bumekps2, igi, jerry102, Serwer (on się zrzekł przecież kiedyś, a nadal ma), Jimmy i ray - 6 moderatorów, których już od wieków nie ma, muszę pogadać o tym z piotrem.
Z tego co wiem, to Serwer jest jakby nieoznakowanym modem. Nadal ma niektóre funkcje moda. Tak pisał kiedyś na forum, jeśli dobrze pamiętam.
Jerry już pewnie kompletnie zapomniał, że istnieje coś takiego jak granturismo.pl. Bumekps2 ostatnio nie był aktywny, ale przed awarią wchodził na forum raz na ruski rok, dawał warny i bany kilku losowo wybranym userom za bele gówno i znikał na kolejne kilka tygodni/miesięcy. Ostatnio nawet miał małe starcie z Biesiadem albo Dreadem.
Igi był dobrym i pomocnym modem, aż pewnego razu słuch po nim zaginął i tak pozostało do dziś.
Właśnie... komu by tu trzeba dać dupy, żeby dostać moda działu GT4 Photo Mode? Jeśli takowy byłby potrzebny, OFC... to w sumie jedyna jeszcze rzecz, która mnie ze stareńkim,lecz kochanym GT4 łączy ^^
Toyo-Bumek miał ze mną walki po czym znikł podobnie jak poprzednio. Dostałem wtedy jednodniowego bana za wyrwane z kontekstu posty bez zwrócenia uwagi na sytuacje i ogół twórczości. Przytomny okazał się Witkacy który to zauważył meges.
Zamieszczone przez BelegU$
Właśnie... komu by tu trzeba dać dupy, żeby dostać moda działu GT4 Photo Mode?
Kupić Ci dżinsy? :mrgreen:
BTW
Igora często widzę na gg co znaczy że dostęp do neta ma a i na brak wolnego czasu nie narzeka. Jednym słowem świadomie opuścił forum. Nikt chyba o to żalu niema ale mógł uprzedzić.
Komentarz