Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need for Speed Pro Street

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Po pierwsze: zadna gra nie moze byc porownywana z GT
    Po drugie: Tak jak powiedizal kolega wyzej tylko NFSU2 byl dobry
    I Wkoncu Po trzecie: nie nawidze tuningu zewnetrznego w sensie obklejania aut jakims gownem gdzie potem nie wiadomo jaki to wogole samochod

Komentarz

Zamieszczone przez Patricksupra
      Po pierwsze: rzadna gra nie moze byc porownywana z GT
      Po drugie: Tak jak powiedizal kolega wyzej tylko NFSU2 byl dobry
      I Wkoncu Po trzecie: nie nawidze tuningu zewnetrznego w sensie obklejania aut jakims gownem gdzie potem nie wiadomo jaki to wogole samochod
      1. ortografia (nie miałem już sil poprawić, niech kłuje w oczy i boli)
      2.fanboystwo
      3.słabe argumenty
      Gram, bo lubię!

Komentarz

Na kiedy jest zapowiadana premiera te giery?Na pewno w to zagram
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Na jesien tego roku
          My favourite car: http://www.noneckschevelle.com/images/c ... o%20ss.jpg

Komentarz

To super
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Gdzieś czytalem ze na początku listopada

Komentarz

Need For Speedro Shit syf bedzie ta gra...niedorówna nawet Gran Turismo 2
                NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Ja nie wiem,co ty chcesz od GT2,ta gra podoba mi się na tyle,że dla mnie jest lepsza nawet od Most Wanted - najlepszego (prawie) dla mnie NFS'a.
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                    Ja nie wiem,co ty chcesz od GT2,ta gra podoba mi się na tyle,że dla mnie jest lepsza nawet od Most Wanted - najlepszego (prawie) dla mnie NFS'a.
                    Ludzie, prorok Nie grał a wie
                    Nie no sorki :wink:

Komentarz

ja nic nie mam do GT2! Mówie tylko że najnowszy NFS niedorówna staremu GT! O to mi chodziło :wink:
                      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                        Zamieszczone przez Kamil 12
                        Ludzie, prorok Nie grał a wie
                        Nie no sorki :wink:
                        O co chodzi z tym prorokiem???Nie bardzo rozumiem Grałem w GT2 i Most Wanted
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

A pardon..mój błąd...z rana byłem jeszcze kalny i to przez to...nie było sprawy :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Zgedi
                            Nie wiem skąd to wszechobecne przeświadczenie ze GT to symulator.Zręcznościówka tak samo jak NFS.
                            A zresztą twórcy nowego NFSa zarzekają się że teraz stawiają na realizm nie tylko tuningu,ale i uszkodzeń oraz samego prowadzenia autka.Ale to jak w Polskim rządzie,na objetnicach się skończy

"The real driving simulator" tak pisze u mnie na opakowaniu. Chyba że masz pirata to już Twoja kwestia kolego że nie możesz tego przeczytać A GT$ to symulacja jazdy, dobrze odwzorowane zachowania aut, bo przecież "dobrze zrobiona arcadówka" to jest symulator, bo dobrze symuluje technike jazdy jak i właściwości fizyczne każdego wozu. Dalej bedziesz pisał że GT4 to gra typu Arcade?
                            http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!

Komentarz

"The real driving simulator" tak pisze u mnie na opakowaniu.
                              haha ty serio mi to cytujesz czy jaja sobie robisz?Chłyt marketingowy i tyle,podtytul jak każdy inny
                              Co do reszty tego co napisałeś to mam wrażenie iż kompletnie nie wiesz czym z założenia jest symulator.No bo co to za symulator gdzie nawet kierunkowskazu sobie nie mogę wrzucić,włączyć świateł tudzież wycieraczek?
                              Realistyczny model jazdy jeszcze nie przesądza całej sprawy,ale jeśli upierasz się że to symulator to bardzo proszę.Mi tego nikt nie wmówi bo dla mnie to arcade i tyle :wink:
                              Z gt4 taki symulator jak z simsów o których też mówią że to symulator życia

Komentarz

GT4 nie można nazwać w pełni symulatorem jazdy, bo takowe są dostępne tylko na wyłączność, np. symulator lotu samolotem, na którym uczą się przyszli piloci.
                                haha ty serio mi to cytujesz czy jaja sobie robisz?Chłyt marketingowy i tyle,podtytul jak każdy inny
                                Nie masz racji.
                                To jest taki "niepełny" symulator jazdy dostępny dla każdego. Co Ty chcesz za 50 zł?! Możesz zobaczyć zachowanie samochodu z różnym układem napędowym, w różnych sytuacjach, itp., mówiąc pokrótce: widzisz jak +/- (bo trzeba pamiętać, że gra zawsze pozostanie grą) jeździ się samochodem.
                                Na tej samej zasadzie zrobiona jest Toca.
                                GT4 należy do gier samochodowych, które najbardziej oddają realizm jazdy.

Co do NFS: Pogra taki jeden z drugim w tą gierke, gdzie poziom fizyki zachowania samochodu jest na żenującym poziomie (każdy zakręt jest twój, nawet gdy nieznasz trasy --> lekki hamulec i driftem bierzesz zakręt), a potem wsiądzie w prawdziwe auto i jeździ po drodze jak debil, i rozpierdala się na drzewie albo kurwa na kimś niewinnym Wiem, bo kiedyś słyszałem taki tekst: "to teraz wejde jak w NFS" i o mało go z rowu nie wyciągali.

NIE TWIERDZE, że gra uczy jeździć, tylko pokazuje zachowanie samochodu.

PS. Widać, że mało jeździsz w GT, Zgedi, i masz małe pojęcie o prowadzeniu samochodu w rzeczywistości...

Komentarz

Pracuję...
                                X