Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Ja bycze sie juz przynajmniej 3miesiace. Jeszcze jeden mi zostal. Szczerze mowiac, mam juz troche dosc.

- Co Ty czlowieku gadasz? Wakacje Ci sie nie podobaja? Heretyk
    Jak widac schizofrenia pelna geba

Komentarz

Wakacje są ok, ale bez przesady, co za dużo to nie zdrowo... :mrgreen:

Komentarz

Jeszcze będziecie płakać...pójdziecie do pracy i dostaniecie 24 dni urlopu w roku

Komentarz

Przecież pracuję w warsztacie :mrgreen:

Btw thooorn myślisz, że dużo się jeszcze da urwać z mojego czasu? bo mi się już jeździć nie chciało i yerba przestała działac o 1szej w nocy...

Komentarz

Nie wiem, nie jezdzilem jeszcze :wink:

Komentarz

Szczerze mówiąc, to przydałoby się jednak jeszcze trochę wakacji. Jeszcze nigdy nie byłem tak zjechany na koniec szkoły, jak w tym roku. I mimo dwóch miesięcy laby nie czuję się zbyt wypoczęty. Można powiedzieć, że mentalnie czuję się gdzieś na poziomie marca/kwietnia.

Już daaaawno wyrosłem z dziecinnego myślenia (tzn. "2 miesiące szkoły, 10 wakacji"), ale myślę, że obecnie 3 miesiące, albo chociaż 2,5 miesiąca wystarczyłoby mi w zupełności. Słyszałem, że w Australii mają 4 miesiące wakacji. Tylko to znowu jednak za dużo.

Komentarz

Spoko.
                Wracając do pracy... pasowało by mi właśnie iść popracować... ale okno mi przecieka... a w warsztacie zimno jak w psiarni dziś... idę chociaż włączyć pompę coby mi z kanału wodę wybrała...

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
                  A co ja mam powiedzieć? pierwsza klasa liceum, zero znajomych nowi nauczyciele... fuck. Byle do weekendu
                  Nie ma co narzekać, mam podobnie. Niby mam w klasie czterech znajomych ale ja niesmialy jestem :mrgreen:
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Co do długości wakacji: "co za dużo to niezdrowo" ale: "od przybytku głowa nie boli" :mrgreen:

Komentarz

A ja z wyszczerzem na twarzy poszedłem dziś do szkoły Z wieloma osobami nie miałem czasu w wakacje się spotkać, i już zapomniałem, jak dobrze się je pizze jak jest się przemokniętym i ma się wokół dużo osób z którymi czas płynie szybko. Ale fakt faktem jutro mam 10 lekcji, tak na dobry początek xP

Chłopaki, potrzebuję waszej pomocy. Pewien kolega z naszego forum, taki dzieciowaty bym rzekł napisał mi, że mój nick jest żenujący i powinienem go zmienić.
                      Ponadto groził mi, że jeśli będę go prowokował, to mnie zjedzie i to ostro.
                      Nie wiem co mam zrobić, nie mogę spać, jeść, drapać się po głowie i pisać ołówkiem, bo mi się ręce trzęsą ze strachu. Boję się, że śmiejecie się z mojego nicka i że zostanę zjechany.

(:

Komentarz

A dlaczego miałbym się śmiać z twojego nicka. Jak by się uprzeć to z każdego można się śmiać, ale po co, nie lepiej żyć w pokoju? Jakiś desperat, nie słuchaj go.

Komentarz

A mój Suicune w avatarze to co? Pies?

Lej neokida, ja do Twojego nicka nic nie mam...

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                            Ja bycze sie juz przynajmniej 3miesiace. Jeszcze jeden mi zostal. Szczerze mowiac, mam juz troche dosc
                            Do roboty k***a na 13h/dzień i się nudzić przestanie
                            :mrgreen: :wink:

Komentarz

Tomak, to nie Twój nick jest żenujący, tylko mózg neokida i powinien go zmienić

A że Ci grozi? No wiesz, ja bym z tym poszedł na policję :mrgreen:

Komentarz

Nie do końca mnie zrozumieliście, to było ironicznie napisane.

(:

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X