Re: Czateria
Ehh co to jest za po****ny kraj i (niektórzy) ludzie go zamieszkujący
Dzisiaj rano na ścianie pałacu prezydenckiego,zawiesili tablicę upamiętniającą.Jednak dla tych sku*****nów to jest HAŃBA!!! tak wołali,gdy odsłoniętą tablicę.Ci popaprańcy żądają pomnika kurna
A gadali,że chcą godnego upamiętnienia tej pier****nej katastrofy
Jak tylko o tym wszystkim pomyślę,to mnie kur***a bierze
Niby się mówi,że za komuny to ciężko było.Sam nie wiem,bo urodziłem się krótko po zakończeniu tego ustroju.Ale w tamtych czasach było nie do pomyślenia,by ludzie odstawiali takie sceny przed samym pałacem
To by była szybka piłka,na ulicę wyszły by oddziały milicji z pałami w rękach,armatki wodne,gaz pieprzowy i po sprawie.Chociaż nie wiadomo czy ci fanatycy nie byli by gotowi oddać życia za dwa pozbijane drewniane belki...
To jest po prostu śmieszne.Ja jak tylko będzie możliwość.To pojadę do rodziny do Berlina,albo (co jest mniej prawdopodobne) ułatwią zdobycie wizy do USA i tam bym bardzo chętnie pojechał.Bo też rodzinka koło NY jest
Zresztą od młodego fascynowała mnie ta wielka ameryka
Ale wiele się tam zmieniło w ciągu lat...
Jeszcze chciałbym poruszyć temat tego co będzie się działo za klika lat.Bo już przewidują kryzys gospodarczy i to poważny.Do tego jeszcze wprowadzenie "Ełro"
Jak donek i spółka tak dalej będzie marnować pieniądze.A jeszcze gorsze,co będzie na Euro (2012)
Chyba najlepiej jak będzie koniec świata
Bo to będzie wielka siara na tych nowiutkich do niczego nie potrzebnych stadionach.Smuda w rolach głównych... Wycisk wczoraj był z Kamerunikiem a co dalej
PS:Ojciec kupił sobie motor dzisiaj.Długo wypatrywany i w końcu ten "wymarzony"
Kawasaki VN 750 Vulcan - model za którym oglądał się w młodzieńczych latach.Bo jak taki przejechał to była wielka fascynacja :mrgreen:
Ehh co to jest za po****ny kraj i (niektórzy) ludzie go zamieszkujący

To jest po prostu śmieszne.Ja jak tylko będzie możliwość.To pojadę do rodziny do Berlina,albo (co jest mniej prawdopodobne) ułatwią zdobycie wizy do USA i tam bym bardzo chętnie pojechał.Bo też rodzinka koło NY jest

Jeszcze chciałbym poruszyć temat tego co będzie się działo za klika lat.Bo już przewidują kryzys gospodarczy i to poważny.Do tego jeszcze wprowadzenie "Ełro"

PS:Ojciec kupił sobie motor dzisiaj.Długo wypatrywany i w końcu ten "wymarzony"

Komentarz