Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Jezdzaca dyskoteka. Biale rekawiczki, gwizdek i jedziesz... Kaaaniiikuuulyyy...

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
      Ale taki ksenon jak Ty masz to jeszcze ujdzie, mnie dobijają Ci z ksenonami za 200zł Razi to po oczach masakrycznie
      Jak zakładają żarnik bez soczewek to tak jest

Zamieszczone przez Biesiadnik
      Owszem do braku katalizatora MOGĄ się przyczepić, ja osobiście nie mam i jakoś przechodzę bez problemu
      Kiedyś przeczytałem że podobno auta do 1995 nie mają obowiązku mieć kata. Słyszeliście o czymś takim?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Jezdzaca dyskoteka. Biale rekawiczki, gwizdek i jedziesz... Kaaaniiikuuulyyy...

To się ku&wa nazywa lans przez duże L i małe s :mrgreen:

Zamieszczone przez PP89
        Kiedyś przeczytałem że podobno auta do 1995 nie mają obowiązku mieć kata. Słyszeliście o czymś takim?
        Coś tam się o uszy obiło...

Komentarz

I tak jest zajebiście zrobiony na tle konurencji :mrgreen:

Komentarz

xD Prawie jak nieustraszony.

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
              xD Prawie jak nieustraszony.
              http://www.youtube.com/watch?v=s_6eYkV_oFU - na poprawe humoru najlepsze :mrgreen:

Tekst wymiata ! :mrgreen:

"Popatrz mała tym guzikiem ultrafiolet włącza się, chociaż jeżdżę w sandałach on podświetla fajnie je ! "

Ps: Oczywiście nie mam nic do użytkowników Vw :mrgreen:

Komentarz

Fuck yea!
                Ostatnio dopadłem kolesia z pobliskiej wioski. A że byłem po spożyciu temat szybko zszedł na jego auto.

Nie mylicie się jest to: para pa pa czerwony Golf 3. Nie pamiętam silnika ale 90koni. Wyobraźcie sobie chromowane alu,ringi,diody,zmienione klosze... Jak zacząłem z niego ciąć pompe to mało z ruwnowagi się nie wytrącił. Nawet jego ziomy z golf team parskali śmiechem. A kumpel za ciuchy na siłe wciągnał mnie do accordki bo się rozkręciłem. Ogólnie to straszna choinka, można na święta tym jeździć bo poza tym to wstyd.

Komentarz

Oj Ty niedobry :mrgreen:

Komentarz

Pracownik ojca jeździł podobnie zrobioną E36 ale szybko go nawróciłem. Pamiętam że najśmieszniejszy była taka krateczka montowana na dół zderzaka w chromowanej obwódce która imitowała wlot powietrza A co do nuty którą wrzucił Biesiu to tekst śmiechowy i fajnie złożony

Komentarz

Dobra koniec naśmiewania się z ludzi fajnych inaczej

Dobranoc misiaczki :mrgreen:

Komentarz

Bo jak wypije to jestem bez przypału. A tego dnia sączyłem bro w pełnym ślońcu na plaży. I poczułem przymus wyrażenia własnego zdania. Jak pytałem go czy dzieci na wsi się z niego nie śmieją to już się zaczynał irytować

Ps:autentycznie znam chłopaka (calibra team) który zamontował sobie te gumowe neonki (gumowa rurka, w środku woda a na krańcach diodki) pod pedałami i teraz mu fajnie nogi oświetla. Do tego dospawał sobie 3atrapy wydechu. (ma 4rury z czego jednej dym leci i warczy).

Dobry jest?
                        Najlepszy.

Komentarz

Bezpieczeństwo to podstawa ! Wiecie jak oni widoczni są w nocy ? I z zewnątrz i wewnątrz ! :mrgreen:

Komentarz

Ta.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Thooorn- weź się thooorn. Daj spokój thooorn. No co Ty thooorn

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                Ps:autentycznie znam chłopaka (calibra team) który zamontował sobie te gumowe neonki (gumowa rurka, w środku woda a na krańcach diodki) pod pedałami i teraz mu fajnie nogi oświetla. Do tego dospawał sobie 3atrapy wydechu. (ma 4rury z czego jednej dym leci i warczy).

Dobry jest?
                                Najlepszy.
                                Lepiej mydła w płynie dać wtedy lepiej światło rozprasza :mrgreen:

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X