Ale to śmieszne jest. Chłopczyk przymknął się na forum, za to pisze obraźliwe privy.
Zawsze rozbraja mnie używanie wyzwisk jak przecinków. Sam wolę tak rozmawiać/pisać tak, by osoba zrozumiała, że to ona się błaźni.
Tak, niedługo nasze jaźnie stworzą jedną całość :mrgreen:
Również uważam, że lepsze jest tzw. "filozofowanie" (nie chodzi mi o posta na pół strony, ani monolog, gdy konfrontacja jest twarzą w twarz) niż seria głupich przekleństw bez ładu i składu. Poza tym, tak jak w przypadku paganiego, dzieciak jest mocny, bo to jest internet. Jak to się mówi, kozak w necie - wymoczek w świecie.
Z tego co wiem, za obrażanie userów również poprzez PW jest warn lub ban. Dlatego w tym przypadku nie widzę innej możliwości, moi szanowni moderatorzy.
A jak to udowodniÄ…?
O nie, czyzby mody miały dostęp do naszych PW
Czy mają dostęp to nie wiem, ale user, który otrzymuje obraźliwe PW lub pogróżki, może zgłosić sprawę moderatorowi. Można skopiować treść PW lub zrobić zrzut ekranu, żeby było wiarygodniej.
Poza tym, w regulaminie jest wyraźnie napisane, nawet w pierwszym punkcie.
Zamieszczone przez ViluC36
to i tak w pewnym momencie potrafimy dojść do konsensusu .
Nie moja wina że Vilu to taka ciota że dostał od byle jakiego dresa i musiał się wypłakać na forum.
To chodź się zmierzymy kasztanie. Pozatym chwytasz się już każdego a to Ci w niczym nie pomoże. Nie raz udowodniłem tutaj że jestem 100% hetero więc co do tej cioty to troszkę się pomyliłeś. Jedynie co do Ciebie są niewiadome z powodu Twojego zainteresowania Thoornem i jego życiem prywatnym...
Komentarz