Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

U mnie prędkość wiatru przekracza delikatnie miliard kilometrów na godzine... i troszke śniegu spadło, ale tylko ciupke To sa mazury taaa...
    http://mwiszniewski.carbonmade.com/
    http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Jak już nie ma o czym gadać...zawsze można o pogodzie. :mrgreen:

W Poznaniu spokojnie - Trochę wieje, trochę pada. Ale i tak jest dużo lepiej niż to zapowiadał pan Kret.

Mieliśmy dzisiaj se skorzystać z wolnego dnia i gdzieś powychodzić razem...ale zimno jest, więc wszyscy grzeją dupy w domach, nad książką od Ekonomiki. Cóż...

Wiecie co? Doszedłem do wniosku, że wolny dzień (w liczbie 1) w ciągu pracującego tygodnia...jest po prostu do dupy. Albo tydzień wolny...albo tydzień zapierdalu, bo co komu po jednym dniu? Chyba tylko to, że pospać do 12 mogłem.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
        Chyba tylko to, że pospać do 12 mogłem.

U mnie spory wiatr,szaro,buro i pada. Ale śniegu nie widać :wink:

Komentarz

No tak, ale...

+ wyspany pierwszy raz w tym roku szkolnym
          - mniej czasu na naukę na jutro

Pomijając już fakt, że cały czas okiem zerkam na komputer... :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
            + wyspany pierwszy raz w tym roku szkolnym
            Wiem jak jest. Ja prawie 12lat wstawałem o 6rano do szkoły. I jak miałem raz w tygodniu na 9 i mogłem pospać do 7 to da pieprzona godzinka była dla mnie czymś wielkim.
            Spałem tylko godzinę dłużej ale wstawałem jak nowo narodzony
            Teraz zwlekam się 10-11 i straszna dętka.
            Zamieszczone przez Lukas
            - mniej czasu na naukę na jutro
            Tym nigdy się nie martwiłem bo (no niema się czym chwalić) nigdy się nie uczyłem. A zawsze kiedy sobie obiecałem że się pouczę to zwlekałem z godziny na godzinę "a obejrzę ten film i się pouczę"/"jeszcze coś zjem"/"chwilę odpocznę" do momentu aż stwierdzałem: "dobra ch.j tam damy radę"
            Zamieszczone przez Lukas
            Pomijając już fakt, że cały czas okiem zerkam na komputer... :mrgreen:
            Norma

Komentarz

U mnie w Toruniu wiatr wieje jak głupi co chwile pada i zimno, też mam dzień wolny to trochę się pouczyłem a teraz pogram w GT :wink:
              GT jest bogiem
              Escudo nałogiem
              Tunning zabawą a
              S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Wiem jak jest. Ja prawie 12lat wstawałem o 6rano do szkoły. I jak miałem raz w tygodniu na 9 i mogłem pospać do 7 to da pieprzona godzinka była dla mnie czymś wielkim.
                Spałem tylko godzinę dłużej ale wstawałem jak nowo narodzony
                Skąd ja to znam

Też już dziesiąty rok mam pobudki o 6.30 :wink: Na początku tego roku wstawałem o 6.00, ale po przeprowadzce do nowej szkoły (pierwsza to był jednak zły wybór...) znowu wstaję (a raczej jestem budzony) o 6.30. Pół godziny różnicy, a i tak ją odczuwam. O 6.30 jestem nieprzytomny, a o szóstej po prostu martwy.

I tak samo, jak jest na 9, to od razu lepiej :wink: A najlepiej, jak na trzecią lekcję (trzy razy w tygodniu mamy dwie pierwsze lekcje tego samego przedmiotu).

