Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

The real driving simulator :mrgreen: To po prostu wygląda przekomicznie, do połowy górki, zjeżdża, do połowy górki, zjeżdża :mrgreen: Już nawet w GT2 nie ma takich kwiatków.

Komentarz

Komentarz

Ja nie łapie z czego Wy się śmiejecie? Gdzie tu jest fail?

Komentarz

W sumie to masz rację, Fiacik nie ma tyle mocy, aby podjechać pod górę. Tylko dosyć śmiesznie to wygląda - takie małe wypierdki próbują podjechać pod górkę dla samochodów WRC

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
            To już się pośmiać nawet nie można? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
              Zamieszczone przez PP89
              To już się pośmiać nawet nie można? :wink:
              Można, ale filmik podał thooorn (krytyk "the real drivung simulation, zresztą Ty Toyo też z tego zakpiłeś) i w dodatku pogrubił fail, więc spodziewałem się jakiegoś błędu gry, a tu normalna rzecz, kiedy brakuje autu mocy i dlatego nie zrozumiałem o co chodzi.
              A co niby auto miało dostać jakiegoś "doładowania" żeby wyjechało na tą góke?
              W gt4 w cote 'd azur jak się jedzie odwrotnie i nie weźmie odpowiedniego rozpędu jakimś słabym mikroautkiem to dzieje się to samo.
              A w gt2 nei ma takich kwiatków, bo pewnie nie ma takich wzniesień, albo nie sprawdzaliście....

Tyle ode mnie - po prostu nie zobaczyłęm tam nic nowego co by mnie rozśmieszyło.

Komentarz

Czy ja dobrze kombinuję i co nie którzy myśleli,że to błąd gry No nie załamujcie mnie :mrgreen: Tak jak PP pisze.Jak 500-setka pod taką górkę ma podjechać.Chcieliście mieć realność,to macie

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                  Ty Toyo też z tego zakpiłeś
                  Przesadzone stwierdzenie. Pogrubienie i mr.green w moim poście nie musi od razu oznaczać kpiny i szyderstwa. No, ale różne osoby różnie interpretują posty. Tak samo, jak interpretując wiersz w szkole możesz rozumieć go inaczej. Osobista kwestia.

To, że thooorn "kpi" z podpisu "the real driving simulator" pod logiem gry, nie oznacza, że ja też.

Zamieszczone przez PP89
                  A w gt2 nei ma takich kwiatków, bo pewnie nie ma takich wzniesień, albo nie sprawdzaliście....
                  Tutaj przyznaję, że się nie popisałem.

Zamieszczone przez PP89
                  w dodatku pogrubił fail, więc spodziewałem się jakiegoś błędu gry, a tu normalna rzecz, kiedy brakuje autu mocy i dlatego nie zrozumiałem o co chodzi.
                  A co niby auto miało dostać jakiegoś "doładowania" żeby wyjechało na tą góke?
                  W gt4 w cote 'd azur jak się jedzie odwrotnie i nie weźmie odpowiedniego rozpędu jakimś słabym mikroautkiem to dzieje się to samo.
                  Ta część posta powinna być skierowana do thooorna, a jeśli się czepiać samego słowa "fail", użytego w kontekście tego filmu, to powinno być to adresowane także i do autora filmiku. W końcu to on użył w tytule słowa "fail".

Tak jak pisałem o różnych interpretacjach, tak samo ludzie mają różne poczucie humoru. Dla mnie jest to zabawna sytuacja, dla Ciebie nie. Nikt nic na to nie poradzi :wink: Ponadto przyznałem się do błędu ("w GT2 nie ma takich kwiatków."), więc uważam wszystko za wyjaśnione.

Komentarz

Toś się rozpisał :mrgreen:
                    Zamieszczone przez Toyo
                    No, ale różne osoby różnie interpretują posty
                    (...)
                    więc uważam wszystko za wyjaśnione
                    No i fajnie :wink:

Komentarz

Zaraz nabijanie sie z realizmu. Nigdzie nie napisalem, ze Fiacik mial podjechac pod ta gore. Rozbawila mnie sama sytuacja, gdzie nawet AI nie dalo sobie rady i wszystkie bąki boksowaly w polowie :mrgreen:

A propo AI. Ogladajac pare juz gameplayow stwierdzam, ze AI jest rownie glupie co w poprzednich czesciach. Zenujace.

Komentarz

W dobie netu AI nie powinno mieć większego znaczenia no chyba że to erpeg ale chyba nie uważacie że GT5 jest erpegiem :mrgreen:

Komentarz

No tak po co AI
                          1+1=10

Komentarz

A to widzieliście jak gokartem do tyłu można jeździć

No to już jest "kwiatek"...

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                              A to widzieliście jak gokartem do tyłu można jeździć

No to już jest "kwiatek"...
                              Jeden z komentarzy:

1 godzinę temu

Stop arguing about this u, if u dont know nothing about karts. Polyphony digital did this on purpose, many karts like this one have same speed whether u going backwards or forward. Alot of u complaining here gt5 is a flop wen dont even realise this makes gt5 realistic as it reflects real life u dumbass!!

Komentarz

Oj tam...wielcy prześmiewcy GT5, a po cichu pewno każdy fapuje i zazdrości na samą myśl o tej konsoli i grze..

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X