Moja Avila już po roku jest w stanie wskazującym na mocne zużycie . Zawsze o telefony dbałem (na poprzednich to nawet rysek nie było widać), a z tym jakoś nie wyszło.
Vilu a jaki telefon.Mój SE W890 jest mocno odrapany pełno jest rys,Blut czasem nie działa.Nigdy przesadnie nie dbałem o fona ale ten to już ledwo żywy jest
Nokia N97 Mini za "złotóweczkie" w orange. No moje telefony nie mają ze mną lekko chociaż nie otwieram nimi piwa ani nie maltretuje nimi kolegów jak to mają w zwyczaju moi koleżcy to cały czas są odrapane bo a to gdzieś upadnie a to kluczem w kieszeni się przypieści i potem są efekty...
Ja tam na razie mam skromne SE K510i i nie narzekam.Tylko słaby punkt - joystick Czasami potrafi wku***ć swoim (nie)działaniem.A ogólnie jak się kasa znajdzie to na przyszły rok chciałbym kupić Samsunga Galaxy S.Pewnie stanieje
PS:Zawsze byłem fanem Nokii i uważałem za najlepsze telefony.Ale tak jak wiele innych rzeczy,tak fony Nokii też zeszły na psy A widzę,że Samsung rośnie w siłę.Bo już nawet we wrześniu wypuszczają swój tablet czyli konkurent dla "Aj-Pada"- Samsung Galaxy Tab
Vilu właśnie nie wybrałeś za dobrego telefonu.Jest na przestarzałej platformie,ma słaby procesor,mało ramu,wyświetlacz oporowy.Może ci się podoba ale za mało oferuje jak na taką cenę.Terminator a nie lepiej Samsung Wave.Jest tańszy od Galaxy S o 500zł i jest oparty na przyszłościowej platformie samsunga badaOS.Ma tylko mniejszy wyświetlacz a tak poza tym ma wszystko takie same
btw.
Podobno Sony planuje wypuszczenie telefonu. Połączenie Playstation i smartphona.
Co więcej słyszałem że w USA Playstation 4 wchodzi w fazę testów. Czy to prawda,uj wie. Ale nawet po krótkim myszkowaniu w necie można znaleźć ciekawe info. Czyżby 2012-2013 czekał na nas next gen Sony? Niewiarygodne.
No to prawda janki96 Po prostu mniejszy brat i najważniejsze,że właśnie ma świetnego OS Bada.Jeszcze by do mnie przemawiało to,że ma metalową obudowę chyba A tak po za tym to gitarka tylko,żeby w tym Ovi Samsungowym było taniej :mrgreen:
A jeszcze bym tutaj dodał.ViluC36 nie lepiej by było kupić sam telefon gdzieś taniej na alledrogo czy gdzieś indziej Już powoli odchodzi się od mody kupowania tela za śmieszną złotówkę jak na abonamencie nieźle zżynają kasy i do tego telefon brandowany,okrojony z niektórych funkcji...
No niby tak. A krążąca po necie specyfikacja ps4 jest całkiem interesująca. Podobno nawet Twórcy gier dostali już opis technologiczny. A gry na takie platformy tworzy się latami co wpisywało by się na pierwsze startery na ten okres.
Mimo wszystko ciężko mi w to uwierzyć. Ps3 to nadal niezły "kombajn" a biblioteka nadal się rozrasta. Już niedługo Gt5 a następnie Killzone 3. Czyli świetne pozycje. Wątpie by tak szybko SCEE zakończyło żywot kaloryferka. Ale kto wie =)
Terminator ja właśnie myślę nad kupnem tego fona.Mam pytanie jak działa zasięg WIFi,w tym telefonie,jakieś porównanie do innych telefonów.Bo słyszałem że ma słaby zasięg i problemy jak się przez dłuższy czas nie używa.I ma metalową obudowę.Villu ta twoja nokia jest trochę droższa od Samsunga Wave a przegrywa we wszystkim oprócz renomy marki.Poza tym nokia nie wypuściła żadnego mocnego Smartphone.Może nokia N8 coś zmieni,ale wydaję się troszkę spóźniona
Co jest irytujace potwornie, bo cena od paru lat stoi na 400zl
No jakby nie patrzeć jest to swego rodzaju dojenie klientów (tym bardziej, że wycięli w PS3 kompatybilność z poprzedniczką ).
400zł.. Jakby nie patrzeć lepiej dopłacić te ~200zł do najtańszego klocka i cieszyć się current-genem. PS2 ma sens tylko jak chcesz pograć w GT4 .
Komentarz