Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Co do pracy w Topicu "Nasze Auto", to Dread, masz absolutną rację. Dopiero teraz mam stabilną pracę w kraju, chyba wiecie że zostałem "dachdekrem" :mrgreen: , ale tylko po to by obczaić o co chodzi w tym temacie, bo od tamtego tygodnia zaczynam pracę w hurtowni z pokryciami dachowymi (sprzedawca, magazynier, driver), uniwersalny żołnierzem zostałem, jak na razie tylko do wiosny, bo później będą przyjęcia. Szef też nie chciał jakiegoś typa z drogi, tylko kogoś kto robił trochę u niego na dachach. Praca ciężka, ale mówię wam bardzo interesująca, ale zdecydowanie nie dla bohaterów, trzeba mieć łeb na karku żeby nie zostać kaleką na resztę życia w najlepszym przypadku.
    I nie wiem czemu Lukas tak się rzucił o te "na bogato". Po pierwsze było to w żartach, nie było to nic osobistego, a po trzecie...każdy ma w nas trochę próżności, i lubi gdy mu się zazdrości, bo chyba nie po to się chwalimy naszymi dobytkami. Ja też się pochwaliłem moim "TIRem" (Mondeło), że własnym wysiłkiem doszedłem do tego i kupiłem własny samochód. I szczerze zazdroszczę innym Infiniti w garażu, PS3 pod telewizorem i zajebistej laski, ale to tylko motywuje mnie do tego żeby to wszystko osiągnąć.

Komentarz

Nic dodać, nic ująć :wink:
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Dżem w uszach. :mrgreen:

Komentarz

No dwóch kolegów też się załapało na magazynierów w Kutnie w jakich hurtowniach z elektryką czy coś podobnego. Jednemu nie przedłużyli umowy (był na czas próbny) a drugi robi do tej pory.
          Ogólnie rozładowywali i układali jakieś kabelki i tego typu podobne.
          Tak czy owak ciężko jest o dobrą pracę tym bardziej w małym mieście.

Komentarz

Panowie zrobiliście kiedyś maga wkręt że was społeczeństwo z nienawidziło?? albo kumple??

Ja obecnie tworze mega wkręt :wink: jak wszystko wyjdzie to wam wszystko opisze :mrgreen:

Komentarz

Jisaw to jest dziwny człowiek...

Komentarz

Dziwny To mało powiedziane. Jak wam opisze wszystko to dopiero zobaczycie jak mam nasrane wełbie i jakiem mam rozjebane pomysły :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na chwile obecną są dwie osoby wkręcone :wink: jako tako łykły historyjkę. Ale najbardziej wkrece moich kumpli :mrgreen: :mrgreen:

PS. Opis na GG powinien wam coś podpowiedzieć :wink: A teraz i de grać w GRAN TURISMO

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                  Ale najbardziej wkrece moich kumpli :mrgreen: :mrgreen:
                  Ty masz kumpli? Po tych grafikach z robieniem kupy rakietowej, masz jeszcze kolegów?

Zamieszczone przez JISAW
                  Jak wam opisze wszystko to dopiero zobaczycie jak mam nasrane wełbie i jakiem mam rozjebane pomysły :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  Tej...ale to na prawdę nie ma się czym chwalić. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    No dwóch kolegów też się załapało na magazynierów w Kutnie w jakich hurtowniach z elektryką czy coś podobnego. Jednemu nie przedłużyli umowy (był na czas próbny) a drugi robi do tej pory.
                    Ogólnie rozładowywali i układali jakieś kabelki i tego typu podobne.
                    Tak czy owak ciężko jest o dobrą pracę tym bardziej w małym mieście.
                    ja tam mam raczej do emeryturki pracę, szef to mój kolega, no chyba że zrobię jakiś "przeszczał" :mrgreen:. Więcej siedzę przy kompie i jeżdżę w terenie, ale nie jest źle.
                    A furkÄ™ mam konkretnÄ… Mianowicie Mercedes 307D '83 rocznik, po remonice "jak ze Sztutgartu" :mrgreen:

Komentarz

Dobra skecz nie wyszedł bo mnie kumpel jeden widział i wszystko szlak trafił :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                        Zamieszczone przez Pietra$
                        Ja zbieram na Ogara 200

Sprzedam tanio... :mrgreen:
                        Jakbyś był z kuj-pom to bym był zainteresowany
                        GT jest bogiem
                        Escudo nałogiem
                        Tunning zabawÄ… a
                        S Licence PODSTAWÄ„ !

Komentarz

A w moim kompie, oprócz karty, padło coś jeszcze, chyba ram, dałem go do informatyka poraz drugi, bo mi się pomysły skończyły, no i nie mam części zapasowych.

Wybiera sie ktoÅ› na PGA? Ja jade w sobote z 3 kumplami.
                          1+1=10

Komentarz

Wybiera sie ktoÅ› na PGA? Ja jade w sobote z 3 kumplami.
                            Zależy jak będzie z kasą

Komentarz

No bo jak byście chcieli to można by jakiegoś spota zorganizować... :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                                Wybiera sie ktoÅ› na PGA?
                                Ja :mrgreen: ale chyba tylko sobota i nie wiem czy od 10.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X