Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Test Drive Unlimited

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Test Drive Unlimited

Gralem w TDU przez jakis czas. Jezdzilem bez zadnego wspomagania od samego poczatku. Jazda 1000konnym Saleen'em po serpentynach do najlatwiejszych nie nalezy. Trybu HardCore nie odblokowalem, bo mniej wiecej w polowie gry pojawil sie blad. W pewnym miejscu na mapie gra wywalala. Nie zalezalo to od mozliwosci mojego sprzetu, bo nawet na kompletnym minimum blad sie powtarzal. Niestety. Przez ten odcinek drogi przebiegraly niektore wyscigi.

Gra, pomijajac arcadowy styl jazdy, ktorego nie cierpie, potrafila przykuc mnie do monitora na wiele godzin. Pamietam, jak sam za pomoca mojej 600konnej Corvette Z06 odkrywalem cala mape :mrgreen: Ahhh...

"+"
    -samochody, modele i dzwiek
    -ogromny teren O'ahu
    -zycie w miescie
    -fun z jazdy, poczucie predkosci i wolnosci
    -fikcyjny tor wyscigowy :mrgreen:

"-"
    -typowa arcadowka + tryb dla szalencow
    -idiotyczna policja, przed ktora nie mozna uciec
    -blokady z tytanu
    -kanciaste drogi, szczegolnie na wzgorzach
    -kilka innych niedociagniec i niedorobek...

Ocena: 7/10

Komentarz

Ten Fikcyjny tor Wyścigowy mi Monze przypomina . I jest jeszcze sekretna wyspa .

Komentarz

Fikcyjna wyspa powstala... na sile

A tor faktycznie troche przypomina Monze. Na tym dlugim luku moim Saleen'em robilem 400km/h. Porazajace.

Komentarz

Ta wyspa mi się nie podobała ( jeśli pamiętam było tam trochę drzew i jakiś budynek ) Pusta się strasznie wydawała . Gdybyś się tam tą starą Corvettą przejechał na HC ( gdybyś mógł ) To miałbyś niezły ubaw a gre miałem 2 lata temu

Komentarz

Tak, mam Mega Packa kupiłem go z internetu wersja ANG
            Tak gra ma pare nie dociągnieć i bugów. W tym miejscowość Pu'ola ( czy jakoś tak ), to jest właśnie miejsce gdzie wywala nas do windy. Na szczęście jest do tego Patch który naprawia to, i można robić dalej eventy. Tam przebiegał wiścig Jaguara dlatego aby go pobrac polecam strone http://www.tdu.com.pl tam wszystko jest W tym sam uczestnicze w zyciu strony

Wracając do samej gry, jest naprawdę przyjemna. Gdy macie kolegów to jest cos pieknego, jezdzicie razem i robicie co wam sie podoba. Oczywiście używam tylko i wyłącznie trybu HC więc w tym przypadku jazda jak na trybie NM odpada bo poprostu nie idzie dac rady. Asysty powyłączane, i jedziecie. Dotego używam manualnego sprzegła a raczej sie ucze z nim driftować. Bo czasem mi woz gasnie jak jade bokiem xDD Naprawdę polecam wam to, a gdy nauczycie się jezdzic na HC to wtedy jest pełnia gry. Wkońcu coś dobrego, nie tak jak w innych grach. Masz 600koni pod maską i nic sie tam nie dzieje. w TDU na HC depniecie gaz to zrywa asfalt i rzuca tyłem oraz burnout do 160km/h w S7 jest do 210km/h Wieć trzeba uważac z gazem a nie tylko go deptac bezsensu. Tam juz licza sie zakrety a nie proste, oczywiście nadrabia sie prostymi ale na zakretach zazwyczaj sie traci, tez zalerzy jakie są. Najlepiej lekkim uslizgiem pokonywac i na wysokim biegu gaz wciskać, aby nie obróciło nikogo Sam wiem coś o tym bo gram długo i wiem co i jak jest.

Jakby co to w TDU spotkać można mie pod nickiem: CouriusPL
            tryb HC zawsze włączony oraz obok tego koronka asa. Dozobaczenia na drodze, tylko teraz wiecie długo nie jezdziłem xD Jeżdzę jak stara babcia
            95% of Game Complete - GT4

Komentarz

Ja sobie dzisiaj kupiłem TDU. Jest ktoś chętny aby pojeździć po wyspie?
              1+1=10

Komentarz

Mi sie już znudziło w sumie... Przelatałem sporo nawet szpanowałem na wyspie tym że miałem 288GTO i F40 w kolorze czarnym Ogólnie ma swoje wady i zalety ale żadna inna gra na PC nie sprawiła mi tyle frajdy i satysfakcji.

Komentarz

ja czasami jeżdżę jak by co to ja jestem IPPB1812
                  Pisać jak ktoś chce pojeździć

Edit:

Teraz jestem IPPB1812_PL bo się coś z sejvem stało

Komentarz

Ja bym sobie pojezdził ale mam na PS2

Komentarz

Narazie w TDU nie gram, ale pomykam czasami w necie (z marnym skutkiem, bo manual mi nie idzie[ale obciach ] ).Mój nick Misio555

Komentarz

Zamieszczone przez Nervx6
                        Narazie w TDU nie gram, ale pomykam czasami w necie (z marnym skutkiem, bo manual mi nie idzie[ale obciach ] ).Mój nick Misio555
                        ja nienawidzę na manualu jeżdzić Ale biegi można też samemu zmieniać na automacie, ale jak się coś kompowi nie spodoba to znów zmieni na poprzedni

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                          Ja sobie dzisiaj kupiłem TDU. Jest ktoś chętny aby pojeździć po wyspie?
                          Tak na marginesie ignac8 dziwny zbieg okoliczności ja kupiłem dzień później.
                          Chłopaki musicie mi pomóc!Gram w TDU i chce pograć w necie ale ciągle mi pisze że mam problemy z serwerem czy coś takiego.Czy są do tego jakieś patche czy poprostu serwer ma pełną ilość graczy czy coś innego??
                          Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Komentarz

A zainstalowałeś patcha,który dodaje Skyline'a i Audi?Ten patch aktualizuje grę do wersji 1.66 i daje możliwość gry w necie.A jeśli masz to po prostu wyłącz ogniomurek :wink:.Ja też na początku tak miałem ale po jakimś czasie logowało już normalnie

Komentarz

Serwery TDU sÄ… awaryjne po prostu, nic na to nie poradzisz.
                              1+1=10

Komentarz

Jak nie chce mi się połączyć to wyłączam i włączam grę. czasami pomaga.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X