Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Nawidziałem to samo co naoglądałem ,tyle ,że w nieco gorszej stylistycznej formie.

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Nawidziałem-nowe słowo?
    Dla Mozilli Firefox'a na pewno czy Opery.

Może słowotwórcą jestem
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Bralczyk i Miodek wymiękają.

Komentarz

No i nowy avatarek

Komentarz

Słitaśny

Komentarz

Starałem się :wink:

Moja stronka
            Obecnie szukam osoby który by spełniała warunki danego terminu ,żeby serwer był już postawiony, obecnie to nie ma nikogo kto by założył [oczywiście ze stałym zewn. IP] i jest problem, w ten weekend będzie Event 4 "Junior STD Cup" i tak w sumie to może ktoś z was jeszcze jest w posiadaniu gierki. Były 3 osoby, które jeszcze miały czas na zakładanie serwa a teraz to obecnie na GG są niedostępni i cisza, szukam osoby:
            - pewnej ,która daje gwarancje ,że ten serwer będzie widoczny
            - punktualność [może być nawet z 5-10 min. przyspieszeniem dla pewności]
            - no i oczywiście posiadanie tej gry "Big Scale Racing"

Mało to jeszcze Movie Maker mi się rozkraczył i nie chce w ogóle ładować filmów, szukam Sony Vegasa Pro 9 ,ale coś ciężko, ściągam jeszcze Ulead Video Studio 11 PLUS z peba i zobaczymy co z tego będzie.

Miałem kiedyś takiego Vegasa z katz.cd który jakby od razu bez instalacji odpalał program ,tj. "gotowiec" i nie mogę tego znaleźć, szukałem na tamtej stronie ,ale też zapadł się pod ziemię.

Komentarz

Jakie auto polecacie do 13yÅ› dla mamy ;D najlepiej w dieslu

Komentarz

Zamieszczone przez Jonasz
                toyota Corolla E11 hatchback. Moja ma takie ale w benzynie i nie zamieniłaby na nic innego. Nic się praktycznie nie dzieje, a Totoyowskie diesle dopiero są niezniszczalne.

Komentarz

Polecam takie za 11 tys, żeby było za co ogarnąć samochód.

Komentarz

Ja bym kupił na nasze ceny paliwowe Daihatsu Sherao ,albo Mirę z 1998r. wersji dieslowej oczywiście.

Komentarz

Więc tak max to tak 18tyś, ogolnie mamie podoba sie Alfa 147 z tego co czytam to ludzie zadowoleni ale oczywiscie tata na nie bo to alfa , Pokazałem mamie corolle za bardzo jej się nie spodobało, ale myślę ze da się na mówić jakieś inne propozycje?

Komentarz

1. Zastanowiłbym się jeszcze raz czy napewno potrzebny jest diesel
                        2. Przemyślałbym ponownie sprawe diesla
                        3. Rozważyłbym poszukanie bezyniaka
                        4. :mrgreen:

No dobra, ale tak serio to coś z toyoty, mazdy lub grupy vag, a co to już zalezy czy auto ma być pojemne, małe, 5-drzwiowe itp. bo w swojej ofercie mają tego od cholery

Komentarz

Więc tak max to tak 18tyś, ogolnie mamie podoba sie Alfa 147 z tego co czytam to ludzie zadowoleni ale oczywiscie tata na nie bo to alfa , Pokazałem mamie corolle za bardzo jej się nie spodobało, ale myślę ze da się na mówić jakieś inne propozycje?
                          VW Polo 6N-7N. Co do Alfy Silniki JTD są trwałe ale reszta to inna para kaloszy. Myślałem o innych japońcach. mazda 323...Diesle są marnej jakości. Nissan Almera...nie mam pojęcia. Honda? Wiadomo, nie ma nic. Daihatsu? Ciężko, naprawdę ciężko z częściami. Europa...Oplowski DTH odpada. Audi? Może, choć w większości będą to zajeżdżone egzemplarze z niewiadomą przeszłością. BMW E36 Compakt? Nie (Choć uwielbiam BMW.) Ewentualnie C klasa z ogromnym przebiegiem lub A Klasa.Z koreanskich polecam Kia Rio II. Przyjemne autko, solidnie wykonane, w raportach niezawodności na wyższych miejscach, jednak za dobry egzemplarz ze 110 konnym silnikiem (mała rakieta) trzeba wyłożyć minimum 15 kafli.

Komentarz

Jeśli chodzi o Alfe to diesle są dobre tylko zawieszenie delikatne i sztywne. A może Peugeot 406? A jeszcze co do A klasy to nie polecam... Znajomego matula jeździ tym i co chwile coś się dzieje a części wiadomo najtańsze nie są.

Komentarz

Jeszcze przypomniało mi się o Renault Clio || oraz Peugeot 206.

Komentarz

Mercedes W124 300TD. Dzisiaj jeszcze wyrwiesz w Niemczech zadbany egzemplarz, a za kilka lat Twoja mama będzie z klasycznym Mercedesem robiła prawdziwy szał na ulicy. Kobieta powinna mieć klasę - posiadanie 206, Polo, czy Micry wcale na klasę nie wskazuje.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X