Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

a teraz coś z innej beczki . Ostatnio w Częstochowie można zauważyc coraz to bardziej fajne bryki . Wczoraj było otwarcie Galerii Jurajskiej . Kolos . Może tu też będą imprezy mniej więcej jak w złotych tarasach

Komentarz

U mnie też Ostatnio regularnie widzę przejeżdżające obok mojego domu czarne Porsche. Bardziej na mieście też się pojawiają coraz fajniejsze bryki.

Komentarz

JA przed wczoraj jadąc sobie spokojnie gdzieś około 35km/h wyprzedził mnie koleś w Audi R8 zesrany byłem że takie autko na tak zasyfiałej okolicy sie pokazało :mrgreen:

Komentarz

Lukas, wiesz jak dojechać z Poznania na tor?? Chodzi mi o komunikacje miejską. Nigdy w tamtych rejonach nie byłem, więc nie wiem.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
            Lukas, wiesz jak dojechać z Poznania na tor?? Chodzi mi o komunikacje miejską. Nigdy w tamtych rejonach nie byłem, więc nie wiem.
            Sylwek, od takich spraw jest PW. Czytaj regulamin. No i na pewno w internecie jest strona z rozkładem MPK.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo

Przepraszam, uogólniłem. Chodziło mi o komentarz thooorna, o "lovelasa". Otóż lovelas to moje przeciwieństwo. Chodziło mi właśnie o to, że przeważnie się mówi, że nie ma przyjaźni damsko-męskiej. A wyraźnie przeczy temu mój przypadek. I właśnie tej dyskusji pragnę uniknąć, bo wiem, że pewnie wyrósłby z tego kolejny konflikt na forum.
              Taki joke. Nic osobistego. :wink: A co do Przyjazni damsko-meskiej... jak najbardziej TAK.

Zamieszczone przez Witek Enzo
              Sylwek, od takich spraw jest PW. Czytaj regulamin. No i na pewno w internecie jest strona z rozkładem MPK.
              Czateria wykracza po za wszelkiem regulaminy.

Komentarz

Cicho! Czateria to więcej niż PW. Od kiedy Turbodymoman zna 1500 bitów - Moderator Bóbr nie ma prawa głosu! :mrgreen:

Sylwek...więc musisz najpierw dostać się na Ogrody (czymkolwiek...mnóstwo busów i tramwai tam jeździ) a następnie jakieś 100 metrów Grochowską w kierunku Swobody się przejść, aż dojdziesz do przystanku linii pozamiejskich (tam przy cmentarzu) i musisz na przystanku przeczytać który busik dokąd jedzie..i z tego co pamiętam czymś co do Lusowa jedzie się udać. :wink: Jako takim najlepszym środkiem transportu na tor...jest taksówka. Bo komunikacją miejską/pozamiejską dostać się na tor - uciążliwa sprawa...a tu za 15 zeta (z Ogrodów) jesteś na miejscu...bez chodzenia od bramy do bramy, i skakania przez ogrodzenia.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                  Cicho! Czateria to więcej niż PW. Od kiedy Turbodymoman zna 1500 bitów - Moderator Bóbr nie ma prawa głosu! :mrgreen:
                  Dawid! Mama Cię woła! :mrgreen:
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

O bez kitu... :mrgreen:

"Henio! Chcesz hot-doga?"

"Heniu! Włącz telefon!"

"To była jego matka? Tak. O kurwa..." :mrgreen:

A teraz Wituś wam wyjaśni o co chodzi... :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                      O bez kitu... :mrgreen:

"Henio! Chcesz hot-doga?"

"Heniu! Włącz telefon!"

"To była jego matka? Tak. O kurwa..." :mrgreen:

A teraz Wituś wam wyjaśni o co chodzi... :mrgreen:
                      hahaha, to było coś! :mrgreen:
                      Może Wam sie to nie wydawac zbyt śmieszne, ale gdybyście zobaczyli krzyczącą matkę do syna, który znajdował się po drugiej stronie ulicy w centrum Poznania, to mielibyście tak rozwalające wspomnienia z tym dniem, jak my, prawda Lukas? :mrgreen:
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Może Wam sie to nie wydawac zbyt śmieszne, ale gdybyście zobaczyli krzyczącą matkę do syna, który znajdował się po drugiej stronie ulicy w centrum Poznania, to mielibyście tak rozwalające wspomnienia z tym dniem, jak my, prawda Lukas? :mrgreen:
                        Prawda! Genialna wypowiedź! :mrgreen:

Może gdybyście zobaczyli kogoś...kto na siłę trzyma się z grupą - która ma na niego totalny olew, robi sobie zdjęcia z nim na dłoni, z pokazywaniem na niego palcem...i foci go w momencie kiedy przebiega przez ulicę na mrugającym zielonym świetle - czulibyście się zdemotywowani! :mrgreen:

Może umielibyście zrobić większy wstyd niż 8 kolesi z aparatami krzyczącymi coś o Calibrze bez dachu, pokazując na Ferrari F430...ale wątpię w to! :mrgreen:

Ten dzień bardzo poprawił mi humor! Fajnie było poznać Ciebie i Twojego kolegę...no i pośmiać się z tamtych.

"Fifty! Nie! Proszę nie idź za mną. Zostań tam i nie rób mi w tym mieście wstydu!" :mrgreen:

Do zobaczenia na GTP'10!

Komentarz

Jako takim najlepszym środkiem transportu na tor...jest taksówka
                          W dwie strony ile by to kosztowało ?

I już się tak nie czepiajcie

Komentarz

No jak sobie na Ogrodach na postoju wsiądziesz...to Cię skasuje na 15 złotych przy bramie toru...a w drogę powrotną...to zależy skąd będzie musiał dojechać do toru - i dokąd Ty się wybierasz. :wink:

Komentarz

Ja wiem o co chodzi z takimi akcjami. Takich momentów nie da się opowiedzieć. A nawet jeśli ktoś próbuje to nigdy nie odda klimatu sytuacji...to trzeba przeżyć.
                              Co prawda historia "mało hardkorowa" ale na pewno mieliście tam zabawnie.

Najważniejsze jest mieć co wspominać.
                              Aż mi się przypominają moje przygody :mrgreen:

Komentarz

Akurat wróciłem z "Akcji X" Szef do mnie: "Kostur(tak na mnie wołają od smarka już), dawaj do biura bo alarm się włączył", i na komórkę przyszło powiadomienie z systemu. Ok, no to dawaj. W drodze szefu dzwoni po niebieskich panów, przyjeżdżamy na miejsce, cicho i...sprawcą całego zamieszania była mysz...z jednej strony ulga ze nie doszło do włamania, a z drugiej strony niepotrzebnie zapierdalałem 15km w jedną stronę żeby dowiedzieć się że jakiś jebany gryzoń bawi się w złodzieja...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X