Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Kamil 12
    Czekać można w nieskończoność tak naprawdę, od premiery PS2 minęło 10lat. Emulacja może idzie w dobrym kierunku, ale bardzo powoli...
    Żartujesz? GT4 odpala, wszystkie wersje na C2D 3,8x2, może słabszych, niedługo wyjdzie 0.98/1.0, to wtedy będzie kop kompatybilności.
    1+1=10

Komentarz

Zna ktoÅ› dobry emulator Dreamcasta na PC?

Komentarz

Nie żartuje, co z tego że odpala skoro z powodu wiecznych crashy grać nie można? A emu trzeba sporo konfigurować zanim osiągnie sie jakiś efekt? Miałem dośc kombinowania, jak ktoś chce pograć to kupno konsoli - najlepsza opcja.

Oryginalna płyta z GT4 leży obok, na i5-750 @ 3.8ghz nie umiałem zmusić tego do poprawnego działania.

@Kyjgel - ja całkiem dobrze odpalałem Segę GT na emulatorze DEmul, innych nie próbowałem :wink:
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

kyjgel Maemo Nokia już upadło została wydana tylko Nokia N900 i raczej nic nowego nie powstanie.A jakie ma możliwości że przebija pod tym względem Androida

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
            kyjgel Maemo Nokia już upadło została wydana tylko Nokia N900 i raczej nic nowego nie powstanie.A jakie ma możliwości że przebija pod tym względem Androida
            Ogromne.

Komentarz

BTW. Kolejny dowód że to On nie ona. ma takie "męskie" rysy twarzy, teraz i to:

Komentarz

Vilu wybacz ale jesteś fan boyem Noki .Wyświetlacz w tej noki to jest jedno wielkie G.Został wykonany w technice oporowej takiej samej jak np samsung corby.Jest to zwykły lcd który nie umywa się do ekranów AMOLED nie wspominając SUPER AMOLED.
                Fikoły oglądam na kompie więc nie potrzebuje jakiś amoledów czy innych pierdół potrzebuje widzieć jak prowadzi gps i czy nie napierniczam literówek co sekundę. Ok mogę być fanboyem Noki bo te telefony odpowiadają mi zarówno stylistycznie jak i technicznie nie mogę? Czy również zostane wyśmiany przez fanboya nowych technologi dla którego android za rok będzie gorszą kupą od symbiana?

A jak maż wstręt do Samsunga albo LG to jest jeszcze HTC robiący świetne telefony z Androidami i Windowsem Mobile.
                Owszem HTC fajne telefony niestety żadnego z nich nie miałem do wyboru czego żałuję

Widzę że jesteś osobą dość młodą i dziwi mnie twój wybór.Zazwyczaj osoby trochę starsze od ciebie używają Noki.Obecnie Symbian to złom i gó..o .Ale jak chcesz wierzyć w swoje zabobony że Nokia jest najlepsza to wierz.Vilu chociaż miałeś "nowoczesnego" smartphona w ręku,bo chyba nie.
                Powiedziałem Ci czym kieruje się przy wyborze telefonu. Pozatym proszę Cię przytocz gdzie napisałem że nokia jest najlepsza wogóle cód miód orzeszki mmmm palce lizać? Odpowiada moim kryteriom jestem zadowolony bo mam nowy nieponiszczony fon mam garmina z mapkami, vBaga z ulubionymi grami i dobrą jakość dźwięku w słuchawkach do tego jak dla mnie dobrą przeglądarkę internetową i nic więcej nie potrzebuję. Nie nowoczesnego smartphona nie miałem w ręku bo w tym czasie miętosiłem kolejną parę cycuszków a ja zawsze wybieram cycuszki a jak jestem pod jakimś technikum to już całkiem nie potrafię sobie odmówić

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                  Nie żartuje, co z tego że odpala skoro z powodu wiecznych crashy grać nie można? A emu trzeba sporo konfigurować zanim osiągnie sie jakiś efekt? Miałem dośc kombinowania, jak ktoś chce pograć to kupno konsoli - najlepsza opcja.

Oryginalna płyta z GT4 leży obok, na i5-750 @ 3.8ghz nie umiałem zmusić tego do poprawnego działania.

@Kyjgel - ja całkiem dobrze odpalałem Segę GT na emulatorze DEmul, innych nie próbowałem :wink:
                  To źle zmuszałeś. Wpisz sobie na youtube.
                  1+1=10

Komentarz

Ignac, NIE MA aktualnie zadnego emulatora PS2, na ktorym moglbys bez problemu przejsc GT4. Podkreslam, bez problemu przejsc, a nie przejechac jeden czy dwa wyscigi, a na trzecim sie wysypac. Podobno wersje NTSC dzialaja w miare stabilnie. O PAL to nawet nie wspomne...

Komentarz

Kyjgel-nie patrz na to. Taki "wąsik" występuje u wielu dziewczyn. Sam widziałem xD Btw.nie widać na focie jabłka Adama więc niby wszystko ok

Vilu-Ty stary onanie =D fikoły pewnie odpalasz na Smartmovie heh a na Vbagu w co popylasz? Ja miałem bombe na Poki, gram już ponad 130godzin w emerald :] (cała liga,większość legendarnych,tylko battle friontier niezaliczona). I Summon night1 i 2, świetne jrpg :]

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                        To źle zmuszałeś. Wpisz sobie na youtube.
                        Tak jak Thoorn napisał. Jest lekka roznica miedzy odpaleniem, a graniem.
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Vilu-Ty stary onanie =D fikoły pewnie odpalasz na Smartmovie heh a na Vbagu w co popylasz? Ja miałem bombe na Poki, gram już ponad 130godzin w emerald :] (cała liga,większość legendarnych,tylko battle friontier niezaliczona). I Summon night1 i 2, świetne jrpg :]
                          Gdy dziewczyny uciekają albo przy nich Ci nie staje to tylko po kątach pozostaje Ci trzepanie Nie no świry only. Gram sporo w Harvest Moon Friends of Mineral Town,GT Advance czasami i Advance Wars baaaaaaaaardzo już rzadko bo tracę nerwy Generalnie jakoś Harves Moon mnie uspokaja strasznie dlatego w to cisne dosyć długo.

Komentarz

Znacie jakies dobre gry na komorke? Mam K770i. Polecam Doom RPG, Doom RPG II i Wolfenstein RPG. Soul of Darkness i nowe Worms tez swietne. Moze jakiegos RPGa? Gothica i Baldurs Gate widzialem. Kiepskie wykonanie i troche irytujacy interfejs. Strzelanke RPGa? Robaki? Lub cos zupelnie innego, w co mozna pograc.

Komentarz

Mała farma w Harvest moon dobra rzecz ale jakoś nie mogłem się przekonać. W gt advance też grałem takie gt tyle że na gba. Jednak już teraz nie cieszy.

Polecam tekken advance, megaman zero 4 i dragon ball legacy of goku buus fury xD

Komentarz

thooorn generalnie w Javie nic ciekawego nie ma zbytnio ale zainstaluj emulator game boya na swojego SE napewno jest bo znajomek na takim samym telu ciągle męczył pokemony i poszukaj w necie romów dobrych gierek chociażby tych które wymieniliśmy dreadem na "spróbunek".

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X