Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

O pierwsze 2 pujdę do Kościoła i dam na tacę. 3-część kosztów dojazdu i ewentualnej chociażby przejażdżki w miarę możliwości pokryje.

Przy tym silniku i osiągach zapewne Nsx czyni wir w baku. Ale zmarnować taką okazję? Już zaczynam odkładać każde 2zł z piwa :]

Btw.z innej beczki:
    Mieszka ktoś w okolicach Płocka? 31 odbędzie się koncert Ostrego. Planuje się wybrać, może ktoś też rusza?

Komentarz

Dread, damy radę jakoś. Coś się wykombinuje.

a tak swoją drogą, to studio co film o NSX zrobiło- format67- ma na youtubie filmy też o innych autach. Nie tak dobre jak o Hondzie, ale warte przejrzenia

Komentarz

Tomak-byłoby super.

Wiem,conieco w wolnym czasie przejrzałem. Interesujące ale dość schematyczne,mimo wszystko przyjemnie się ogląda. Po 2 czy 3 lekko mnie znurzyło,zapewne dlatego że żaden nie był w stanie zatrzeć wrażenia po Nsxie.

Jeśli masz ochotę wpisz na Yt- Nsx gone wild. Krótkie klipy zapowiadające chyba jakiś większy projekt. Wart uwagi jest szczególnie filmik prezentujący odgłosy silników. (4czy5minut chyba). Dałbym bezpośredni link ale korzystam w chwili obecnej z telefonu a jestem zbyt leniwy by się zabawiać w kopiowanie. Czemu polecam? Dobra jakość dźwięku i obrazu a do tego przedstawione kilka wersi począwszy od seryjnych po mniej lub bardziej tuningowane. Słuchanie tego i jednoczesna obserwacja obrotomierza sprawia dziką radość i uruchamia wyobraźnię xd

Komentarz

Wątek o awatarach został zamknięty więc posta zamieszczam tutaj:

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Jeśli sądzisz że jestem nastawiony do Ciebie negatywnie to się mylisz ale uprzedzam że stajesz się irytujący.
          A nie irytował cię wcześniej,gdy w ciągu jednego dnia zakładał kilka osobnych tematów by zadać bezsensowne pytania i nabić parę kolejnych postów do swojego licznika A gdy zadawał jakieś głupie pytania na PW Te pytania wyglądały mi na ankietę,ale z biegiem czasu okazuje się iż ankieterem on nie jest. Możliwe,że ciebie nie dopadł ten syndrom

"KUBANKU"- podsunę ci pomysł na kolejny temat.Może byś tak założył topic "Kto ma najszybszego neta" Bo po twojej sygnaturze widzę,że jesteś szczęśliwy.Biedni rodzice wykupili ci internet 7 mb/s z Toya sp.z.o.o,abyś mógł nabijać więcej postów w krótszym czasie...

Komentarz

Temat o necie jest.

Odnośnie pozostałości. Nie poświęcam każdemu równej uwagi,dodatkowo moja obecność na forum ostatnimi czasy jest dość cherlawa. Więc nie analizowałem każdego wątku po kolei. To zadanie modów. Na pw mnie nie nękał. Ale jeśli już ktoś wpadnie w oko to niema lekko.
            Btw.o ilę nasze forumowe SS go nie dopadło do i jego podpis jest nieregulaminowy.

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
              Ludzie do cholery, już chyba ktoś pisał coś o janm7!?
              Weź im to wytłumacz.

Po awarii forum było może i bardziej pusto... ale jakaś większa kultura była .

Wrazie czego mam zielony kolor nicka.
              1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                Wrazie czego mam zielony kolor nicka.

Minime rulez! xD

Komentarz

Chętnie im to wytłumaczę. Lecz Ty masz większą siłę przebicia- bardziej zieloną...

Dread, obejrzałem. Ten filmik z dźwiękami silników... poezja. Zakochać się można! Chociaż... jeszcze do niedawna byłem przeciwnikiem wysokoobrotowych szlifierek. Dużo większy szacunek budziły we mnie doładowane silniki.
                  Lecz w wakacje zostałem przewieziony Civicem Type-r ep7, wypatroszonym z dwoma kubłami i pasami szelkowymi, ze zmienionym kolektorem wydechowym, całym wydechem, innym dolotem i chyba wałkami a na koniec wystrojonym- 235 koni podobnież na hamowni wyszło. Byłem zauroczony. Twarde, głośne, wkręcające się na niesamowite obroty i- co najważniejsze- szybkie
                  Miałem wtedy fajne porównanie, bo chwilę później przewieziono mnie lexusem is-f. Lex był szybszy od Hondy, bez problemu ją robił- i z miejsca i z rolki. Ale wrażenia dużo mniejsze, chociaż i tak piorunujące ;D

Komentarz

Trudno mi się odnieść bo nie miałem przyjemności gościć na takich salonach.
                    W sumie wiozłem kuper kilkoma Hondami jednak nie z tej półki o której mówisz.
                    Niezależnie już od mocy to jednak ten dźwięk przy magicznej liczbie 8.000rpm zawsze wprawiał w osłupienie.
                    Skoro mowa o wysokich obrotach to przestudiuj filmik z seri Best motoring o nazwie 10.000rpm battle. Tam dopiero się kosiareczki kręcą xd

I ku ździwieniu wiesz co?
                    (nie czytaj)

Crx wygrał

Komentarz

Infiniti to był kozak dźwięk...

Komentarz

Był? Coście z nim zrobili..?

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                          Ale pomost za nisko. Pięciu zbrojnych smoła zalanych xd.
                          1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                            Sprzedany tydzień temu.

Komentarz

Uuu..

Mam nadzieję, że na rzecz czegoś równie ciekawego.

Komentarz

No właśnie narazie o niczym się nie myśli bo samochód i tak długo stał nieużywany do czasu aż pozbyłem się Alfy. Teraz ojciec jeździ Kangoo mamuśka Landem a ja Jumperem

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X