Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Kobiety potrafią w kilka sekund zmienić Cię z najszczęśliwszego człowieka na globie w gościa, który zastanawia się, czy życie ma sens. Mimo to są jednak środkiem silnie uzależniającym. Z nimi źle, ale bez nich jeszcze gorzej. No cóż, tak być musi. Aczkolwiek nauczyłem się, że "wielbienie" ich, setki "ochów i achów" przynoszą więcej szkód, niż pożytku. :wink:

Komentarz

Podsatwowy błąd to nadmierne adorowanie i biaganie jak piesek. Miej wyjebane a będzie Ci dane (zamoczyć kutanga xD)

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
        Podsatwowy błąd to nadmierne adorowanie i biaganie jak piesek. Miej wyjebane a będzie Ci dane (zamoczyć kutanga xD)
        Jak tak czytam Ciebie...

Zamieszczone przez ViluC36
        Tutaj sie mylisz. My nigdzie nie podbijamy same przyłażą
        Mój zarys Twojej osoby potwierdza się...

- Jak tam u Ciebie? -
        - Zaliczyłem dwie.. -
        - Mi opierdoliła ta cycata, było zajebiście -

Żałosne zjawisko. No, ale narzekamy że są "plastikowe", że "tapety" i że "pustaki" - a jak widać w świecie mężczyzn również znajdują swoich odpowiedników.

No, ale baw się dobrze...

Komentarz

Odpowiednik plastika w świecie męskim to chłopaczek z Bródna, Targówka czy Pragi biegający w koszulkach z "krokodylkiem" na solarke i słuchającym muzyki z telefonu w autobusie. Sorry jakoś tak to do mnie nie pasuje. Uwierz mi nie jedna mi w głowie zawróciła i nie mam zamiaru dla maniury wzdychać i ochać bo wiem że to sie skończy dla mnie znów źle. To że lubie kobiece towarzystwo i że najczęściej kończy się to w pikantny sposób nie oznacza wcale że biegam po kumplach i mówie że dziś zaliczyłem tuzin i pomacałem po tyłku kolejne trzy. Poprostu w Warszawie a zwłaszcza w mojej okolicy wszystkie dziewczyny to zwykłe materialistki które szukają okazji żeby sie przylansować w Becie czy na ścigu a że mam żyłke biznesmena po ojcu to zawsze wyczaje okazje żeby coś przy tym zyskać Dokładnie dla mnie to zabawa bo po tych męczarniach co ja miałem z paroma zimnymi sukami to jest dla mnie raj.

Komentarz

Odpalic swoj dresowoz i podjechac na wioskowa przytupaje po dwie spocone jak maciora suki

"Maaaxi King, Maxi King, ouuurajjt...."

Komentarz

"Jak suka nieda to pies nie weźmie"- brutalne ale prawdziwe. Jak nie będziesz miał przyzwolenia drugiej strony to nic z tego. A bardzo często dziewczyny idą w status, podbij rowerem w z noszonych jeansach a zaparkój fajnym audi, zauważysz rużnice. Nie mówie że wszystkie są takie bo to nie prawda i krzywdzące uogulnianie.

Osobiście wychodzę z założenia że "chuja na śmietniku nie znalazłem żebym pchał w byle co". A co kto robi indywidualna sprawa.

Co do Vila to ma trochę racji. Nie należy mieć wyjebane ale pewien dystans jest bardzo wskazany. "Jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupę". Nie jeden z was się przekona i wspomnicie te słowa.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Co do Vila to ma trochę racji. Nie należy mieć wyjebane ale pewien dystans jest bardzo wskazany. "Jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupę". Nie jeden z was się przekona i wspomnicie te słowa.
                Przekonałem się, i to nie raz - wychodzę jednak z założenia, że lepszy ideał na dachu, niż głupia suka w garści. Mogłem takie mieć, ale zawsze mierzyłem wysoko - i nie żałuję, dla mnie kobieta powinna stanowić wyzwanie i zagadkę, a nie tylko obiekt seksualno - rżnięty.

Toteż i mam twardą dupę, i kilka pomysłów na wątki damsko - męskie w ZZ...

Komentarz

Zazdroszczę. :wink:

Moja dupa niestety nie jest tak twarda, dlatego zawsze mocno przeżywam. Ale na to się nie umiera, prawda?

Komentarz

Nie cierpimy przez nie, lecz przez samych siebie.

Nie umiemy być dobrzy - więc cierpimy.

Kobieta jest czymś najdoskonalszym i najidealniejszym na tej ziemi. Pamiętajmy o tym.

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Nie cierpimy przez nie, lecz przez samych siebie.

Nie umiemy być dobrzy - więc cierpimy.

Kobieta jest czymś najdoskonalszym i najidealniejszym na tej ziemi. Pamiętajmy o tym.

Albo jesteśmy zbyt dobrzy, przez co nie stanowimy dla kobiety wyzwania i nudzimy ją. :wink:

Komentarz

A co to znaczy być "zbyt dobrym" ?

Nie ma czegoś takiego jak "zbyt dobry". Jeśli celem utrzymania jej przy sobie musisz być "zbyt dobry" - wybrałeś niewłaściwą dla siebie kobietę.

Komentarz

Czajcie to, że ktoś kto aktualnie siedzi na forum ma nick...STOPERAN! :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                              A co to znaczy być "zbyt dobrym" ?

Nie ma czegoś takiego jak "zbyt dobry". Jeśli celem utrzymania jej przy sobie musisz być "zbyt dobry" - wybrałeś niewłaściwą dla siebie kobietę.
                              Byłem zbyt dobry. Poświęcałem jej za dużo czasu i uwagi, przez co stałem się zbyt mało zagadkowy i nudny. Facet musi mieć w sobie tę nutkę tajemniczości i delikatnie, ale z gracją olewać kobietę, one są wtedy wniebowzięte.

A to, że wybrałem sobie niewłaściwą kobietę, to wiem.

Zbyt angażuję się, mam za miękkie serce. Jestem słaby. Zazdroszczę kolesiom typu "dziś jedna, jutro inna". Też bym tak chciał przenosić się z kobiety na kobietę bez jakiegokolwiek bólu.

Komentarz

Over byłem taki sam. Niestety kobiety bardzo często mówią że szukają księcia na białym koniu który będzie o nie dbał a same w to nie wierzą... Poprostu im też potrzeba wyzwania a jeśli gościu daje wszystko na tacy to dosaje najczęściej po 3-4miesiącach kopa w dupe albo słyszy "Jesteś dla mnie jak przyjaciel/brat" a to działa jak plaskacz na ryj.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X