EfFnEgO FfIeCzOrA SiEdZiAłA PaNnA AlEkSaNdRa fF IzBiE CzElAdNeJ FfRaZ Z DzIeFfCzEmTaMi dFfOrSkImI. dAfFnY To bYł zFfYcZaJ BiLlEfFiCzófF, rZe gDy gOśCi nIe bYłO, tO Z CzElAdZiOm sPeMdZaLi fFiEcZoRy śPiEfFaJoMc pIeśnI PoBoRzNe i pRzYkłaDeM SfFyM PrOsTaCtFfO BóDóJoMc. TaK TeRz cZyNiła i pAnNa aLeKsAnDrA, a tO TyM łaCnIeJ, rZe mIeMdZy jEj dZiEfFkAmI DfFoRsKiMi sAmE Były pRaFfIe sHlAcHcIaNkI, sIeRoTy bArDzO óbOgIe.
Nie boj nic, za 2 dni znowu 4 dni wolnego XD. Ja tam nie mam problemu bo dopiero 1 gim. Potem technikum samochodowe i sie zatrudniam w BMW M******* (nazwisko) service (moze, jak mnie zechca ) Plan na zycie...
W ogóle to odnoszę wrażnie, jakby niektórzy nauczyciele tylko czekali, aż skończą się ferie, by się na nas rzucić Pierwsza klasa technikum w porównaniu do drugiej to był raj na ziemi. A o gimnazjum to już nawet nie mówię. W końcu nie bez powodu mówi się, że na wyższym szczeblu, lepiej wspomina się poprzedni.
Zamieszczone przez PP89
Jak to co? To samo
Chcesz mi powiedzieć, że w maturalnej nauczyciele nie dostają "świra"? Jestem zaskoczony.
Najlepiej to jest na studiach, możesz opierdalać się cały rok obyś tylko sesje zaliczył Można też studiować od września do września zaliczając kampanie wrześniowe
Czasy PRl-u:
Zaopatrzeniowiec z PGR-u pojechał na konferencje do Warszawy. Niestety konferencja się przedłużyła i musiał zostać na noc. W hotelu robotniczym było tylko jedno wolne łóżko w pokoju 4-osobowym, więc nie miał wyboru. Idąc do pokoju myślał tylko żeby pójść spać, bo był zmęczony.
Gdy dotarł do pokoju okazało się, że pozostali współlokatorzy ani myślą o śnie.
Grają w karty piją wódkę i opowiadają polityczne kawały.
Zaopatrzeniowiec zwrócił im uwagę, ale nie poskutkowało. Poszedł do recepcji zamówił 4 herbaty i wrócił do pokoju i mówi:
- Panowie pora chyba iść spać, wy tu gadacie takie rzeczy a pokój może być na podsłuchu.
- Gdzie tam pokój na podsłuchu w hotelu - odpowiedzieli
- Tak? Zobaczymy - mówi do nich - Panie Kapitanie cztery herbaty do naszego pokoju proszę.
Po chwili wchodzi obsługa z herbatami.
Towarzysze się wystraszyli poszli spać.
Rano gość się budzi, patrzy pokój pusty tylko pokojówka ścieli łóżka.
- Gdzie moi współlokatorzy? - pyta się jej
- Zostali aresztowani przez milicjÄ™
- A czemu mnie nie aresztowali?
- Panu Kapitanowi spodobał się numer z herbatami.
Chcesz mi powiedzieć, że w maturalnej nauczyciele nie dostają "świra"?
Ci normalni nie dostają świra, ale bardziej to miałem na myśli podejście uczniów, że takie samo jest zawsze.
Poza tym co Wy siÄ™ tak tej klasy maturalnej boicie? Jak siÄ™ uczysz normalnie i nie olewasz sobie wszystkiego to co za problem.
Komentarz