Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Pewnie masz na myśli to drifterskie. Pytałem bo wiem że kiedyś mieliście kontak na digicie. Szkoda bo to była pewna osobowość.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      Pewnie masz na myśli to drifterskie. Pytałem bo wiem że kiedyś mieliście kontak na digicie. Szkoda bo to była pewna osobowość.
      nie, inne. może przy okazji go podpytam o powrót
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

To nie wnikam. Nie nakłaniaj ale miłoby było ujrzeć tą helupe xD

Komentarz

Taa, Lukasa brakuje... jednak chłopak swoją osobowością, stylem bycia i świetnymi fotkami nadawał też swoisty, specyficzny, "klubowy" klimacik temu Forum, który tak tu lubię

Komentarz

Taaa... A pamiętacie jaką osobowość reprezentował na początku? :mrgreen:
            Ale jednak wyszedł na ludzi chłopak

Pozdrowienia Lukas, bo może czytasz :wink:

Komentarz

A ja widziałem go ostatnio na forum

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                Taaa... A pamiętacie jaką osobowość reprezentował na początku? :mrgreen:
                Ja jeszcze gorszÄ… :wink:
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

I to pokazuje, że wyjątki się zdarzają :wink: Inna sprawa, że był wtedy po prostu młodszy

Ciekawi mnie, czy podobnÄ… przemianÄ™ przejdzie pagani, kiedy (mam nadziejÄ™) zmÄ…drzeje :mrgreen:

Komentarz

Przez ten czas co forum nie było miałem demota na głównej. Znaczy nadal mam

Komentarz

A ja miałem wykop na głównej :mrgreen:

Komentarz

debeściaki z Was :mrgreen:

Komentarz

A ja mogę mieć wkrótce komixxa na głównej :mrgreen:

Komentarz

Oj taaak....

Przeczytałem całą poprzednią stronę tego tematu i kiedy przypomniałem sobie, ile łączy mnie z tym forum...

...panowie, ja musiałem tutaj wrócić.

Od czasu ostatniej wizyty, sporo zmieniło się w moim życiu, ale nie będę tym tutaj spamował. Z ważniejszych dla sfery forumowej spraw - oddałem konsolkę na rzecz biednych dzieciaków z rodziny którą wspólnie z ojcem wspieramy finansowo. Podobnie z monitorem do grania, i akcesoriami...także nie będę już grał, ale swoją osobą, wiedzą na temat motoryzacji i serii GT postaram się jakoś wspierać forum, tak jak miało to miejsce do tej pory.

Przez ten czas zrobiłem kilka konkretnych zdjęć (wkrótce aktualizacje w moim temaciku foto), kupiłem wymarzony aparat oraz...samochód.

Teraz zacząłem wakacje...wymarzone i długo wyczekiwane wakacje. Wreszcie jest mnóstwo czasu na rozwijanie pasji, przyjaźni, znajomości - Jest pięknie.

Chciałbym podziękować wszystkim za ciepłe słowa na poprzedniej stronie - nawet nie wiecie jak mi miło.

I chciałbym szczególnie podziękować PP89, za:
                            Zamieszczone przez PP89
                            Pozdrowienia Lukas, bo może czytasz :wink:
                            Bo dzięki temu zdaniu, napisałem dzisiaj tego posta. :wink:

Pozdrawiam Was serdecznie, panowie!

ps. Bardzo się cieszę, że BelegU$ ma tutaj wreszcie miejsce dla swoich opowiadań które śledziłem przez te wszystkie miesiące...świetna robota, Szymon!

Komentarz

Witaj Lukasie!

Niewysłowienie wręcz miło jest Cię widzieć ponownie wśród nas - jak już było napisane, Twoja osobowość, pasja i wkład w forum nadawały, nadają (i, miejmy nadzieję, będą nadawać) tak lubiany przez nas (a na pewno przeze mnie) klimacik. Oczekuję z niecierpliwością na kolejne dyskusje i zdjęcia w Twoim temacie (świeżo dodana sesja jak zwykle jest znakomita, tak nawiasem mówiąc), i ogólnie - dobrze Cię widzieć z powrotem. Forum powoli wraca do czasów swojej świetności... ^^

Co do konsoli - bardzo dobrze, że znalazła sobie nowych właścicieli, którzy z całą pewnością bardziej jej potrzebują, i choć żałuję, że przez to nie ujrzymy już więcej Twoich zdjęć w Photo Mode (choć, kto wie - GT5 tuż-tuż) to podziwiam, pochwalam i cenię to, co zrobiłeś. Postawa godna naśladowania!

Co do moich opowiadań - Piotr przystał na współpracę, link do "Za Zakrętem" jest właśnie jej elementem - głupio mi wręcz, że na razie ja nie mam jak wrzucić u siebie bannera granturismo.pl (z prozaicznej przyczyny jego braku - ale prace jak widzę na przykładzie JISAW'a trwają), ale gdy tylko takowy się wyklaruje, będę pierwszym "portalem zaprzyjaźnionym". I nie ukrywam, jest to dla mnie powód do dumy.
                              "Za Zakrętem" dość mocno wyewoluowało przez ostatnie miesiące - design strony, konto na FB, forum - fanów wciąż przybywa, przekroczyłem magiczną liczbę 20 000 odwiedzeń przez rok (malutko, ale dla mnie to jest coś) a "ZZ" stało się już rozpoznawalnym w sieci projektem - co jest dla mnie powodem do radości i dumy, ale także zaskoczeniem - wszak zaczynało jako "opowiadanie klasowe" o uczniach z I LO w Cieszynie, a przerodziło się w stały punkt wizyt fanów motoryzacji z całej Polski. I pomyśleć, że jednym z pierwowzorów było opublikowane po raz pierwszy na tym forum opowiadanie "Powrót do Piekła" (w Twoim zresztą temacie Ligi Nurburgring Nordschleife).

No, ale dość tego spamowania z mojej strony - jednym słowem, cholernie miło Cię widzieć, Lukasie ^^

Komentarz

Ludzie, ludki i ludziska. Kto ma sprawne GT2, meldowac sie w turniejach

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X