Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Jest 0%, ale musisz brać bez ubezpieczenia Ja do tej pory kilka rzeczy spłacam po zerówkach. Ostatnio chciałem brać gt drivingforce`a, ale mi nie dali rat;(

Komentarz

a mają ciągle te 0%? Bo tak sobie wymyśliłem ,że może bym sobie sprawił GT5+ Logitech'a DFGT na raty pod choinke

Komentarz

No dalej przewijają się w reklamach a myślę nad nowym TV lecz wolałbym właśnie w ratach żeby jednorazowo nie uszczuplić za mocno budżetu

Komentarz

Co najlepsze w nie dla idiotów teraz jest PS3 z 320GB dyskiem i grą GT5 w zestawie za 1300pln. Z możliwością na raty.
          Kurde aż mnie korci ale nikt mnie nie wspomoże

Komentarz

To ja wale w kake nowe TV kupuje pleja

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              Co najlepsze w nie dla idiotów teraz jest PS3 z 320GB dyskiem i grą GT5 w zestawie za 1300pln. Z możliwością na raty.
              Kurde aż mnie korci ale nikt mnie nie wspomoże
              właśnie ostatnio widziałem tego playa ale i tak nie żałuje ,że nie poczekałm bo trafiłem na promocje wtedy ,że za wydane 500zł oddawali 100zł na karcie więc zamiast 1299 za 250GB z kamera i dwoma grami zapłaciłem tak naprawde 1099zl czyli cene ówczesnej 120GB

To jak mają to postanowione ... jutro albo w niedziele śmigam po GT5+kiere i robie słodkie oczy do starych bo ja chwilowo bezrobotny to mi nawet nie dadzą rat 30%

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
                To jak mają to postanowione ... jutro albo w niedziele śmigam po GT5+kiere i robie słodkie oczy do starych bo ja chwilowo bezrobotny to mi nawet nie dadzą rat 30%
                To radze Ci stawiać zasieki, starej dać porobić kulki ze śniegu i załatwić dobry kask i zbroje.Wiesz co potrafi zdesperowany fan GT?
                Jest lepszy niż Snake w MGS,jest bardziej pomysłowy niż Inspektor Gadżet, jest bardziej przebiegły niż James Bond, jest bardziej uroczy niż kot ze Shreka i bardziej zabójczy niż Gej w męskiej toalecie w której zatrzasnęły się drzwi
                Jednym słowem Chińscy komuniści przy wygłodniałym graczu to baranki biegający na różowej łące wyobraźni

Komentarz

Żeś dowalił z tymi gejami xD Ja od czasu premiery zamieniłem redtube na zdjęcia i filmy z GT5

Komentarz

@up
                    Fap fap?

Komentarz

Nie tak sobie oglądam

Komentarz

Obejrzyjcie to:

Można się posikać

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                          Podobnie jak thooorn, jestem szczęśliwym posiadaczem tego odpicowanego Merca:

:mrgreen:
                          Beat That!
                          1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
                            To radze Ci stawiać zasieki, starej dać porobić kulki ze śniegu i załatwić dobry kask i zbroje.Wiesz co potrafi zdesperowany fan GT?
                            Jest lepszy niż Snake w MGS,jest bardziej pomysłowy niż Inspektor Gadżet, jest bardziej przebiegły niż James Bond, jest bardziej uroczy niż kot ze Shreka i bardziej zabójczy niż Gej w męskiej toalecie w której zatrzasnęły się drzwi
                            Jednym słowem Chińscy komuniści przy wygłodniałym graczu to baranki biegający na różowej łące wyobraźni
                            Śmiało wpadaj Aaaa... wspominałem ,że się przeprowadziłem wczoraj?

Komentarz

0.7 krupniku (ew.żołądkowej) i chipsy z Biedry kompletnie rozbrajają Twój misternie opracowany plan obrony

W razie oporu już do pana płynę:

Komentarz

OMG! He has a battleship!

Don't worry...

I'm here.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X