Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Test Drive Unlimited na PS2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Test Drive Unlimited na PS2

Witam. Jestem tu nowy. Mam pytanie dla posiadaczy gry Test Drive Unlimited na PS2. Czy da się otwierać i zamykać szyby jak w wersjach na PC czy XBOX360??

Tak.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
      Tak.
      Ok dzięki za odpowiedź. To dobrze że się da;]

Komentarz

Ty to masz problem.....Okna

martw sie ze jest okrojona!!! mnie to strasznie wku***a ze sobie nie pojeżdze Golfem, Ferrari, Porsche i Motocyklami i A4

Komentarz

I ze qwa jest tylko automatyczna skrzynia!!!!!!!!

Komentarz

Edytuj posta.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez S.Carter
              Ty to masz problem.....Okna

martw sie ze jest okrojona!!! mnie to strasznie wku***a ze sobie nie pojeżdze Golfem, Ferrari, Porsche i Motocyklami i A4
              wiem o tym, ale na kompie nie pogram bo mam za słabego i to mnie wkur...a
              choć tyle że okna działają...

Komentarz

grałem dzisiaj w TDU na Xboxie 360....
                Grafa taka ze mnie niszczy....w porownaniu do PS2 jest boska!! i nie okrojona

wiadomo ze PS2 stary juz jest,ale na PS3 tez okrojona pewnie edzie

Komentarz

a ja właśnie wczoraj kupiłem te grę i jest świetna jeżeli się nie grało w wersje PC lub XBOX 360 (ja nie grałem)
                  mam tylko jeden problem
                  gdy włączam grę z podpiętym joystickiem (mam dwa) wychodzi że nie znaleziono w porcie 1 DUALSHOCK 2 i nie moge nic zrobić, jak podepne drugiego to też ale jak podepne kierownice (firma Media-Tech, dałem 169zł w Media Markt) to jest normalnie, wykrywa. Ale ta kierownica nie ma gałki R3 (przycisk jest) ale nie moge ruszać w prawo i w lewo (nie moge się rozglądać i oglądać z zewnątrz samochodu). Co jest grane??

Komentarz

Ja tez wczoraj kupilem gre na ps2 poniewaz moj komputer jest zaslaby zeby pociagnac ja a poza tym nie mam pada a gra na klawiaturze mija sie z celem. Z uwagi ze gralem wczesniej u kuzyna na pc to na ps2 jest ot dno . Grafika tragiczna wogole kolory jakies dziwne. Samochody ustepuja wszystkim tym z Gt no moze srodkiem ale jest on odwzorowany tzw. na odwal sie. Ja rozumiem ze PS2 nie ma takiej mocy jak komp czy X360 ale daloby rade zrobic taka grafike jak w Gt 4 spokojnie. . I do wad tej gry mozna jeszcze zaliczyc to ze nie mozna przelaczyc skrzyni biegow na manual Co do twojego problemu to nie mam pojecia o co chodzi u mnie wszytko normalnie dziala.

Komentarz

PracujÄ™...
                    X