Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

janki96 - jeśli nie chcesz zakończyć swojej przygody z forum to przystopuj i to natychmiast. 3 warn = ban. Ostatnia szansa.
    A jeśli ktoś mi dostarczy skriny obraźliwych PW to to na kolejnego warna też sie kwalifikuje
    PP89 - dzięki za przypomnienie tych ankiet, poprawie se humor. :mrgreen:
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dzieciaczku,chyba czas do podstawówki Zacznij się uczyć a nie starszych od siebie "prostujesz".Robisz sobie tylko siarę.Do modów- dać gnojkowi "bananka" to mu się buźka przymknie trochę.Bo teraz zobaczył,że i tak na tym forum będzie nikim.To zaczął wojować na tym koncie.Chyba że założy drugie konto,ale tym razem z innym podejściem.Bardziej ludzkim to można mu dać szanse jak się poprawi.No i apeluję- NIE KARMCIE TROLLA

A teraz z innej petary.Tak jak już wcześniej wspominałem,byłem na zlocie pojazdów militarnych w Bornym Sulinowie.No i tam już na miejscu przejeżdżał taki fajny mały czołg Tylko za pioruny nie mogę znaleźć w necie co to za twór.A nóż może ktoś z was się orientuje Tutaj daje dwie foty:

http://img34.imageshack.us/img34/521/dsc07290r.jpg
      http://img709.imageshack.us/img709/4333/dsc07291kn.jpg

Komentarz

Tankietka TKS.

Komentarz

Wyprzedziłeś mnie Tak. Masz jeszcze jakieś foty z tego eventu?

Komentarz

Wiedziałem, że gdzieś to wcześniej widziałem, ale nie pamiętałem gdzie
            1+1=10

Komentarz

Noooo dzięki za tą nazwę.Bo ten czołg już dawno wiedziałem i mi świtał,ale nazwy za ciula No fotek to ja mam w pizdu,bo jak w takiej całej kolumnie te pojazdy jechały to strzelałem foty cały czas.Po za tym robiłem jeszcze jak szaleli tymi czołgami na torze (sam nawet jechałem dwa razy )Ale bym musiał wrzucić na jakiś album np Picasa Web.Albo foty do pliku i na jakiegoś serwa wrzucić.To kto by chciał to by download'a zrobił i heja.Tylko,że z moim netem za dużo nie zadziałam(512kb/s),ale za jakieś 2 tyg. nowa umowa na net(to będzie coś ludzkiego,chociaż na tego nie narzekam).No ale od czego jest szkoła :mrgreen: W budzie bym wrzucił w neta i tyle.Jak będę miał zrobione,to tutaj wstawię link :wink:

PS:Ogólnie z tej imprezy wróciłem z piachem w gębie i cały brudny.Bo pełno czarnego dymu z tych (nie)wielkich silników i do tego kurz.Fajnie było

Komentarz

To ja niecierpliwie czekam na link ;]

A tak w temacie czołgów, w jednej z wsi w okolicach miasta w którym mieszkam pewien pan co ma firmę zajmującą się wywozem śmieci ma t34. Wygląda to przekomicznie jak się jedzie drogą, bo na takim kawałku działki stoi w rządku kilka ciężarówek, jakiś traktor, kombajn a między nimi czołg

Czy to mogę uznać za obraźliwe?

Komentarz

Zbanowac tego gowniarza

Komentarz

Dostał już dwie ostatnie szanse. Teraz powinno się skończyć babki sranie. Według mnie kwalifikuje się już do bana.

Janki, jeśli nie dostałeś jeszcze bana, to zdefiniuj mi słowo "ciota". Wiesz w ogóle kogo nazywa się ciotą? Zakładam, że nie, więc podpowiem Ci, że na pewno nie chciałbyś być ciotą.

Komentarz

Może wyjdę na ważniaka, ale mi ten chłopczyna też nie pasi. Bądź co bądź, szacunek do starszych użytkowników, tych z dłuższym stażem na Forum i jakimiś tam zasługami powinien być, zresztą jak do każdego innego usera. Chamstwa nie znoszę, i nie lubię tego typu ludzi w towarzystwie. Możemy się nie zgadzać w poglądach, ale "prywatne wycieczki" do kogoś to przegięcie.

Komentarz

Kariera JISAWa

Długo oczekiwany i w końcu zakończony trwa 7min. i 42sek. myślę ,że ci się spodoba, starałem się dobrać tak klimat by można było myślami się cofnąć w czasie, no i zarazem dotychczasowe osiągnięcia, taki "retrospekcyjny" klimat.
                        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Pomysl z Integra na Trial Mountain wziales z filmu o historii GT :wink:

Komentarz

Wy tu widzę walki toczycie (nie wiem o co ale pewnie nadrobie) a tymczasem 5dni z wami mnie nie było.

Czas ten spędziłem w szpitalu na kardiologii. Wyrok:zapalenie mięśnia sercowego. Leki i 2tygi zero wysiłku,alkocholu i czegokolwiek innego.

Byliście blisko :> ale tak łatwo mnie nie uciszycie xD

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Wy tu widzę walki toczycie (nie wiem o co ale pewnie nadrobie) a tymczasem 5dni z wami mnie nie było.

Czas ten spędziłem w szpitalu na kardiologii. Wyrok:zapalenie mięśnia sercowego. Leki i 2tygi zero wysiłku,alkocholu i czegokolwiek innego.

Byliście blisko :> ale tak łatwo mnie nie uciszycie xD
                              Wracaj szybko do zdrowia chłopie. Bo jak będzie w niedalekiej przyszłości meeting forumowiczów to "bez Dreada nie piję" :mrgreen:

Komentarz

Nie moge xD

http://www.joemonster.org/art/15008/Por ... e_konkursu
                                Ten i wiele innych...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X