typowa arcadowka + tryb dla szalencow
-idiotyczna policja, przed ktora nie mozna uciec
-blokady z tytanu
-kanciaste drogi, szczegolnie na wzgorzach
-kilka innych niedociagniec i niedorobek...
Ocena: 7/10
Gralem w TDU przez jakis czas. Jezdzilem bez zadnego wspomagania od samego poczatku. Jazda 1000konnym Saleen'em po serpentynach do najlatwiejszych nie nalezy. Trybu HardCore nie odblokowalem, bo mniej wiecej w polowie gry pojawil sie blad. W pewnym miejscu na mapie gra wywalala. Nie zalezalo to od mozliwosci mojego sprzetu, bo nawet na kompletnym minimum blad sie powtarzal. Niestety. Przez ten odcinek drogi przebiegraly niektore wyscigi.
Gra, pomijajac arcadowy styl jazdy, ktorego nie cierpie, potrafila przykuc mnie do monitora na wiele godzin. Pamietam, jak sam za pomoca mojej 600konnej Corvette Z06 odkrywalem cala mape :mrgreen: Ahhh...
"+"
-samochody, modele i dzwiek
-ogromny teren O'ahu
-zycie w miescie
-fun z jazdy, poczucie predkosci i wolnosci
-fikcyjny tor wyscigowy :mrgreen:
"-"
-typowa arcadowka + tryb dla szalencow
-idiotyczna policja, przed ktora nie mozna uciec

-blokady z tytanu
-kanciaste drogi, szczegolnie na wzgorzach
-kilka innych niedociagniec i niedorobek...
Ocena: 7/10
Komentarz