Vilu mogę się założyć że nie nie odpalisz tak ładnej gry jak ta na swojej Noki http://www.youtube.com/watch?v=C65geUMzhEE.Kilka lat temu gry na Nokie rzeczywiście były najlepsze na rynku dzięki platformie N Gage.Teraz jest już to platforma do gier dość zacofana.
Ulegasz stereotypom.Np porównaj sobie samsunga Corby albo inne podobny szmelc z Wave albo Galaxy S.Zobaczysz dużą różnice.Wybacz ale Android stopniowo zdobywa rynek.Powiem jedno wybierasz telefon jak baba .Jak się podoba jest ok
Gran Turismo 3 A-spec SCUS 97102 U PS2 Playable 0.9.7
Eeee, tylko na tej liście nie w ogóle japońskiej wersji GT3? Playable oznacza wg. legendy, że można ją przejść od początku do końca, ale nie uwzględnia prędkości gry - czyli może mulić, ale chodzi bez problemów.
No i ok, pograłem trochę.
Jak ktoś lubi grać z obrazem trzęsącym się jak galareta, grafiką dużo gorszą od tej na konsoli, losowymi błędami, zwolnieniami w nieoczekiwanych momentach to faktycznie - moze odpalic sobie GT na kompie, ale.. mimo pokazywania 50fps przez liczniki gra muliła. A pięknie jak na filmiku nie jest, bo błędów jest w trzy dupy.
.Powiem jedno wybierasz telefon jak baba .Jak siÄ™ podoba jest ok
A ja Ci powiem że chyba masz problemy z czytaniem napisałem co potrzebowałem w telefonie WYRAŹNIE tylko Ty nie możesz przeboleć że nie Android że nie kochany Samsung... Ja pierdziele pierwsza rzecz przy kupnie telefonu jest napewno procesor i ram kij z tym że wypada Ci z kieszeni i nie odpowiada Ci całkowicie obsługa no i to że design też Cię nie zachwyca ale co tam szybkość najważniejsza i że ma Androida To jest polityka...
.Powiem jedno wybierasz telefon jak baba .Jak siÄ™ podoba jest ok
A ja Ci powiem że chyba masz problemy z czytaniem napisałem co potrzebowałem w telefonie WYRAŹNIE tylko Ty nie możesz przeboleć że nie Android że nie kochany Samsung... Ja pierdziele pierwsza rzecz przy kupnie telefonu jest napewno procesor i ram kij z tym że wypada Ci z kieszeni i nie odpowiada Ci całkowicie obsługa no i to że design też Cię nie zachwyca ale co tam szybkość najważniejsza i że ma Androida To jest polityka...
Koniowi to Pan tłumacz
Też osobiście wolałbym N97 z "zasyfiałym" symbianem od Samsunga z Androidem. (Choć co do HTC to inna bajka) mimo świadom jego wiad. I widać od razu kto jest fanbojem...
Dobra kończę z wami dyskusje bo nie rozumiecie że to już nie jest ta nokia co z przed 10 lat.Po pierwsze nie jestem fan boyem Samsunga.Wolę SE ale takie nijakie telefony wypuszcza.Samsung Galaxy S i Wave to są high endy jeśli wiecie co to znaczy.Jakbyś nie wiedział HTC to tajwańska marka i nie wiem w czym jest różnica od koreańskiego Samsunga.Powiedz z czym się różnią topowe Samsungi od ich odpowiedników z HTC .Vilu ważne są też system pamięć ram opinie użytkowników czip graficzny.Nokia ma coraz mniejsze udziały w rynku telefonów.Kyjgel widzę że ulegasz stereotypom.
Dobra kończę z wami dyskusje bo nie rozumiecie że to już nie jest ta nokia co z przed 10 lat.Po pierwsze nie jestem fan boyem Samsunga.Wolę SE ale takie nijakie telefony wypuszcza.Samsung Galaxy S i Wave to są high endy jeśli wiecie co to znaczy.Jakbyś nie wiedział HTC to tajwańska marka i nie wiem w czym jest różnica od koreańskiego Samsunga.Powiedz z czym się różnią topowe Samsungi od ich odpowiedników z HTC .Vilu ważne są też system pamięć ram opinie użytkowników czip graficzny.Nokia ma coraz mniejsze udziały w rynku telefonów.Kyjgel widzę że ulegasz stereotypom.
Widzę że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
BTW. A wiesz że telefony HTC montuje ta sama firma która produkuje PS3, X360, Wii, produkty Aple (Firma Foxconn)? A różnica jest taka że są lepiej wykonane. I gdybyś czytał uwaznie to nie obchodzi mnie to jai czip graficzny ma telefon, że nie ma Amoled, po prostu odpowiada mi to np że mam darmową nawigację i klawiaturę qwerty. I nie ulegam stereotypom, bo jestem świadomy wad danego produktu, które nie są dla mnie jakoś bardzo uciążliwe. Ale widze że do Twojego 14letniego łba nie da się przemówić.
kyjgel, nie warto :wink: Do dzieciaka nie dotrzesz, a krwi sobie nagotujesz niepotrzebnie.
Zamieszczone przez Kamil 12
No i ok, pograłem trochę.
Jak ktoś lubi grać z obrazem trzęsącym się jak galareta, grafiką dużo gorszą od tej na konsoli, losowymi błędami, zwolnieniami w nieoczekiwanych momentach to faktycznie - moze odpalic sobie GT na kompie, ale.. mimo pokazywania 50fps przez liczniki gra muliła. A pięknie jak na filmiku nie jest, bo błędów jest w trzy dupy.
Dzisiaj juz bede mial GT4, wiec sprawdze co i jak. Ale i tak na filmach (nawet na przytoczonym) pare razy widzialem miejsca, gdzie obraz zwyczajnie zwalnia, a Fraps nadal dumnie pokazuje 50. Wiec mowie, aktualnie nie da sie Grac w GT4 na PC. Wlaczyc na chwile i pojezdzic tak...
PS. jak skonfigrowac plugin pada? W tym, ktory jest juz wybrany, widze juz przypisane przyciski do jakiegos pada, ale nie wiem, czy bedzie dzialac z moim X360. Probowalem sam przypisac odpowiednie przyciski. Nie da sie. Sa przypisane na amen.
Kyjgel może i nie wiesz ale ta firma produkuje nowego Iphone 4 który ma wiele wad,więc to jakaś renoma nie jest.Jeszcze ta firma robi wyzysk na pracownikach.Poczytaj sobie o telefonach a potem ze mną dyskutujesz bo wiedzę na poziomie głupiego panienmi.Jakoś recenzenci wysoko ocenili Jakość wykonania Samsunga Wava.Kyjgel nie zmieniaj tematu bo ten głupi 14latek jak mnie nazwałeś wie więcej od ciebie na temat telefonów.Widzę że nie masz argumentów i musisz mnie obrażać.Już skończmy temat bo z tobą dyskusja traci sens.
Komentarz