gratulacja thooorn, chociaż z tą matmą rozszerzoną się nie postarałeś chociaż ja na angielskim rozszerzonym ustnym też zawaliłem :mrgreen:
ja też się pochwalę: polski ustny 50% polski pisemny 34% angielski podstawowy ustny 90% ang podstawowy pisemny 86% ang rozszerzony ustny 30% ang rozszerzony pisemny 50% matma podstawowa 84% i matma rozszerzona 70% :mrgreen:
edit: a i geografia podstawowa 64%
Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
Za szyjke mocno chwyć i napij się!
Jabol punk!
ja będę składał papiery do łodzi na polibudę, na mechatronikę na dwóch wydziałach, informatykę, automatykę i mechanikę. mam tyko nadzieję że, jak to mój znajomy dzisiaj stwierdził "nauka nie będzie mi przeszkadzać w studiowaniu" :mrgreen:
Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
Za szyjke mocno chwyć i napij się!
Jabol punk!
Panowie, umieszczenie w moim Temacie o Zdjęciach ujęć z Forzy 3 jest dopuszczalne, czy też założyć nowy temat w Różnościach/Fotografia i grafika, czy też nie grzeszyć fotkami ze Złej Gry Konkurencji? ^^
Nieźle jak na pierwszy raz. Ja za pierwszym miałem jakoś podobnie...po kilkunastu okrążeniach uzyskałem właśnie 0:29:5xx.
W sumie byłem tam ze trzy razy w zeszłym roku...doszedłem do 0:29:025 i uważam, że jest to już dosyć szybko...
Oczywiście da się szybciej, ale zazwyczaj chodziliśmy z przyjaciółką po prostu dobrze się pobawić...więc tych mega szybkich okrążeń zbyt dużo nie zrobiłem.
Jeździłem zawsze na dłuższym torze z wyjazdem na dwór...gdyby nie było wyjazdu, tylko nawrót czasy byłyby pewnie niższe.
Komentarz