Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Na szczescie ja mam na uczelnie niecale 5min, a wyklady na 10 i pozniej. 2-3 bloki (90min jeden) i na chate.

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
      http://wilku333.deviantart.com/favourites/#/d211juy
      lub
      http://willasss.deviantart.com/art/Clic ... -122684362

Click-a-square Game

Polecam ,zasada jest taka...

Pojawia się kolorowy kwadracik i klikacie w niego czym dalej tym trudniej bo się pojawia ich więcej i szybciej ,mnie się udało zgromadzić 899 punktów i jestem jak na razie rekordzistą świata w tej grze ktoś lepszy będzie?

Poprzedni rekord należał do hq4777 który uzbierał 707 punktów.
      652... Ale pobije cie!
      1+1=10

Komentarz

hehe a tak z innej beczki nie mogę wyłączyć komputera :mrgreen: klikam start wyłącz komputer i się nie wyświetla dalsza część mieliście kiedyś coś takiego?

Komentarz

Panowie, tak się teraz zastanawiam... czy to tylko moja obserwacja, że ceny PS3 idą do góry?
          Jak wiadomo, po premierze GT5 najpewniej nabywam Slima - gdy ostatnio byłem w Saturnie, na wyjście z nowym Slimem 120GB wystarczyło 1000zł, a teraz, gdy oglądam alledrogo, najtańsze egzemplarze "bez gwarancji, używane 30 minut" chodzą po 970-1000, o nówkach sklepowych nie wspominam - >1100zł.
          PS3 drożeje, czy chwilowe wahanie rynku na allegro?

Komentarz

http://demotywatory.pl/2140051/Moze-pro ... nie-sa-one

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
            Za szyjke mocno chwyć i napij się!
            Jabol punk!

Komentarz

"nie umiem załatwić sobie normalnych narkotyków"
              narancs alternativa

Komentarz

Jak głupie niech giną. Największą kasę trzepie się na największych debilach... Chcesz się wyluzować palnij browca włącz nute z przesłaniem i kontempluj nad sensem bytu albo tragizmem otaczającego Cię wyścigu szczurów przynajmniej nie wylądujesz po tym w szpitalu i przez miesiąc nie będziesz roślinką. Moja mama pracuje w szpitalu psychiatrycznym na detoksie i przywieźli chłopaka 20lat student jak się później okazało bardzo kulturalny i dobrze wychowany nachapał się tego szajsu na jakiejś imprezie poczym wpadł w taką psychoze że dosłownie gryzł materac i zrywał obrazy ze ścian bo głosy mu tak kazały. Przypieli go pasami i faszerowali lekami na "czyszczenie" niestety nic nie pomagało bo niewiadomo było jakie toksyny zgromadziły się w organiźmie więc podawano następny specyfik, obserwacja tak w kółko. Po tej drogiej kuracji z gościa zrobiła się roślinka... Leżał i gapił się zero jakich kolwiek oznak życia oprócz oddychania. Gdy to go odpuściło przewieźli go na badania do normalnego szpitala po kompleksowych badaniach ujawniły się problemy z nerkami, wątrobą i rytmem serca. Wniosek każdy wyciągnie sam piszę to tylko dlatego żebyście byli świadomi czym to grozi.

Komentarz

chopy mam sprawe!

Chodzi o program Ivona!
                  Zainstalowałem sobie na laptopie i nic nie czyta to co napiszę
                  Normalnie na XP od razu wszystko gada ale na Viście nic no nie wiem co z tym zrobić.
                  Może coś polecicie lub się z tym spotkaliście?
                  Ostatnio miałem parę pomysłów do których przydała by mi się ta Ivonka.

Pomocy^^

Komentarz

Sadzić, palić, zalegalizować. Od Marysi jeszcze niekt nie umarł od przedawkowania. Po prostu nie da się. A taki alkohol albo fajki przyjęly się w naszym społeczeństwie i w wiadomościach nie słyszymy ile rocznie ludzi zapiło się na śmierć albo umarło na raka od palenia fajek. A gdy złapią jakiegoś łepka który miał 0,05g baki przy Sobie to komenda na stronie od razu trąbi skuteczność walki z narkotykami, a synek ma nasrane w papierach i jest skreślony w społeczeństwie, przecież nikt nie przyjmie dilera/ćpuna. W takiej Holandii jest najmniejszy odsetek ludzi palących (nie licząc zielonych turystów) i co? A to że tak jak z prochibicją w USA było, czyli na zakazanym zyskuje tylko mafia która zajmuje się obrotem i dystrybujcją. Otwarliby Coffie Shop'y, opodatkowaliby Marysię i tak ładnie Państwo zarabia, a my bezstresowo możemy sobie zapalić blanta nie narażając się na nieprzyjemności.

