Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Biesiada też śnieg sparaliżował :mrgreen:

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Całe gimnazjum i Technikum Elektroniczne Zawsze wystarczały mi (mimo wygłupów i gadania na lekcji) informacje przyswojone podczas zajęć.
    Mam podobnie. Z zeszytu coś się próbuję uczyć, ale mi to niezbyt wychodzi. Problem polega na mojej pamięci wzrokowej. Pamiętam, co było w zeszycie, tylko pamięć ta zawodzi w ważnych momentach (sprawdzian, odpowiedź itp.). Wtedy mam przed oczami odpowiednią stronę w zeszycie, ale za nic nie potrafię sobie przypomnieć, co tam było napisane. W efekcie czasem zawieszam wzrok na jakimś punkcie i potrafię tak siedzieć nawet dwie - trzy minuty próbując sobie przypomnieć.

A co do "wmawiania sobie" tego, że "zaraz się pouczę", to i ja tak nieraz mam. Tylko wspomniałem, że widziałem ostatnio taki demot. Chociaż przyznam bez bicia, że może ze dwa razy się przemogłem

Komentarz

No wkońcu wracam do trenowania kosza po 2 tyg przerwie spowodowanej skręceniem stopy
      GT jest bogiem
      Escudo nałogiem
      Tunning zabawÄ… a
      S Licence PODSTAWÄ„ !

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
        Też tak mam z wszystkim, prócz matmy.
        Matematyka to szatan.
        Zamieszczone przez mysi
        Czyli jest nas wielu :mrgreen:
        Tylko ja rano zawsze jestem wkur***ny sam na siebie że zamiast się uczyć to się opierdalałem
        Też tak czasem miałem ale z biegiem lat przyzwyczaiłem się do takiego biegu wydarzeń
        Nawet jak drugiego dnia nic nie umiałem to zawsze coś się pomyslało, ewentualnie czekaliśmy do poprawy na której po raz kolejny szło się na partyzanta z myślą "może coś napiszę"

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Zamieszczone przez Sylwek1092
          Też tak mam z wszystkim, prócz matmy.
          Matematyka to szatan.
          ave matma? :mrgreen:
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mój synek ma ponad półtora roku i najbardziej ten teledysk mu się podoba :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=uFVvYxu0u6s

babababa

Komentarz

Osz kurna!

Myślałem że polska piłka nożna upadła na kompletne dno, ale po tym co zobaczyłem myślałem że umrę ze śmiechu. To co się dzieje w Chorzowie, śnieg i deszcz jednocześnie, a oni na tym grają i do tego dostają w dupę od Słowacji.

Obraniak lata w krótkim rękawku po ośnieżonym boisku. Włączcie na 1 ,bo warto się pośmiać.

Komentarz

Chyba przegrywajÄ…, bo babcia siÄ™ drze: Kurwaaaaa, dziady jebane!. :mrgreen:

Komentarz

Kur... ja nie mogę tego oglądać bo piłki nie widze.

Komentarz

Ty nie widzisz piłki, ja samochodu za oknem. Kto ma gorzej?

Te anomalie pogodowe zaczynają mnie już powoli wpieniać. Niedawno biegałem w koszulce z krótkim rękawkiem, a jutro kurtka zimowa i laczki do budy.

Komentarz

A ja budujÄ™ makietÄ™ w skali 1/87

Jak narazie to mam tylko 4 modele oraz 170 zł na koncie. :mrgreen:

Komentarz

Dzisiejszy mecz będzie kandydował do nagrody za najlepszy film w kategorii "film katastroficzny roku".

Zamieszczone przez Overseer
                        Te anomalie pogodowe zaczynają mnie już powoli wpieniać. Niedawno biegałem w koszulce z krótkim rękawkiem, a jutro kurtka zimowa i laczki do budy.
                        Dokładnie. Gdzie jest to globalne ocieplenie? Wyjechało?

Pamiętam, jak dziesięć lat temu, gdy jeszcze byłem smarkaczem, śnieg padał dopiero w grudniu. Teraz mamy dopiero połowę października i już biało

Ogólnie powiem, że klimat chyba zamienia się miejscami. Mój kuzyn narzeka, że Irlandia to "deszczownia". Jak w tym roku byłem tam przez miesiąc, to deszcz padał bardzo rzadko jak na tamte rejony. Wylatując z Polski żegnała mnie nie najlepsza pogoda, szczelna pokrywa z siwych chmur, a gdy wracałem, to pogoda była jeszcze gorsza, chmury były prawie czarne. W porównaniu do Polski, to w Irlandii były tropiki.

Od kilku lat odnoszę też wrażenie, że są trzy pory roku: zima (od listopada do końca marca), wiosna i jesienne lato.

Komentarz

Photo mode nam zdechło...

Komentarz

Czy ktoś się orientuje ile może kosztować kompletne malowanie samochodu składające się z:
                            -Rozbiórki całości
                            -Doprowadzenia karoserii do stanu nadajÄ…cego siÄ™ do malowania(szlifowanie, szpachlowanie itd)
                            -Samo malowanie(z zewnątrz + środek)
                            -Złożenie całości
                            Najważniejsze, żeby to było zrobione DOBRZE, tzn. nie po kosztach. Auto średniej wielkości(nie typu civic ani jakieś kombi)

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                              Czy ktoś się orientuje ile może kosztować kompletne malowanie samochodu składające się z:
                              -Rozbiórki całości
                              -Doprowadzenia karoserii do stanu nadajÄ…cego siÄ™ do malowania(szlifowanie, szpachlowanie itd)
                              -Samo malowanie(z zewnątrz + środek)
                              -Złożenie całości
                              Najważniejsze, żeby to było zrobione DOBRZE, tzn. nie po kosztach. Auto średniej wielkości(nie typu civic ani jakieś kombi)
                              Mój brat ma porządny zakład lakierniczy, ofkoz nie w jakimś garażu, ale z porządną komorą, kompresorem śrubowym, pistoletami najlepszej marki i dobrą ręką :mrgreen: Średnio bierze 250-350zł od elementu, zależy ile roboty przy tym będzie. Ale myślę że w okolicy 2500zł zmieściłbyś się, zależy tez jaki kto sobie zażyczy lakier. Efekt będzie taki, że nie trzeba polerować nawet, w co wielu nie wierzy. Co najlepsze jego zakład znajduje się w...Zimnej Wódce Ale z Turka to chyba trochę za daleko...

Komentarz

TurkU A z tego co widze na mapie to około 200 KMów, ale wizja malowania to jeszcze odległa przyszłość, na razie orientuje się na wszelki wypadek W tej cenie jest samo malowanie czy to wszystko co wymieniłem?

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X