Czateria
Zwiń
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X
-
Re: Czateria
Zamieszczone przez Dreadlock89http://www.youtube.com/watch?v=6PGrDgJ9zmU
Wg.mnie fizyka GTpsp> Forza.
Według mnie w obu grach fizyka nie jest realistycznaW Forzie auto zbyt mocno trzymają się drogi, natomiast w GT5PSP jest odwrotny efekt - zbyt łatwo wpada w poślizg (6:12 - lekko nacisnął hamulec a tył poleciał jak by z ręcznego wchodził
) Taka moja opinia :wink:
Komentarz
-
-
No i masz odp. jak ludzie/ekipa robili film 2012 i inne tego typu filmy z kultury cyrku i fajerwerek.
Fajne nawet, chciałbym w czymś takim się właśnie bawićno i do tego Adobe After Effect ,lub Particle Illusion[słabszy].
Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Zamieszczone przez SerwerZamieszczone przez Dreadlock89http://www.youtube.com/watch?v=6PGrDgJ9zmU
Wg.mnie fizyka GTpsp> Forza.
Według mnie w obu grach fizyka nie jest realistycznaW Forzie auto zbyt mocno trzymają się drogi, natomiast w GT5PSP jest odwrotny efekt - zbyt łatwo wpada w poślizg (6:12 - lekko nacisnął hamulec a tył poleciał jak by z ręcznego wchodził
) Taka moja opinia :wink:
Komentarz
-
Nie zgodzÄ™ siÄ™ z tobÄ… z jednÄ… rzeczÄ… .
Chodzi o sterowanie psp ma takie prowadzenie jak nowe durszloki 2,3 czyli jeśli chodzi o wciskanie X jako gaz reaguje nie tak jak w GT2 czyli wszystko albo nic tylko tak że im mocniej wciśniesz tym więcej epy.
Na psp jest zarąbista czułość że musisz bardzo delikatnie X wciskać.
Analog równiez działa w tej zasadzie że im więcej przesunięty tym większy skręt.
Co do Fizyki w GTPSP to jest ona łatwiejsza nie na GT5P może i z tą różnicą że mamy więcej opon do wyboru.
Ogólnie mówiąc to professional jest taki jak w GT4 jeśli jedziemy na RSS.
Czy tak gra jest najlepszą i nie do przebicia jeśli chodzi o tą platformę.
Komentarz
-
Psp nie ma analogowych klawiszy jak Dualshocki.. Po prostu juz gra jest zrobiona tak, aby nie bylo systemu 0=1, gra reaguje stopniowo na przyspieszenie, aby mozna bylo naciskac pulsacyjnie, tak jak pisal Dreadlock.http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
A ja siÄ™ pochwalÄ™.
Pierwsze robienie zdjęć "na zlecenie" za mną...
Ale to tak z przymróżeniem oka. Robiłem zdjęcia na 18 znajomej, na podstawie tych zdjęć mieliśmy się dogadywać co do fotoreportażu z jej studniówki...
A że zdjęcia osiemnastkowe wyszły dobrze, to szykuje się fotografowanie za pieniądze.
Nigdy nie myślałem o fotografii jako o źródle dochodów, lecz na tego typu akcje "po znajomości" (studniówka, półmetek, ewentualnie chrzest) moje umiejętności są wystarczające, a dochody z tego w całości pójdą na sprzęt. Żeby sam na siebie zarabiał.
Mam też szczęście- z powodu bliskiej znajomości z kilkoma fotografami mogę pożyczać na jakiś okres body, obiektywy, lampki. Wygodna sprawa, dopóki nie kupię własnych. Na osiemnaste robiłem zdjęcia 5D + 24-105L + 580EXII oraz jako zapas i zdjęcia bez lampy 40D + pentacon 50mm.
Komentarz
Opis Klubu
Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
Typ Grupy:
Publiczna
Tematy:
9
Komentarze:
12987
Komentarz