Ja właśnie próbuje zacząć na simracing.pl, pare treningów zaliczyłem, ale czasu mało.
I jak poziom?
Jeżdżą szybciej i wolniej ode mnie, ale cieżko mi stwierdzić, bo narazie próbuje się zaadoptować do stylu jazdy (ta zachwalana fizyka - wg mnie niekiedy przesadzona, czasem zaskoczenie że auto się tak zachowało, czego w gt nie doświadczyłem. Ogólnie nie bardzo czuje auto) i wyglądu torów (niby te same co w gt, ale sa, jakby to ująć - dziwne).
Ogólnie jedyne co mnie zachęciło do jazdy w tym, to współzawodnictwo na wzór prawdziwego sezonu.
Ale musze pojeździć więcej, żeby sobie wyrobić opinie, bo narazie to takie pierwsze wrażenie z jazdy u kuzyna no i w tej lidze.
Wiem, może kwestia modów, ale ja się w tym nie bardzo łapie, i postępowałem po prostu wg instrukcji na portalu, więc jakiegoś gówna nie mam.
Ja sobie darowałem bo nie mam kiery z FF Jak odpaliłem GTR2 to myślałem że ocipieje bo non stop poza torem albo spin. Teraz bawie się w drift w Street Legal Racing Redline
Co za ludzie są w tym dziale GT5?! Nie dość, że są na forum tylko jeden dzień, nie zaglądają do Faq's to zakładają jeszcze tematy, które były wałkowane 1000 razy! A jak już zapytają się, bez zakładania Topicu to piszą w nieodpowiadnich tematach!
Ale metodą na nich nie jest ban i zwyzywanie od bezmózgów, bo wtedy by pólowy forum nie było. Jak będziemy tolerancyjni, naprowadzimy ich na dobrą drogę w uprzejmy sposób, to może jeszcze kiedyś nas odwiedzą nie tylko po to aby pytać, ale i podyskutować.
Witek Enzo z całym szacunkiem ale chyba nie spotkałeś się z prawdziwym dzieckiem neostrady. Może i na tym forum nie jestem zbytnio popularny ani rozpisany ale na innych swoje przeżyłem i widziałem jak się powinno takowych traktować. Upomniany raz, drugi, trzeci i dalej wali tematy które były już omawiane i to niejednokrotnie. A skoro udało mu się zarejestrować na forum (co wiąże się także z założeniem e-mail'a) to chyba powinien mieć jako takie rozeznanie co i jak. Co jak co, mam młodsze rodzeństwo i znajomych ale nigdy nie spotkałem się z czymś takim bo staram się to ZWALCZAĆ. Do tego jeszcze więcej takich "inwalidów" umysłowych nie potrafi napisać wyrazu po polsku. Czy można ich bronić tym że jest to choroba? (dysortografia etc.) Czy to jest po prostu czyste lenistwo i nieróbstwo? Jako moderator oczywiście musisz podchodzić spokojnie do takich spraw ale widzę że tutaj brakuje takiego który miałby "jaja" (z ukłonem w stronę chase1 z ocf).
Jak pisałem w pewnym temacie, nie lubię ubliżać ludziom. Ale po prostu nie można koło tego przejść obojętnie, Ty myślisz że jak napiszesz takiemu matołowi że ma gdzieś indziej poszukać to zmieni swoje postępowanie?? Indywidualista nadal będzie działał bo najważniejsze to wyciągnąć tego pie***nego Red bulla w najprostszy z możliwych sposobów. Już niedługo dowiemy się bo te dzieci chore są na FAQpomijacz albo Regulaminołamacz.
Nie mam żadnych pretensji o upomnienie, warn'a czy kartki bo jako tako to jest Twoja praca. I doskonale zdaje sobie sprawę z tego co piszę bo tą plagę trzeba wytępić i tyle.
Pozdrawiam
Komentarz