Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Hola hola, nie karm trolla! A tak na poważnie widzę że współcześni ludzie nie potrafią żyć w zgodzie z innymi użytkownikami tego forum. Co chwilę jakieś konflikty, a ja jestem już od roku i jakoś modzi nie mają ze mną problemów Dlatego pokój bracia

Komentarz

Kamil 12 z tego co pamiętam to znajomy ojca za zrobienie wnętrza w FSO Warszawa dał 5000zł z tym że to było całe wnętrze łącznie z wykładziną, natomiast za same fotele w VW T3 ceny wachały się od +/- 4000zł do 5300zł oczywiście wszystko zależy gdzie i z wykorzystaniem jakiej jakości materiałów.

Tutaj przykład świetnego tapicera z Łodzi tylko cena już adekwatna...

Komentarz

Czyli mniej więcej tak jak myśleliśmy, ok. 5tysięcy trzeba wydać. Dzięki za odpowiedzi
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Thoorn się strasznie wymądrza wkurzające jest to.Sory że cię to dotknęło

Komentarz

Niestety w Wawie takie usługi są cholernie drogie dlatego jak ktoś sięjuż decydował to "uciekał" z tym gdzieś pod wawe wtedy ceny wyglądały tak jak podałem. W wawie za odnowienie tapicerki w Warszawie gościu krzyknął 7600 a już 50km od wawy 5000 łącznie z wykładziną więc...

Komentarz

Ja z Rudy Śląskiej więc do wawy nie będziemy się wybierać
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

No to myslę że poziom cenowy nie powinien jakoś zbytnio wykraczać poza ten pułap co Ci mniej więcej określiłem.

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                  Thoorn się strasznie wymądrza wkurzające jest to.Sory że cię to dotknęło
                  Nie, on jest normalny. To z Tobą jest problem.

Komentarz

Dobra panie Kyjgel.nadal nie udzieliłeś mi odpowiedzi na pytanie.Czyżby cię przerosło.Jest jeszcze google ale chyba za trudna jest obsługa tej wyszukiwarki dla ciebie

Komentarz

Dobra panie Kyjgel.nadal nie udzieliłeś mi odpowiedzi na pytanie.Czyżby cię przerosło.Jest jeszcze google ale chyba za trudna jest obsługa tej wyszukiwarki dla ciebie

Komentarz

Dlaczego nie napisałeś posta tylko skopiowałeś moją wypowiedź klawiatura ci się zepsuła

Komentarz

Tobie sie zepsuły znaki interpunkcyjne
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Bo widzisz drogi janki96, w języku polskim (i nie tylko...) istnieje takie coś: ? Jak postawimy to na końcu zdania, to wtedy takie zdanie jest pytaniem. Na pytanie najczęściej dostaje się odpowiedź, więc ja na Twoim miejscu bym pytał.
                            Ponadto, pisanie "Cię" , "Ci" itd z małej litery wcale nie pokazuje jak mało znaczą dla Ciebie osoby które tak określasz, lecz jest przejawem braku kultury i wychowania z Twojej strony.

Komentarz

Jest jeszcze google ale chyba za trudna jest obsługa tej wyszukiwarki dla ciebie

Moim zdanie troche dziecinne jest takie odzywanie się. Takie texty to piszą 4 klasiści w internecie.

Komentarz

Odezwał się ten który wszystkie szczeble edukacji ukończył

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X