Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Wiadomo powiedzenie bardzo mądre "Wszędzie dobrze,ale w domu najlepiej".Ale jak na to wszystko się patrzy :
    -życie codzienne
    -wiek emerytalny 65 lat (Przecież to jest absurd)
    -marne wynagrodzenia
    -wysokie ceny produktów (brawo dla Tuska)
    Po prostu odrzuca człowieka jak się patrzy.A na dodatek dookoła propaganda sukcesu Śmieszne- harówka przez całe życie na utrzymanie rządu (darmozjadów)=(dług publiczny rośnie cały czas),a na koniec kilka lat życia (średnio do 75 lat max każdy dożyje) tylko po to by całą emeryturę wydać na leki i patrzeć czy starczy do końca miesiąca

Przykład- w te wakacje byłem w Norwegii.No i co 85 % turystów to emeryci z Niemiec w nowiutkich kamperach (Co prawda większość to były pojazdy z wypożyczalni niemieckich co sugerowały napisy i naklejki.Ale część na pewno była na własność tychże dziadków).U nas większość emerytów nie stać pojechać na wycieczkę do Częstochowy.A niemiec po przejściu na emeryturkę radośnie zwiedza cały świat.Jakieś wnioski

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
      Wiadomo powiedzenie bardzo mądre "Wszędzie dobrze,ale w domu najlepiej".Ale jak na to wszystko się patrzy :
      -życie codzienne
      -wiek emerytalny 65 lat (Przecież to jest absurd)
      -marne wynagrodzenia
      -wysokie ceny produktów (brawo dla Tuska)
      Po prostu odrzuca człowieka jak się patrzy.A na dodatek dookoła propaganda sukcesu Śmieszne- harówka przez całe życie na utrzymanie rządu (darmozjadów)=(dług publiczny rośnie cały czas),a na koniec kilka lat życia (średnio do 75 lat max każdy dożyje) tylko po to by całą emeryturę wydać na leki i patrzeć czy starczy do końca miesiąca

Przykład- w te wakacje byłem w Norwegii.No i co 85 % turystów to emeryci z Niemiec w nowiutkich kamperach (Co prawda większość to były pojazdy z wypożyczalni niemieckich co sugerowały napisy i naklejki.Ale część na pewno była na własność tychże dziadków).U nas większość emerytów nie stać pojechać na wycieczkę do Częstochowy.A niemiec po przejściu na emeryturkę radośnie zwiedza cały świat.Jakieś wnioski
      Wniosek jest taki ze w Niemczech było tak do końca lat 90, potem zaczyna się robić nieciekawie.

Komentarz

A ja się karnąłem na 7min. w kartingach [200ccm] dostałem od pracowników karnet 7-minutowy, chyba za to ,że lubię przychodzić tam od roku ponad

Już myślałem ,że mój czas będzie dużo gorszy, a tu nie tak źle mimo to ,że szybkiej grupie byłem, FL miałem 4 z 6 i nie jeździłem 10 lat.

Super frajda ,polecam tym co jeszcze nie jeździli.
        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Co do legalizacji broni:
          http://www.wykop.pl/link/486275/krwawa- ... nt-3067803

Komentarz

W polsce:
            - sprzedawca 15 lat więzienia za ciężki uszczerbek na zdrowiu wobec drugiego człowieka
            - napastnik dostałby jeszcze odszkodowanie

Ale tak serio jak broń miała by być z legalizowana w polsce.To powinno być tak,że człowiek ubiegający się o pozwolenie na broń.Przechodził by testy psychologiczne i sprawnościowe.No i oczywiście badania lekarskie.Jeśli takowy obywatel byłby odpowiednio przygotowany to takowe pozwolenie by dostał.A nie jak w USA,że pierwszy lepszy z ulicy wchodzi i kupuje klamkę na dowód osobisty.Chyba,że coś się zmieniło w ich prawie...

Komentarz

Ależ tak jest w Polsce. Można posiadać legalnie broń, lecz droga do tego jest długa i kosztowna.
              Broń myśliwych często jest bardzo bliska typowej broni snajperskiej- mimo że teoretycznie nie wolno strzelać do zwierząt na polowaniach z odległości mniejszej niż bodajże 100 metrów, to dobrzy myśliwi i z 200-300 metrów byli by w stanie zdjąć człowieka.
              A skomplikowanie drogi do broni- i kosztów- powoduje, że mnóstwo jest broni nielegalnej w Polsce. Tak naprawdę gdybym pewnego dnia postanowił zabić kogoś, znalezienie i kupno broni było by kwestią tygodnia-dwóch.

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
                Ależ tak jest w Polsce. Można posiadać legalnie broń, lecz droga do tego jest długa i kosztowna.
                Broń myśliwych często jest bardzo bliska typowej broni snajperskiej- mimo że teoretycznie nie wolno strzelać do zwierząt na polowaniach z odległości mniejszej niż bodajże 100 metrów, to dobrzy myśliwi i z 200-300 metrów byli by w stanie zdjąć człowieka.
                A skomplikowanie drogi do broni- i kosztów- powoduje, że mnóstwo jest broni nielegalnej w Polsce. Tak naprawdę gdybym pewnego dnia postanowił zabić kogoś, znalezienie i kupno broni było by kwestią tygodnia-dwóch.
                Dokładnie. Bandyta nie kupi legalnie w sklepie z bronią gnata, tylko pójdzie do ruskich i nabędzie kałacha z wiadrem naboi. Co do USA. Tam łatwiej jest kupić broń niż alkohol. Masz 18 lat i kasę, kupisz bez problemu shootgun'a, żeby kupić sobie piwo musisz mieć ukończone 21. To jest chore.
                ,

Komentarz

Dporwałem PSP with GT. Czułem że tak będzie...wczoraj od 14 do dziś 5rano... palce bolą oczy szczypią psp płacze. Ale fajnie jest, jeśli branie psp do klopa tylko po to żeby przejechać się po Suzuce podczas zrzucania klocka jest chore to owszem. I am sick but I like this.

Sesji ciÄ…g dalszy.

Komentarz

dodaj jakieÅ› czasy w GTPSP jakieÅ› punkty z driftu :wink:

Komentarz

Najlepszego dla kolegi serwera. Teraz dawć pasek przez kolano i lejemy. To juz 18 lol

Komentarz

Sto lat, drogi Serverku!

Komentarz

Bedzie sie w weekend dzialo :mrgreen:

Komentarz

Hepi
                            1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                              dodaj jakieÅ› czasy w GTPSP jakieÅ› punkty z driftu :wink:
                              Nie bawiÄ™ siÄ™ w drift na psp bo wkurza mnie brak analogowego gazu ;/

PS:100lat serv!

Komentarz

Najlepszego Serwer! .

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X