Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

To by wymagało ingerencji w kod gry. Chyba że zrobi podprogramik który na podstawie wychyleń będzie sterował wirtualnym analogiem.

Komentarz

około 3,8GHZ na pewno z niego bez zmiany chłodzenia można wycisnąć, świetny procesor
      Bez zmiany chłodzenia na te taktowanie sie jednak nie obejdzie, wiem co mówię :wink: . Miałem E7300, niewiele słabszy. Na boxie 3.3ghz to max przy jeszcze akceptowalnych temperaturach. Za to po zmianie miałem 3.8ghz. Dobra sztuka na 4 pójdzie. Zaś padaka może skończyć na ~3.6 - tyczy się to zarówno E7300 jak i E8400 :wink: .

liczę tylko, że NFS Hot Pursuit i TDU 2 odpalą na maksach (i jest na to spora szansa), więcej mi do szczęścia nie potrzeba.
      Te gry nie mają rewolucyjnych silników, polecą w tej rozdzielczości aż miło - pewnie jeszcze AA i AF odpalisz.
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
        Szymonie, zmień proszę opis bo ten jest głupi. :mrgreen:

O tej belce na oknie to mi jakoś nie pasuje do inteligentnego, Ciebie... :wink:
        Wkurzyła mnie ostatnio nagonka na forum na posiadaczy X360... zmienię w końcu, jeno na razie nie mam pomysłu, na jaki ^^

Zamieszczone przez cichy45
        To by wymagało ingerencji w kod gry. Chyba że zrobi podprogramik który na podstawie wychyleń będzie sterował wirtualnym analogiem.
        Pewnie i to jest możliwe... wiem, że sterują padem od Wii/PS3. ^^

Zamieszczone przez janki96
        Belg powinno ci na Galaxy Spica działać emulator.Ma dobry procesor 800 Mhz i wydajny czip graficzny.Tylko ciekawe jak będziesz sterował samochodami,pewnie tak ja w NFS czyli przechylając telefon
        Z tego co czytam na forach, to niespecjalnie. Primo emu PSX'a nie jest jeszcze za bardzo dopracowany, i tylko high-end'owe telefony ciągną GT2 na prędkości 80% w stosunku do standardowej. Spica na papierze wygląda świetnie, ale Samsung skopał sterowniki - tych "dwóch panów" to fani, jeden pisze sterownik OpenGL (z nim i5700 będzie naprawdę fruwać), drugi koduje Androida 2.2 na tąże Spice, bo Samsung nie udziela pod tym względem żadnego wsparcia...

Zamieszczone przez Kamil 12
        około 3,8GHZ na pewno z niego bez zmiany chłodzenia można wycisnąć, świetny procesor
        Bez zmiany chłodzenia na te taktowanie sie jednak nie obejdzie, wiem co mówię :wink: . Miałem E7300, niewiele słabszy. Na boxie 3.3ghz to max przy jeszcze akceptowalnych temperaturach. Za to po zmianie miałem 3.8ghz. Dobra sztuka na 4 pójdzie. Zaś padaka może skończyć na ~3.6 - tyczy się to zarówno E7300 jak i E8400 :wink: .
        3,3GHZ to też nieźle, zresztą jak by brakowało MHZ, to się wymieni chłodzenie... nie są to kolosalne kwoty. Dzięki za info ^^

Zamieszczone przez Kamil 12
        liczę tylko, że NFS Hot Pursuit i TDU 2 odpalą na maksach (i jest na to spora szansa), więcej mi do szczęścia nie potrzeba.
        Te gry nie mają rewolucyjnych silników, polecą w tej rozdzielczości aż miło - pewnie jeszcze AA i AF odpalisz.
        Dopóki DX10/11 nie wjedzie z buciorami, rozwój grafiki stoi praktycznie w miejscu - tak więc powinny na fullach w tej rozdziałce pójść. Oby ^^

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
          Wkurzyła mnie ostatnio nagonka na forum na posiadaczy X360... zmienię w końcu, jeno na razie nie mam pomysłu, na jaki ^^
          Mnie również.. Niejednokrotnie daje się to zauważyć. Ja jakbym wybierał konsolę też poszedłbym w stronę PS3 (GT, wiadomo ), ale nie uważam Xboxa za zło.
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja pomimo setek godzin spędzonych z GT4, które przez pewien czas było niezłym kawałkiem mojego życia - gdybym dzisiaj miał kupić konsolę, kupiłbym X360 i FM3. Jest po prostu lepsze od tego co NA CHWILĘ OBECNĄ oferuje seria GT.

Mam ogromne uznanie dla serii Gran Turismo. Ale zachwyt chyba już przeszedł jakiś czas temu.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              Ja pomimo setek godzin spędzonych z GT4, które przez pewien czas było niezłym kawałkiem mojego życia - gdybym dzisiaj miał kupić konsolę, kupiłbym X360 i FM3. Jest po prostu lepsze od tego co NA CHWILĘ OBECNĄ oferuje seria GT.

Mam ogromne uznanie dla serii Gran Turismo. Ale zachwyt chyba już przeszedł jakiś czas temu.
              Może zachwyt ci przyjdzie po premierze GT5 Hehe

Komentarz

Możliwe.

Jeśli GT5 będzie chociaż w połowie tak dobre jak GT4...

Kilka dni temu znajomy dał mi zagrać u siebie właśnie w "czwórkę" - ehh, przypomniały się stare dobre czasy. Ale pad zupełnie nie leży już w rękach, a sterowanie po torze kompletnie się gubi przez moje "niewyćwiczenie". A pomyśleć, że tak się śmigało w to jakiś czas temu...

Kilka kółek Mazdą RX7 na Nurbugringu zrobiłem. Próbowałem stawić jakieś boki w M3 na Midfieldzie. Niby to cały czas we mnie tam w środku siedzi...te nocki zarwane na bezsensownych z pozoru okrążeniach na czas - czy testy samochodów na Nurburgringu. Łezka się kręci w oku, jak przeglądam swoje galerie z GT4...

Komentarz

E tam, co wy widzicie w tej Forzie? To już wole GT2, chociaż ta gra zła nie jest, ale nic specjalnego (grałem na PGA 09).
                  1+1=10

Komentarz

Nie wiem jak można porównywać GT2 z Forzą3.. Grałem trochę u kumpla, wydaje mi się być dobrą gierką - musiałbym sie dłużej zapoznać.
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ehh, dostałem odpowiedz od Matecha... trzeba wysyłać do nich koperty :/

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Jeśli GT5 będzie chociaż w połowie tak dobre jak GT4...
                        Forza może i jest dobra ale poczytajmy jak GT5 zostało ocenione na Gamescom. Wpadło kilka wyróżnień
                        GT5 wins "Best of Gamescom" and "Best Console Game" at Europe's biggest gaming show.

Komentarz

Forza jest gra z 2009 roku, a GT5 jeszcze nie ma. Rownie dobrze mozemy poczekac na FM4 i wtedy porownac.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                            Forza jest gra z 2009 roku, a GT5 jeszcze nie ma. Rownie dobrze mozemy poczekac na FM4 i wtedy porownac.
                            Tak a GT6 będziemy porównywać do Forzy 15. Forza 3miała być pogromcą GT5 i tak właśnie jest to rozpatrywane. Poza tym obie gry tworzone zostały na "równorzędne konsole" więc porównanie IMO jest sprawiedliwe i kompletne.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Forza 3 miała być pogromcą GT5...
                              Tak, miala byc, gdyby GT5 nie zwlekalo w kolko z data wydania

Komentarz

Ciężko jest porównać FM3 do czegoś co jeszcze nie wyszło...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X