kyjgel, słonko moje - wybierz się na Zameczek i zobacz, jaka to jest droga. Następnie użyj wyobraźni i wykreuj na niej dziesięć chopperów, z których 5 wyprzedza na lusterka, na zakręcie, wspinające się auto (jadące przepisowo +10, 60'siątką) a kolejne 5 za wszelką cenę próbuje zrobić to samo. Przełęcz tego nie umożliwia, tam są problemy się mijać z osobówką, a co dopiero wyprzedzać. I teraz wczuj się w rolę kierowcy z ledwie kilkumiesięcznym stażem, który jedzie pożyczonym od matki autem, i którego w ten sposób się traktuje. No ja przepraszam wszystkich fanów chopperów (których w wersji "sympatyczny skórzak jadący turystycznie, z bagażnikiem i panią Skórą" cenię i szanuję), ale przeciskanie się na lusterka i zmuszanie mnie do ucieczki w kierunku rowu wcale mnie, kierowcy "puszki" nie bawi. Na drugim biegu miałem dość momentu, który w połączeniu z 4WD pozwolił mi się oddalić na tyle od drugiej grupy, aby mieć psychiczny komfort, że nikt mi wozu nie obije przy takowym przeciskaniu.
A więc tylko potwierdza się to co napisałem wyżej :wink:
Ukończyłem podstawowy kurs szybowcowy, na szybowcu szd 50-3 puchacz, ponadto wylaszowałem szd 30 pirat oraz ukończyłem szkolenie do lotów na holu za samolotem. I muszę przyznać, że po zrobieniu tych kilkunastu samodzielnych lotów zupełnie się w tym zatraciłem. Nawet kupując ubrania przeliczam sobie, ile za te pieniądze mógłbym latać o.O :]
A na zdjęciu to jestem ja w puchatym przy starcie za wyciągarką
Zauważam ostatnio, że coraz słabsze na tym Forum ostatnio wyczucie ironii...
Zamieszczone przez Sylwek1092
Haha dzisiaj rano odebrałem list od Teamu Oreca
Uprzedzam pytanie. Autografy są ręcznie pisane, a nie jakieś masowe nadruki
Najlepsze jest to że e-maile pisałem parę dni temu przecież :mrgreen:
Cholercia... gratuluję. Chyba też ich tak zmolestuję (chociaż skoro "słonko moje" zostało odebrane za objaw pedalstwa, to za molestowanie Teamu Oreca zostanę chyba zbanowany, reason: pederasta).
Cholercia... gratuluję. Chyba też ich tak zmolestuję (chociaż skoro "słonko moje" zostało odebrane za objaw pedalstwa, to za molestowanie Teamu Oreca zostanę chyba zbanowany, reason: pederasta).
Wybacz, na c odzień mało kto tej samej zwraca się do mnie tak czule
Zamieszczone przez Dreadlock89
Zamieszczone przez BelegU$
Zamieszczone przez kyjgel
BTW: "słonko ty moje"?? Belegu$, jesteś gejem?
Wybacz, na c odzień mało kto tej samej zwraca się do mnie tak czule
Nie bój nic, oprócz Ciebie zwracam się tak też do "mojego" auta (słonko, weź kur*a nie zdychaj!), kota domowego mojej siostry ("kocie, słonko, won z fotela") i swojej OMC (O Mało Co) dziewczyny (ale to niestety obecnie nieaktualne). Choć jak patrzę na to, co się w polskich gimnazjach dzieje, to stwierdzenie "słoneczko" stało się obecnie passe.
Zamieszczone przez Dreadlock89
Zamieszczone przez BelegU$
Zamieszczone przez kyjgel
BTW: "słonko ty moje"?? Belegu$, jesteś gejem?
Teraz Ty nie wyczaiłeś
Cccombo breaker!
FATALITY :mrgreen:[/quote]
Dobra, zostałem tym razem zOWNiony... racja, nie wyłapałem. Stara Gwardia jednak nadal potrafi się nią posługiwać... anyway, szymońca brakuje, on by nas tu po kątach porozstawiał swoim Mistrzostwem Celnej Riposty (chyba że na starość zramolał).
Nie zwykłem uczestniczyć w tego typu wymianach "uprzejmości", więc przemilczę to stwierdzenie.
Dreadowi nie chodziło o żadne "uprzejmości", a raczej o to, że coraz częściej traktujecie szymońca jak jakiegoś pana i władcę (z lekką przewagą tego drugiego).
Nie zwykłem uczestniczyć w tego typu wymianach "uprzejmości", więc przemilczę to stwierdzenie.
Dreadowi nie chodziło o żadne "uprzejmości", a raczej o to, że coraz częściej traktujecie szymońca jak jakiegoś pana i władcę (z lekką przewagą tego drugiego).
Lubię tworzyć "bajki i legendy", jak to już ktoś zauważył.
Ceniłem tego gościa, bo potrafił w inteligentny sposób uciszyć większość rozwrzeszczanych NEO'kidów, robił niezłe zdjęcia w GT4 i prowadził nie raz inteligentne dyskusje. Broń mnie Bóg od czynienia z niego pana i władcy. To był poniekąd troll, ale w pozytywnym sensie tego słowa. Nie tak jak "coponiektórzy".
Komentarz