Fuck yea!
Ostatnio dopadłem kolesia z pobliskiej wioski. A że byłem po spożyciu temat szybko zszedł na jego auto.
Nie mylicie się jest to: para pa pa czerwony Golf 3. Nie pamiętam silnika ale 90koni. Wyobraźcie sobie chromowane alu,ringi,diody,zmienione klosze... Jak zacząłem z niego ciąć pompe to mało z ruwnowagi się nie wytrącił. Nawet jego ziomy z golf team parskali śmiechem. A kumpel za ciuchy na siłe wciągnał mnie do accordki bo się rozkręciłem. Ogólnie to straszna choinka, można na święta tym jeździć bo poza tym to wstyd.
Pracownik ojca jeździł podobnie zrobioną E36 ale szybko go nawróciłem. Pamiętam że najśmieszniejszy była taka krateczka montowana na dół zderzaka w chromowanej obwódce która imitowała wlot powietrza A co do nuty którą wrzucił Biesiu to tekst śmiechowy i fajnie złożony
Bo jak wypije to jestem bez przypału. A tego dnia sączyłem bro w pełnym ślońcu na plaży. I poczułem przymus wyrażenia własnego zdania. Jak pytałem go czy dzieci na wsi się z niego nie śmieją to już się zaczynał irytować
Ps:autentycznie znam chłopaka (calibra team) który zamontował sobie te gumowe neonki (gumowa rurka, w środku woda a na krańcach diodki) pod pedałami i teraz mu fajnie nogi oświetla. Do tego dospawał sobie 3atrapy wydechu. (ma 4rury z czego jednej dym leci i warczy).
Ps:autentycznie znam chłopaka (calibra team) który zamontował sobie te gumowe neonki (gumowa rurka, w środku woda a na krańcach diodki) pod pedałami i teraz mu fajnie nogi oświetla. Do tego dospawał sobie 3atrapy wydechu. (ma 4rury z czego jednej dym leci i warczy).
Dobry jest?
Najlepszy.
Lepiej mydła w płynie dać wtedy lepiej światło rozprasza :mrgreen:
Komentarz