Komentarz

Niestety, zyjemy w panstwie klerykalnym, gdzie znaczna wiekszosc w Parlamencie ma prawica. Tu nie da sie zyc na przyzwoitym, zachodnim poziomie.

A co myslicie o panu Palikocie? Wczoraj rzucil pare ideowych hasel. Mimo, ze mam go za troche takiego bufona, ktory uwielbia sie pokazywac, robic ze wszystkiego afery, ma facet troche racji. Za to Kalisz pojechal po bandzie

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                        Niestety, zyjemy w panstwie klerykalnym, gdzie znaczna wiekszosc w Parlamencie ma prawica. Tu nie da sie zyc na przyzwoitym, zachodnim poziomie.
                        Zalegalizujmy też:
                        - aborcjÄ™
                        - eutanazjÄ™
                        - zwiÄ…zki homoseksualne, wraz z adopcjÄ… i prawem do wychowania
                        - rozległe prawa dziecka, wraz z ograniczeniem władzy rodzicielskiej
                        - handel i używanie broni ostrej
                        - narkotyki, we wszelkiej formie i postaci
                        - wolny seks
                        - kontakty płciowe z nieletnimi
                        - otwarte granice na wszelkich imigrantów, zwłaszcza z krajów Islamu
                        - ograniczenie wyznawania wiary i wartości chrześcijańskich
                        - rozległe finanse poświęcone na pomoc społeczną dla bezrobotnych, imigrantów i innych życiowych nieudaczników, utrzymywanych z budżetu normalnych rodzin

I będzie ślicznie, bo w końcu skoro nic nie jest zabronione, to nikt nie będzie łamał prawa! Będziem żyli na "przyzwoitym, zachodnim poziomie"! Peace & Love, Bro's And Sis's!

Komentarz

Beleg, nie popadajmy znowu w skrajności :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                            Zamieszczone przez thooorn
                            Zalegalizujmy też:
                            - aborcjÄ™
                            - eutanazjÄ™
                            - zwiÄ…zki homoseksualne, wraz z adopcjÄ… i prawem do wychowania
                            - rozległe prawa dziecka, wraz z ograniczeniem władzy rodzicielskiej
                            - handel i używanie broni ostrej
                            - narkotyki, we wszelkiej formie i postaci
                            - wolny seks
                            - kontakty płciowe z nieletnimi
                            - otwarte granice na wszelkich imigrantów, zwłaszcza z krajów Islamu
                            - ograniczenie wyznawania wiary i wartości chrześcijańskich
                            - rozległe finanse poświęcone na pomoc społeczną dla bezrobotnych, imigrantów i innych życiowych nieudaczników, utrzymywanych z budżetu normalnych rodzin

I będzie ślicznie, bo w końcu skoro nic nie jest zabronione, to nikt nie będzie łamał prawa! Będziem żyli na "przyzwoitym, zachodnim poziomie"! Peace & Love, Bro's And Sis's!
                            Co do tego masz rację. Lewica sucks. Zobaczcie sobie co sie dzieje we Francji. Ten kraj już praktycznie nie istnieje. Zamieszki na ulicach to codzienność, teraz nam UE próbuje wcisnąć imigrantów którzy tylko potrafią życ z socjalu i robić dzieci. Trochę pomieszkiwałem w starych krajach UE i wiem jak to wygląda na codzień. Polityczna poprawność to absurd.
                            Ale co do dragów. One były, są i będą, a dopalacze są dużo gorszym świństwem niż naturalna Marihuana.

Komentarz

Co do prowadzonego tematu.Czesi mają z legalizowane posiadanie narkotyków i problem z głowy.A u nasTo powiem tylko tyle,że chciałbym kiedyś wyjechać poza Polskę na stałe.Bo tutaj to żyć godnie na pewno się nie da Jeszcze pare lat i ta cała Unia Europejska wszystkim bokami powychodzi Poczekajmy jak ta świetna waluta do nas przyjdzie,to nie będzie tutaj nawet co zbierać.Jeszcze jakby zarobki zrównali z zachodnimi,to można by to przełknąć...

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                                Co do prowadzonego tematu.To powiem tylko tyle,że chciałbym kiedyś wyjechać poza Polskę na stałe.Bo tutaj to żyć godnie na pewno się nie da Jeszcze pare lat i ta cała Unia Europejska wszystkim bokami powychodzi Poczekajmy jak ta świetna waluta do nas przyjdzie,to nie będzie tutaj nawet co zbierać...
                                Polecam jakiś kraj spoza UE. Tam też jest syf, innego gatunku moze ale też syf. Mimo wszystko powiem Ci ze chleb we własnym domu smakuje najlepiej. Każdy Ci to powie kto żył trochę w innych krajach. Tam zawsze będziesz obcy, z bagażem stereotypów.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X