Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez kyjgel
    ja tam mam raczej do emeryturki pracę, szef to mój kolega, no chyba że zrobię jakiś "przeszczał" :mrgreen:. Więcej siedzę przy kompie i jeżdżę w terenie, ale nie jest źle.
    A furkę mam konkretną Mianowicie Mercedes 307D '83 rocznik, po remonice "jak ze Sztutgartu" :mrgreen:
    To ładnie się ustawiłeś nie powiem
    Mi jak dobrze pójdzie to załapię się na robotę w "mini kasynie" (automaty) ogólnie będę siedział w lokalu oglądał kablówkę,grał na lapku no i pilnował itp.itd. czasem się piwko komuś naleje.
    Mam nadzieje że wypali

PS:
    Lukas dobry masz ten podpis bez kitu. Czasem jak czytam posty to zawieszę oko i jak debil oglądam 15razy tę samą sekwencję. Zupełnie tak jak za następnym razem miałoby coś innego się wydarzyć

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      Mi jak dobrze pójdzie to załapię się na robotę w "mini kasynie" (automaty) ogólnie będę siedział w lokalu oglądał kablówkę,grał na lapku no i pilnował itp.itd. czasem się piwko komuś naleje.
      Mam nadzieje że wypali
      No to powodzenia

Zamieszczone przez Dreadlock89
      Czasem jak czytam posty to zawieszę oko i jak debil oglądam 15razy tę samą sekwencję.
      No to chyba wszyscy jesteśmy debilami Też tak czasem mam :mrgreen:

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=L0SD96FTDd0&translated=1

Kurde, przeszłość mi się przypomniała.. :mrgreen:

Komentarz

Który z modów jest na tyle bezczelny że usunął mojego posta co ? Który chce wpierdul ? Pytam który ?! :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
            Który z modów jest na tyle bezczelny że usunął mojego posta co ? Który chce wpierdul ? Pytam który ?! :mrgreen:
            Przecież nie moge usuwac postów administratorów i innych naduserów... :mrgreen:
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ty się już nie podlizuj tylko zobacz czyja to sprawka... :mrgreen:

Eeee... Kufa... Witek... Masz wpierdul... :mrgreen:

Komentarz

Wszystkich byś tylko bił i bił...

I zostaw mi mojego Wiktora, Ty jeden, Ty... :mrgreen:

Biesio...japie*dole, zobacz jaka ładna wypowiedź:

Który z modów jest na tyle bezczelny że usunął mojego posta co ?
                Który chce wpierdul ? Pytam który ?! :mrgreen:
                Eeee... Kufa... Witek... Masz wpierdul... :mrgreen:
                Ja pieprzę... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Percepcja mojej mentalności nie obliguję mnie do dalszej konwersacji z Tobą...

Komentarz

Jak myślicie co mogło się stać z moim PSP, gdy je włączę muszę ustawić godzinę datę itp. i po chwili się zawiesza i wyłącza i nie da się włączyć w ogóle dioda POWER się nie zaświeca, dopiero jak chwile poleży konsolka to mogę to zrobić ponownie (PSP jest cały czas podpięte pod ładowarkę, nie ma w środku baterii).
                    Dodam jeszcze, że jest jakiś problem z bateria bo gdy przełożę ją do innego PSP to się nie włączy a gdy ładuję tą baterie to cały czas jest jedna kreseczka naładowana...

Komentarz

Prawdopodobnie styki od ładowarki ci nie kontaktują. Spróbuj użyć innej :wink:
                      ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Ładowarka sprawdzona na innym PSP, wszystko działa poprawnie.

Komentarz

Zamieszczone przez frutek05941
                          Jak myślicie co mogło się stać z moim PSP, gdy je włączę muszę ustawić godzinę datę itp. i po chwili się zawiesza i wyłącza i nie da się włączyć w ogóle dioda POWER się nie zaświeca, dopiero jak chwile poleży konsolka to mogę to zrobić ponownie (PSP jest cały czas podpięte pod ładowarkę, nie ma w środku baterii).
                          Dodam jeszcze, że jest jakiś problem z bateria bo gdy przełożę ją do innego PSP to się nie włączy a gdy ładuję tą baterie to cały czas jest jedna kreseczka naładowana...
                          To może przeczyść tam gdzie wkładasz baterię u mnie pomogło :wink:
                          GT jest bogiem
                          Escudo nałogiem
                          Tunning zabawą a
                          S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Ale śniegu na*****.

Komentarz

U mnie to masakra, a jutro mam wycieczkę szkolną do Oświęcimia.

Komentarz

No w Koninie, jak zawsze - inaczej niż wszędzie... tutaj nawet śnieg nigdy nie pada. Ale nie powiem, wieje porządnie.
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X