Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Sry ze tak z innej beczki, ale jak prezentuje sie sytuacja z cłami? Mianowicie, będąc w Niemczech chciałbym kupić grafe i jeśli chcę ją wwieźć do polski to trzeba płacić cło czy nie? Ponoć jak przyłapią to daje się 40% ceny.

Komentarz

Musiał byś mieć cholernego pecha...

Komentarz

Eeeee a czy cło obowiązuje między krajami członkowskimi UE wogóle?

Komentarz

No właśnie nie wiem. Szukałem w necie a tam tylko na forum prawniczym był post z 2005

Komentarz

Unia Europejska jest także unią celną dla jej członków, czyli nie ma cła w UE.
            1+1=10

Komentarz

Ku*wa, już zapomniałem jak kobiety mają nasrane w głowie...
              I spróbuj taką zrozumieć...

Komentarz

Brzydko tak...coś narobił znów? :wink:

Komentarz

Właśnie w tym problem że ja nic nie narobiłem
                  A i tak jest moja wina...

Komentarz

Sie będziesz przejmował. Jak nie pasuje to ciao bella bo mi Hanna stygnie

Komentarz

A co Ci mam powiedzieć nie znając tej pani... :wink:

Wina zazwyczaj leży po środku, a że są kobietami...wybaczać niedoskonałości należy.

Proponuję pierdolić zdrowy rozsądek i rozmawiać, dużo rozmawiać. Być dobrym i ciepłym.

Grunt to nie zachować się tak:
                      Zamieszczone przez ViluC36
                      Jak nie pasuje to ciao bella bo mi Hanna stygnie
                      :wink: .

Jeśli kochasz - przejmuj się. No chyba, że masz w dupie...

Komentarz

Owszem rozmowa dużo daje pod warunkiem że dziewczyna nie robi Ci żadnych "Shit Testów" polegających na sprawdzeniu naszej osoby. Prawdopodobnie chce sprawdzić Ciebie Biesiu jak dużą masz do niej cierpliwość i jak dużo jesteś w stanie dla niej zrobić.

Gdy ona robi Ci głupie fochy o coś i się nie odzywa, napisz jej smsa, że musisz się z nią spotkać i poważnie pogadać.
                        Ona zacznie się zastanawiać czy Ty jej nie chcesz rzucić i natychmiast skończy swoje gierki.

Komentarz

I znów zaczyna się bardzo śliski temat
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
                            Owszem rozmowa dużo daje pod warunkiem że dziewczyna nie robi Ci żadnych "Shit Testów" polegających na sprawdzeniu naszej osoby. Prawdopodobnie chce sprawdzić Ciebie Biesiu jak dużą masz do niej cierpliwość i jak dużo jesteś w stanie dla niej zrobić.
                            Dokładnie tak. Chyba pierwszy raz po tej pieprzonej awarii zgadzam się z Tobą w pełni.

Jest jedno moje małe "ale" - Po jaki uj angażować się w coś w imię czego nie zrobiłbyś tego przysłowiowego "wszystkiego"? Bycie z osobą przy której traci się cierpliwość to nie jest bycie.

Bycie to 100% cierpliwości zawsze i wszędzie. Bycie to robienie wszystkiego dla tamtej osoby. Bycie to myślenie, uśmiechanie, kochanie. Bycie to czucie siebie nawzajem.

Komentarz

Miłość mi aktualnie przeszła, spotykam się z nią bo... bo tak.
                              Laska zmienia zdanie co 5 min i jest ok, ale Ty spróbuj coś zrobić inaczej to zaraz chaja jest...
                              Ona się spóźnia 2 godz to lajt, a jak ja się spóźniłem dosłownie 30sec to pojechała do domu
                              Teraz to samo, pojechała do pracy na 2 tyg, to ja w tym czasie urlopik, ona nagle wróciła w niedziele do domu i w czwartek znowu wyjeżdża na 2 tyg i ja mam teraz olać urlop żeby przyjechać się z nią spotkać bo ona tego chce ( jeszcze mi napisała że mam przyjechać bo nie ma transportu do Chorzowa... ) To ona pisze że ja mam w weekend do niej przyjechać do pracy kiedy dobrze wie że w weekend mam mechanika zamówionego i robię Hanne. To znowu wielki foch, i pisze jej że w sierpniu na miesiąc wyjeżdżam do roboty to już w ogóle powiedziała że możemy się przestać spotykać

Nie chce wyjść na chama, ale nie pozwolę się w taki sposób traktować, tego kwiatu jest pół światu...

Komentarz

Aj aj.

Może zróbcie coś miłego razem. Może ochłońcie już trochę.

Szkoda życia na robienie sobie z niego gówna, Biesiu.

No ja gówno wiem. Ja mały jestem.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X