Witam. Jestem tu nowy. Mam pytanie dla posiadaczy gry Test Drive Unlimited na PS2. Czy da się otwierać i zamykać szyby jak w wersjach na PC czy XBOX360??
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Test Drive Unlimited na PS2
Zwiń
X
-
Edytuj posta.http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
a ja właśnie wczoraj kupiłem te grę i jest świetna jeżeli się nie grało w wersje PC lub XBOX 360 (ja nie grałem)
mam tylko jeden problem
gdy włączam grę z podpiętym joystickiem (mam dwa) wychodzi że nie znaleziono w porcie 1 DUALSHOCK 2 i nie moge nic zrobić, jak podepne drugiego to też ale jak podepne kierownice (firma Media-Tech, dałem 169zł w Media Markt) to jest normalnie, wykrywa. Ale ta kierownica nie ma gałki R3 (przycisk jest) ale nie moge ruszać w prawo i w lewo (nie moge się rozglądać i oglądać z zewnątrz samochodu). Co jest grane??
Komentarz
-
Ja tez wczoraj kupilem gre na ps2 poniewaz moj komputer jest zaslaby zeby pociagnac ja a poza tym nie mam pada a gra na klawiaturze mija sie z celem. Z uwagi ze gralem wczesniej u kuzyna na pc to na ps2 jest ot dno. Grafika tragiczna wogole kolory jakies dziwne. Samochody ustepuja wszystkim tym z Gt no moze srodkiem ale jest on odwzorowany tzw. na odwal sie. Ja rozumiem ze PS2 nie ma takiej mocy jak komp czy X360 ale daloby rade zrobic taka grafike jak w Gt 4 spokojnie. . I do wad tej gry mozna jeszcze zaliczyc to ze nie mozna przelaczyc skrzyni biegow na manual
Co do twojego problemu to nie mam pojecia o co chodzi u mnie wszytko normalnie dziala.
Komentarz
Komentarz