Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

@up
    Dobra puenta

Wit- w sumie i dobrze że drastyczne. Tylko takie rzeczy przemawiają do wyobraźni młodych ludzi.

Komentarz

Nigdy nie przepadałem za skakaniem do wody w niebezpiecznych miejscach, tym bardziej na główkę - a ten filmik tylko mnie w tym utweirdził, widziałem już kiedyś.
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        @up
        Dobra puenta

Wit- w sumie i dobrze że drastyczne. Tylko takie rzeczy przemawiają do wyobraźni młodych ludzi.
        no tak, ale tacy różni mocno młodzi sie ostatnio po forum kręcą, no więc jakaś adnotacja by sie przydała, bo nie każdy ma ochote oglądać takie rzeczy, a dla niektórych to po prostu nie wskazane.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jak on to przeżył Na koniec myślałem,że pokazują zwłoki.Dopiero zauważyłem,że oddycha

Taki widok na własne oczy miałem ze 3 miesiące temu.Moją miejscowość a miasto dzieli Wisła i most oczywiście.Chodnikiem na moście szedł ojciec (pijany) chłopaka którego znam z widzenia.Mianowicie tym chodnikiem z naprzeciwka jechał rowerzysta,a ten facet się przestraszył i wyskoczył na jezdnię prosto pod jadący TIR.Skutek był jeszcze gorszy niż na tym filmiku,szkoda gadać.A za kilka dni u mnie w klasie kolega już miał w komórce zdjęcie tego wszystkiego,bo ktoś tam mu przesłał.Widocznie jakiś przejeżdżający kierowca był jeszcze czelny żeby zrobić zdjęcie.Tacy są ludzie...

Komentarz

Predator

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
              Jak on to przeżył Na koniec myślałem,że pokazują zwłoki.Dopiero zauważyłem,że oddycha
              Podobno zmarł dwa czy trzy dni później, tak gdzieś czytałem.
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Wit-racja. Dobra rzecz to adnotacja. A że dzieci tutaj są niech poznają wersję mą. Wszak każdy wie, że czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci. Nikt tu w głowie im nie mąci, zawżdy słowa to prawdziwe, skakać tak na główkę-nie godziwe. Słuchaj szczylu piąty z czwartym takie sprawy to nie żarty.

Komentarz

Amen, chwalmy Pana...

http://www.youtube.com/watch?v=P1KZKZs-2YM :mrgreen:

Komentarz

Co za chamstwo w dziale gt5
                    Na 3 wątki, w 2 jakieś cwaniaki chcą niewiadomo co pokazać.

Komentarz

THERE IS NO FUCKING WAY YOU CAN BE COOLER THAN THIS PICTURE
                      narancs alternativa

Komentarz

YES THERE IS

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Wit-racja. Dobra rzecz to adnotacja. A że dzieci tutaj są niech poznają wersję mą. Wszak każdy wie, że czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci. Nikt tu w głowie im nie mąci, zawżdy słowa to prawdziwe, skakać tak na główkę-nie godziwe. Słuchaj szczylu piąty z czwartym takie sprawy to nie żarty.
                          Morał z tego prosty zwarty chcesz pociupciać kup se narty. To taka wskazówka odemnie.

Komentarz

Komentarz

Hmm intrygujące Właśnie takie obrazki mają w sobie pewien przekaz do ludzi

Komentarz

Haha Aro świetne! Kurde gdzieś na dysku też miałem tapety tego typu =D uwielbiam je. Ale prędzej znajdę w tym burdelu tajne kody Pentagonu niż obrazki. Nic jutro polukam.

Btw.
                                Smutna ale i intrygujÄ…ca a zarazem napawajÄ…ca nadziejÄ… informacja.

Keiichi Tsuhiya (Dk) odchodzi z sędziowania w D1. Potwierdził to na oficjalnym blogu.
                                Ma zamiar chyba rozpocząć prace nad własną koncepcją.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X