Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez janki96
    Tylko belg Samsung Galaxy Spica ma problemy z grami 3D.
    Zdaję sobie z tego sprawę - ale nie dzieje się to dlatego, że telefon ma słabe parametry (wręcz przeciwnie), lecz Samsung skopał sterowniki OpenGL (3D). Jako że Galaxy Spica (z racji swojego rozpowszechnienia na rynku) ma sporo fanów, to pisze się do niej całe mnóstwo fanowskich usprawnień - rusek leshak przystosowuje pod nią Androida 2.2 i technologię MultiTouch (już działa), a nasz rodak (zapomniałem pseudonimu - pisałem to gdzieś w tym temacie) nowe, ulepszone sterowniki 3D (mocno ulepszone, uwalniające prawdziwy potencjał tego telefonu. Zdaje sobie sprawę, że Samsung czy LG to nie Sony Ericsson (którego do niedawna byłem wyznawcą, od II gimnazjum miałem w kolejności K300i - K550i - C702 - ale obecnie nic ciekawego dla mnie (Android, WiFi, GPS) nie ma) czy Nokia (która rzeczywiście daje ciała ostatnimi czasy, wzrosła awaryjność, nie idą już w awangardzie postępu technologicznego - ale z artykułu w "Polityce" wynika, że ich nowy Symbian może to zmienić), ALE - jestem niezbyt majętnym uczniem LO. Nie stać mnie na wymyślne, markowe cudeńka pokroju HTC Desire (marzy mi się), Sony Ericssona XPERIA'i X10 czy high-end'owej Nokii, dlatego muszę tym razem wybierać pośród LG'ków i Samsung'ów. Takie i5700, które najpewniej będę miał, to nie jest zły telefon. "Bebechy" ma ze znacznie lepszych modeli (procesor, grafika, multitouch, podstawa pod Androida 2.2.), hamowany jest tylko przez bardzo lipny soft (taka polityka marki, co zrobić - gdyby wykorzystywał wszystko, co może, nikt nie kupił by lepszych modeli). Ale - soft można wymieniać. Co też i ja zrobię

Belg a bierzesz telefon w ofercie operatora czy kupujesz w jakimÅ› sklepie czy na allegro.
    U operatora. Plus najpewniej (od lat mam), ale jak mnie jeszcze raz wkurzą (dają ciała ostatnimi czasy) i będą coś kręcić, że nie są w stanie stałemu (5 lat ponad, 4 wymiana to będzie chyba) klientowi w abonamencie za 40zł zapewnić w sensownej cenie chociaż tej Spicy, to przechodzę do Ery lub Play (zwłaszcza Play, świetnie ich oferta wygląda, widać, że zależy na klientach).

Komentarz

Kyjgel napisałem pojemnościowy wyświetlacz.Czyli nie takie gówno jak w noki.Jeszce podkreśliłem.A na geografii znam się dobrze.Większość fabryk Faxcomu znajduję się w chinach.Ale ja się nie znam na zabytkach jak ty.Wiesz co to ekran pojemnościowy i na jakiej zasadzie działa.I kto tutaj czyta ze zrozumieniem a może ty nie wiesz co to w ogóle jest

Komentarz

Kyjgel napisałem pojemnościowy wyświetlacz.Czyli nie takie gówno jak w noki.Jeszce podkreśliłem.A na geografii znam się dobrze.Większość fabryk Faxcomu znajduję się w chinach.Ale ja się nie znam na zabytkach jak ty.Wiesz co to ekran pojemnościowy i na jakiej zasadzie działa.I kto tutaj czyta ze zrozumieniem a może ty nie wiesz co to w ogóle jest
        Większość Mercedesów jeździ w Niemczech. Pisałem o konkretnej fabryce w Tajlandii, nie o większości. Ekran pojemnościowy to wynalazek Apple. I doskonale wiem jak działa :wink:
        To albo się znasz na telefonach, lub na tych które wyszły w tym roku ? Ok, kończę już dyskusję bo i tak chcesz coś udowadniać a sam nie wiesz co

Komentarz

A panowie gadacie
          http://www.youtube.com/watch?v=mJeHHyXX ... r_embedded taka nokie to mogę mieć
          A sam mam samsunga 5700 i jest ok

Komentarz

Kyjgel wyraźnie napisałem ekran pojemnościowy i jeszcze poprawiłem.I nie tylko w ajfonie ale też w np większości nowych smart pohnów

Komentarz

Kyjgel wyraźnie napisałem ekran pojemnościowy i jeszcze poprawiłem.I nie tylko w ajfonie ale też w np większości nowych smart pohnów
              Pytałeś o pierwszy telefon z takim patentem

Komentarz

jaki telefon miał pierwszy Pojemnościowy ekran dotykowy
                Toz to combo, double face palm. Nie dosc, ze nie potrafi czytac ze zrozumieniem, w dodatku nie potrafi czytac ze zrozumieniem wlasnych slow.

:mrgreen:

Komentarz

dobra thoorn wiem że nie masz znajomych i nabijasz się z moich błędów ortograficznych.Kyjgel mi nadal nie napisałeś model telefonu tylko że to patent apple

Komentarz

Zmiana tematu
                    Wiecie ile mniej więcej może kosztować obicie skórą siedzeń samochodowych? Chodzi o te z Mazdy5 - czyli trzy rzędy. Pytam czysto orientacyjnie, łącznie z materiałami i robocizną, może ktoś miał do czynienia z czymś takim. W sumie to nawet samochodu jeszcze nie kupiliśmy, ale tapicerka starszej już się nie podoba (oglądaliśmy samochód z bliska).

Mówię, możecie kupić Mazdę6 ze skórą. Nie, oni wolą sobie życie na siłę utrudniać
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Z tego co wiem,to standardowo obicie siedzeń w przeciętnym samochodzie (2 siedzenia i kanapa) naturalną skórą wraz z robocizną oscyluje w granicach 2000-2500 zł.A więc jeśli chodzi o taką Mazdę 5,to pewnie najtaniej wyszło by ze 3500 Jednak taka skóra trochę kosztuje,ale wiadomo że są alternatywne materiały jak skóra ekologiczna czy podrabiana alcantara A no i pamiętaj,że materiał siedzeń powinien pasować do obicia drzwi.Więc dodatkowe koszty

Komentarz

dobra thoorn wiem że nie masz znajomych
                        To aż tak dużo wiesz o thooornie? Czyżby cichy wielbiciel?

Komentarz

Nie reagowac na uzytkownika janki96. Ledwo wyrwal sie z podstawowki, juz mysli, ze wszystkie rozumy pozjadal, a starszych od siebie i bardziej doswiadczonych moze rozstawiac po katach i osadzac.

Komentarz

To siÄ™, ku*wa, chyba zdziwi

Komentarz

Janki96 - masz już ostrzeżenie za obrażanie użytkowników, wyhamuj.
                              1+1=10

Komentarz

Kamil, najlepiej będzie jak pójdziesz do tapicera i się spytasz. Będziesz miał jakiś tam pogląd na to.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X