Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Mnie tam obudził prąd płynący do diody w TV xD

Komentarz

Ktoś z pewnego forum skuterowego wrzucił mój tekst na mistrzów i dostał się na główną.

Komentarz

Komentarz

Jeżeli ktoś chce darmowy klucz do GT Legends i GTR2 to niech piszę na gg/pw. (Legalnie).

Komentarz

http://www.pokemontranslator.tk/index.php

Polecam gdy nie możecie czegoś rozszyfrować xD

Fragment Potopu

EfFnEgO FfIeCzOrA SiEdZiAłA PaNnA AlEkSaNdRa fF IzBiE CzElAdNeJ FfRaZ Z DzIeFfCzEmTaMi dFfOrSkImI. dAfFnY To bYł zFfYcZaJ BiLlEfFiCzófF, rZe gDy gOśCi nIe bYłO, tO Z CzElAdZiOm sPeMdZaLi fFiEcZoRy śPiEfFaJoMc pIeśnI PoBoRzNe i pRzYkłaDeM SfFyM PrOsTaCtFfO BóDóJoMc. TaK TeRz cZyNiła i pAnNa aLeKsAnDrA, a tO TyM łaCnIeJ, rZe mIeMdZy jEj dZiEfFkAmI DfFoRsKiMi sAmE Były pRaFfIe sHlAcHcIaNkI, sIeRoTy bArDzO óbOgIe.

Komentarz

z4y3b1573 70 xP
              Spróbujcie to rozszyfrować

Komentarz

Za*ebiste to Proste...
                PS: czy GTkamcia zbanowali?

Komentarz

Skończyły się ferie i już nie ma na nic czasu Już się boję, co będzie w klasie maturalnej.

Komentarz

Jak to co? To samo

Komentarz

Nie boj nic, za 2 dni znowu 4 dni wolnego XD. Ja tam nie mam problemu bo dopiero 1 gim. Potem technikum samochodowe i sie zatrudniam w BMW M******* (nazwisko) service (moze, jak mnie zechca ) Plan na zycie...

Komentarz

W ogóle to odnoszę wrażnie, jakby niektórzy nauczyciele tylko czekali, aż skończą się ferie, by się na nas rzucić Pierwsza klasa technikum w porównaniu do drugiej to był raj na ziemi. A o gimnazjum to już nawet nie mówię. W końcu nie bez powodu mówi się, że na wyższym szczeblu, lepiej wspomina się poprzedni.

Zamieszczone przez PP89
                        Jak to co? To samo
                        Chcesz mi powiedzieć, że w maturalnej nauczyciele nie dostają "świra"? Jestem zaskoczony.

Komentarz

klasa Ie. Po feriach 5 sprawdzianow mieli, takze Toyo, masz racje XD. Ja mam jutro z wosu...

Komentarz

Najlepiej to jest na studiach, możesz opierdalać się cały rok obyś tylko sesje zaliczył Można też studiować od września do września zaliczając kampanie wrześniowe

Komentarz

Czasy PRl-u:
                              Zaopatrzeniowiec z PGR-u pojechał na konferencje do Warszawy. Niestety konferencja się przedłużyła i musiał zostać na noc. W hotelu robotniczym było tylko jedno wolne łóżko w pokoju 4-osobowym, więc nie miał wyboru. Idąc do pokoju myślał tylko żeby pójść spać, bo był zmęczony.
                              Gdy dotarł do pokoju okazało się, że pozostali współlokatorzy ani myślą o śnie.
                              Grają w karty piją wódkę i opowiadają polityczne kawały.
                              Zaopatrzeniowiec zwrócił im uwagę, ale nie poskutkowało. Poszedł do recepcji zamówił 4 herbaty i wrócił do pokoju i mówi:
                              - Panowie pora chyba iść spać, wy tu gadacie takie rzeczy a pokój może być na podsłuchu.
                              - Gdzie tam pokój na podsłuchu w hotelu - odpowiedzieli
                              - Tak? Zobaczymy - mówi do nich - Panie Kapitanie cztery herbaty do naszego pokoju proszę.
                              Po chwili wchodzi obsługa z herbatami.
                              Towarzysze się wystraszyli poszli spać.
                              Rano gość się budzi, patrzy pokój pusty tylko pokojówka ścieli łóżka.
                              - Gdzie moi współlokatorzy? - pyta się jej
                              - Zostali aresztowani przez milicjÄ™
                              - A czemu mnie nie aresztowali?
                              - Panu Kapitanowi spodobał się numer z herbatami.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                                Chcesz mi powiedzieć, że w maturalnej nauczyciele nie dostają "świra"?
                                Ci normalni nie dostają świra, ale bardziej to miałem na myśli podejście uczniów, że takie samo jest zawsze.
                                Poza tym co Wy siÄ™ tak tej klasy maturalnej boicie? Jak siÄ™ uczysz normalnie i nie olewasz sobie wszystkiego to co za problem.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X