Tym nigdy się nie martwiłem bo (no niema się czym chwalić) nigdy się nie uczyłem.
                W Technikum też tak jechałeś? :mrgreen:

A zawsze kiedy sobie obiecałem że się pouczę to zwlekałem z godziny na godzinę "a obejrzę ten film i się pouczę"/"jeszcze coś zjem"/"chwilę odpocznę" do momentu aż stwierdzałem: "dobra ch.j tam damy radę"
                Dokładnie Nawet ostatnio widziałem taki demotywator :wink:

Ale ogólnie Lukas ma rację. Jeden dzień przerwy pozwala się wyspać, ale oprócz tego to nic.

Też tak macie, że jak musicie wstać o 6.00 to moglibyście spać do 12, a jak możecie spać do 12, to wstajecie np. o siódmej?

Komentarz

Ta. Demot nawet taki był Drugi to był coś w stylu "Paradoks spania - budzisz się bardziej zmęczony niż kładłeś" czy jakoś tak :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                    Ta. Demot nawet taki był Drugi to był coś w stylu "Paradoks spania - budzisz się bardziej zmęczony niż kładłeś" czy jakoś tak :mrgreen:
                    Tak, były dwa paradoksy spania.

Ale to się sprawdza w realu. Ogólnie w weekendy jestem na nogach najpóźniej o ósmej, dzisiaj tylko pociągnąłem do dziesiątej. Z kolei jak byłem w Irlandii, to kładąc się o 12 w nocy, wstawałem o 12 w południe :mrgreen: Ale tak to jak jest wolne, to wstaję wcześnie. Po prostu jestem wtedy wyspany.

A paradoks z większym zmęczeniem po obudzeniu też dotyczy na pewno każdego z nas.

Komentarz

http://demotywatory.pl/261448/System-dwugodzinny :mrgreen:

Ja dzisiaj tylko spałem, obejrzałem z koleżanką nowego hałsa, no i zmokłem.

Co do spania... ja wychodze z założenia, że gdy sie wstaje o 6.30 to NIE DA się wyspac. Obojętnie czy pójde spac o 1 czy o 22, śniadanie i tak jem z zamkniętymi oczami. :mrgreen:
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                        Też tak macie, że jak musicie wstać o 6.00 to moglibyście spać do 12, a jak możecie spać do 12, to wstajecie np. o siódmej?
                        Dokładnie. Dzisiaj tak miałem, obudziłem się około 7 i leżałem z godzinkę bo nie dałem rady zasnąć i w końcu wstałem z łóżka.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                          Tym nigdy się nie martwiłem bo (no niema się czym chwalić) nigdy się nie uczyłem.
                          W Technikum też tak jechałeś? :mrgreen:
                          Całe gimnazjum i Technikum Elektroniczne Zawsze wystarczały mi (mimo wygłupów i gadania na lekcji) informacje przyswojone podczas zajęć.

A zawsze kiedy sobie obiecałem że się pouczę to zwlekałem z godziny na godzinę "a obejrzę ten film i się pouczę"/"jeszcze coś zjem"/"chwilę odpocznę" do momentu aż stwierdzałem: "dobra ch.j tam damy radę"
                          Zamieszczone przez Toyo
                          Dokładnie Nawet ostatnio widziałem taki demotywator :wink:
                          Demotywator może i jest ale sytuacja wyjęta z mojego życia. Czasem nawet odważnie wyjmowałem zeszyt i wmawiałem sobie (oszukiwałem sam siebie) że na bank się naucze ale i tak zeszyt wieczorem lądował na parapecie a z niego do plecaka.

Komentarz

informacje przyswojone podczas zajęć.
                            Też tak mam z wszystkim, prócz matmy.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                              Też tak mam z wszystkim, prócz matmy.
                              Przecież wiadomo że matma to świętość :mrgreen:
                              Czasem nawet odważnie wyjmowałem zeszyt i wmawiałem sobie (oszukiwałem sam siebie) że na bank się naucze ale i tak zeszyt wieczorem lądował na parapecie a z niego do plecaka.
                              Czyli jest nas wielu :mrgreen:
                              Tylko ja rano zawsze jestem wkur***ny sam na siebie że zamiast się uczyć to się opierdalałem

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                              Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                              Jabol punk!

Komentarz

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X